NikosKallithea Δημοσ. 12 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2022 1 λεπτό πριν, SPY_oo7 είπε Ασχετη και παραπλανητική απαντηση.Παρε οσες γνωμες θες αν πιστεύεις οτι ετσι θα λυσεις το θεμα σου.Κατα την γνωμη μου όμως οταν έχεις ενα προβλημα που χρίζει ειδικής αντιμετωπισης το να πας στον ειδικό(αντιπρωσωπεια) θα σου κοστισει φθηνοτερα απο το να γυριζεις γυρω -γυρω πληρωνωντας τον καθε ασχετο. Δεν ειναι ακριβώς ετσι τα πράγματα, τα φόρουμ οχι αυτο εδω, αλλά άλλα εξειδικευμένα δίνουν λυσεις και μαλιστα εκει που οι αντιπροσωπείες σηκώνουν τα χέρια. Ειδικά αν εχεις στα χερια σου διαγνωστικά τεστ καμία αντιπροσωπεία ή μηχανικός δεν μπορεί να σου κάνει τον έξυπνο.
SPY_oo7 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2022 Οκ παλικαρι μου έχεις δικιο...........κανε εσυ τον εξυπνο στον μηχανικο.Ποιος πιστευεις θα ειναι ο χαμενος...Κανε το ιδιο στον γιατρο στον λογιστη στον δικηγορο στον φαρμακοποιο και γενικα οπου πιστεύεις οτι εισαι ποιο εξυπνοσ και μετα ελα να δουμε ποιος ειναι ο κερδισμενοσ και ποιος ο χαμενος.Σε απλα πραγματα να το δεχτω μπορείς εδω όμως δεν μιλαμε για κατι τετοιο οποτε η γνωμη του ειδικού μετραει και πληρωνεται.......
NikosKallithea Δημοσ. 12 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2022 14 λεπτά πριν, SPY_oo7 είπε Οκ παλικαρι μου έχεις δικιο...........κανε εσυ τον εξυπνο στον μηχανικο.Ποιος πιστευεις θα ειναι ο χαμενος...Κανε το ιδιο στον γιατρο στον λογιστη στον δικηγορο στον φαρμακοποιο και γενικα οπου πιστεύεις οτι εισαι ποιο εξυπνοσ και μετα ελα να δουμε ποιος ειναι ο κερδισμενοσ και ποιος ο χαμενος.Σε απλα πραγματα να το δεχτω μπορείς εδω όμως δεν μιλαμε για κατι τετοιο οποτε η γνωμη του ειδικού μετραει και πληρωνεται....... Επιμένεις σε κατι οου δεν γνωριζεις και βαζεις και στη κουβεντα και τον γιατρο για να μας πεις τι; Καλη συνεχεια
SPY_oo7 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2022 ΔΕΝ επιμενω εγω σε κατι που δεν γνωριζω αλλα εσυ. Καλη συνεχεια..................
Ribopaido Δημοσ. 12 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2022 2 ώρες πριν, chralexo είπε Αυτό κατάλαβες εσύ; ότι θα μου λύσει το πρόβλημα το insomnia; Όλοι εδώ μέσα έχουν κάποιο πρόβλημα και ρωτάνε να πάρουν γνώμες , αν είναι έτσι να το κλείσουμε λογικά στροφές είναι Εχετε δίκιο και οι 2 , χιλια θενξ
chralexo Δημοσ. 19 Ιουνίου 2022 Μέλος Δημοσ. 19 Ιουνίου 2022 Για την ιστορία , τελικά έβαλε επιτέλους σφάλμα ο εγκέφαλος (P0303). Πήγα σε ηλεκτρολόγο αυτοκινήτων , του είπα να ελέγξει μπουζί , μπουζοκαλώδια και πολλαπλασιαστές και ειδικότερα αυτά του 3 κυλίνδρου που υποδείκνυε το σφάλμα. "Ελαττωματικός" πολλαπλασιαστής, αλλάχτηκε με καινούργιο , 4 μέρες το αμάξι δουλεύει μια χαρά, κατά πάσα πιθανότητα αυτό ήταν το πρόβλημα. Ευχαριστώ τα παιδιά που μπήκαν στο κόπο και απάντησαν 😊 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα