Προς το περιεχόμενο

gadgetaki.eu

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα εχει καποιος κανει παραγγελία απο το συγκεκριμένο καταστημα?  

εχει το iphone 12 mini 64GB στα 487$  και μου φαινετε πολυ καλη η η τιμη του... μηπως ειναι scam? 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, alexandros66 είπε

καλησπερα εχει καποιος κανει παραγγελία απο το συγκεκριμένο καταστημα?  

εχει το iphone 12 mini 64GB στα 487$  και μου φαινετε πολυ καλη η η τιμη του... μηπως ειναι scam? 

ΜΕΓΆΛΗ ΠΡΟΣΟΧΉ https://www.scamadviser.com/check-website/gadgetaki.eu

• Like 2
Δημοσ.

Επειδή έχουμε αγοράσει στην εταιρεία 3-4 τηλέφωνα από εκεί, σας ενημερώνω ότι η τιμή που βλέπετε είναι χωρίς ΦΠΑ

Τα τηλέφωνα μας έχουν έρθει σφραγισμένα και ακόμα και σε περίπτωση βλάβης καλύφθηκαν κανονικά από την εγγύηση της Samsung

• 8 μήνες μετά...
Δημοσ.

Είναι τιμές χωρίς φπα,στη δουλειά πήραμε αρκετές συσκευές μέχρι πριν κανα χρόνο  που το γυρίσαμε σε Πλαίσιο λόγω καλής εκπτωσης. Χωρίς θέματα  αλλά δεν έχει δοκιμαστεί σε περίπτωση που χρειαστεί υποστήριξη μετά την πώληση.

Δημοσ.
3 ώρες πριν, DREAMAX είπε

Είναι τιμές χωρίς φπα,στη δουλειά πήραμε αρκετές συσκευές μέχρι πριν κανα χρόνο  που το γυρίσαμε σε Πλαίσιο λόγω καλής εκπτωσης. Χωρίς θέματα  αλλά δεν έχει δοκιμαστεί σε περίπτωση που χρειαστεί υποστήριξη μετά την πώληση.

Με τιμολόγιο θέλω να το πάρω και βγαίνει 60ε το κινητό ποιο φθηνά..δεν ξέρω αν αξίζει το ρισκο

Δημοσ.

Πήρα κινητό πριν τα Χριστούγεννα με βλάβη το επέστρεψα και ακόμη 6 Μαρ.2023 να το επιστρέψουν επισκευασμένο .ΠΡΟΣΟΧΗ

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Benkre είπε

Πήρα κινητό πριν τα Χριστούγεννα με βλάβη το επέστρεψα και ακόμη 6 Μαρ.2023 να το επιστρέψουν επισκευασμένο .ΠΡΟΣΟΧΗ

Κατάλαβα.. ευτυχώς που το πήρα τελικά από επίσημο μεταπωλητή και δεν μπλέχτηκα....

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Παρήγγειλα από το Gadgetaki.eu, μετάνιωσα την ώρα και την στιγμή!!, από την αρχή φάνηκε, μην περιμένετε σε 2-3 μέρες που λέει παράδοση, πες έτυχε σε μας και πήγε βδομάδα οκ, μην περιμένετε ενημέρωση πχ αριθμός ταχυδρομικης κτλ αστείο,

Ούτε να απαντήσουν που λέει στο μέιλ αν έχετε καμία απορία, βέβαια και ότι ανοίγουν 10:00 το τηλεφωνικό κέντρο πάντα 10:20 στην καλύτερη, ούτε να λάβατε ενημέρωση από τηλέφωνο στο περίπου θα έρθει κτλ, μετά από όλα ήρθε λάθος χρώμα στο κινητό περνώ τηλέφωνο ζητώντας αλλαγή χρώματος, με έβρισε με απείλησε και βάλαμε και άλλον έναν ψυχοπαθή στο κεφάλι μας, τρομερή εμπειρία τι να σας πω, λοιπόν αν θέλετε το κεφάλι σας ήσυχο, παραγγείλετε από αλλού και τέλος η ιστορία.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...