Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχω μια LG 65ΑΡΑ η οποιο επεσε και εσπασε ενα μικρο μερος της οθονης πανω,εχω εγγυηση ,αυτο που αναρωτιεμαι ειναι αν καλυπτει το σπασιμο,και αν οχι ποσο περιπου θα παει επισκευη.(ΑΠΟ ΠΛΑΙΣΙΟ)

Δημοσ.

Προφανώς η εγγύηση δεν καλύπτει σπάσιμο ειδικά από δική σου υπαιτιότητα.

Τι ζημιά έχει γίνει; Αν έχει μαυρίσει το πάνελ τότε κλαφτα, η αλλαγή του πάνελ κοστίζει περισσότερο από καινούργια τηλεόραση.

Για να μη λέω όμως μπαρούφες στον αέρα, καλύτερα ανέβασε φωτό με την ζημιά μήπως πάρεις καλύτερη εκτίμηση

Δημοσ.
1 ώρα πριν, nickol-us είπε

Προφανώς η εγγύηση δεν καλύπτει σπάσιμο ειδικά από δική σου υπαιτιότητα.

Τι ζημιά έχει γίνει; Αν έχει μαυρίσει το πάνελ τότε κλαφτα, η αλλαγή του πάνελ κοστίζει περισσότερο από καινούργια τηλεόραση.

Για να μη λέω όμως μπαρούφες στον αέρα, καλύτερα ανέβασε φωτό με την ζημιά μήπως πάρεις καλύτερη εκτίμηση

286450266_372553518305156_4313384203383733627_n.jpg

Δημοσ.

Εγώ βλέπω σπασμένο πάνελ, περίμενε και καμία ακόμη γνώμη.

Αν έχω δίκιο, μιλάμε για ζημιά που κοστίζει όσο σχεδόν μια καινούργια τηλεόραση. Η εγγύηση σίγουρα δεν καλύπτει το χτύπημα,  μοναδική περίπτωση να φτιάξεις την τηλεόραση δωρεάν, είναι αν πλήρωσες ασφάλεια όταν την αγόρασες.

• Like 1
Δημοσ.

σπασμένο panel 100%

δες τι εγγύηση έχεις από το κατάστημα, μήπως 1% αγόρασες κ έξτρα καλύψεις, πχ accidental damage ή κάτι κουλά που πουλάνε τα "μεγάλα" super market ηλεκτρονικών.

αν είναι εργοστασιακή εγγύηση, ΔΕΝ καλύπτεται η ζημιά από τον χρήστη

65αρα LG  

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...