Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σας, 

θα ήθελα λίγο την βοήθεια σας για ένα ζήτημα που με προβληματίζει. Έχω την τηλεόραση SAMSUNG 32” M5522 Smart Full HD TV και είχε εμφανίσει μια κάθετη γραμμή δεν έδωσα σημασία στην αρχή είχα πάει διακοπές το Πάσχα και αφού γύρισα μετά από λίγες μέρες άρχισε να τρεμοπαίζει η οθόνη, να έχει γραμμές και διπλή εικόνα. Παίρνω τον Κωτσόβολο τηλέφωνο και αφού δεν λύθηκε το θέμα τηλεφωνικά ήρθε ο τεχνικός και πήρε την τηλεόραση. Μετά από μέρες και αφού δεν με ενημέρωσαν,  πήρα τηλέφωνο εγώ και μου είπαν ότι χρειάζεται ένα ανταλλακτικό και το παρήγγειλαν( ωραία λέω θα φτιαχτεί). Μετά από 2 μέρες μου φέρνουν την τηλεόραση και μου λένε θα στην αντικαταστήσουν, αλλά δεν πρέπει να την ανοίξεις όμως μέχρι να γίνει αντικατάσταση, αν θες να αλλάξεις την οθόνη θα σου κοστίσει όσο η τηλεόραση. Αυτή που μου πρότειναν ήταν μια philips(πολύ χάλια σε σχέση με τη δική μου)  για να μην τα πολυλογώ, βρήκα τον μπελά μου οπότε πήρα τηλέφωνο στον συνήγορο του καταναλωτή και είπα η μου φτιάχνουν την τηλεόραση η μου προτείνουν καλύτερη όπως ορίζει και το συμβόλαιο TOTAL SUPPORT(που πλήρωσα 75 ευρώ επιπλέον). Με παίρνουν χθες από τον Κωτσόβολο, όλο ευγένεια, και μου προτείνουν αυτή Samsung UE32T5302CK 32'' να δω χαρακτηριστικά και αν την εγκρίνω.  Ο προβληματισμός μου λοιπόν είναι αξίζει να δώσω την δική μου τηλεόραση που πλήρωσα 470 ευρώ για να πάρω αυτή που μου προτείνουν;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 11/6/2022 στις 12:41 ΜΜ, Domna90 είπε

Ο προβληματισμός μου λοιπόν είναι αξίζει να δώσω την δική μου τηλεόραση που πλήρωσα 470 ευρώ για να πάρω αυτή που μου προτείνουν;

Το ποσό που έδωσες τότε δεν παίζει ρόλο. Σε αυτά τα συμβόλαια επέκτασης εγγύησης συνήθως ο πωλητής δεσμεύεται πως για το χρονικό διάστημα του συμβολαίου εσύ θα έχεις την τηλεόρασή σου, ή αν χρειαστεί θα σου κάνει αντικατάσταση με ίδια ή στην χειρότερη με κάποια με εφάμιλλα χαρακτηριστικά. Η πραγματικότητα εδώ λέει πως το συμβόλαιο που πλήρωσες πιάνει τόπο, καθώς θα έπρεπε είτε να πληρώσεις για επισκευή είτε να την στείλεις ανακύκλωση και να αγοράσεις άλλη. Αν ωστόσο η samsung που σου προτείνουν ως αντικατάσταση υπολείπεται ποιοτικά ή σε χαρακτηριστικά από την αρχική σου αγορά ζήτησε να σου κάνουν μια άλλη πρόταση. Τυχαίο παράδειγμα,αν η προηγούμενη tv είχε έξοδο ακουστικών και η νέα δεν έχει, και σαν χαρακτηριστικό μπορεί να είναι σημαντικό για σένα και βασικός παράγοντας της αρχικής αγοράς, είναι ίσως ένας λόγος να ζητήσεις μια εναλλακτική πρόταση

Επεξ/σία από gianniz_k
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

14 ώρες πριν, dukas77 είπε

Η Samsung UE32T5302CK που σου προτεινουν ειναι καλυτερη,οποτε μην το σκεφτεσαι

1 λεπτό πριν, Domna90 είπε

Σίγουρα; Σε κάποια σχόλια που διάβασα λένε δεν έχει τόσο καλό ήχο η UE32T5302CK η δική μου έχει αυτά DTS, Dolby Digital Plus και που βλέπω επίσης δεν έχει digital audio optical, έχει 2 θύρες usb. Δεν ξέρω βέβαια αν όλα αυτά έχουν καμία σημασία. Άρα λέτε να δεχτώ αυτή που προτείνουν;

Επεξ/σία από Domna90

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...