nikosnik1 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2022 Εχω μια LG 65ΑΡΑ η οποιο επεσε και εσπασε ενα μικρο μερος της οθονης πανω,εχω εγγυηση ,αυτο που αναρωτιεμαι ειναι αν καλυπτει το σπασιμο,και αν οχι ποσο περιπου θα παει επισκευη.(ΑΠΟ ΠΛΑΙΣΙΟ)
nickol-us Δημοσ. 10 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2022 Προφανώς η εγγύηση δεν καλύπτει σπάσιμο ειδικά από δική σου υπαιτιότητα. Τι ζημιά έχει γίνει; Αν έχει μαυρίσει το πάνελ τότε κλαφτα, η αλλαγή του πάνελ κοστίζει περισσότερο από καινούργια τηλεόραση. Για να μη λέω όμως μπαρούφες στον αέρα, καλύτερα ανέβασε φωτό με την ζημιά μήπως πάρεις καλύτερη εκτίμηση
nikosnik1 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2022 Μέλος Δημοσ. 10 Ιουνίου 2022 den exei mavrisei exei auto to spasmeno style panel se ena mikro simeio tis tileorasis tha anevasw photo otan brw eukeria
nikosnik1 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2022 Μέλος Δημοσ. 11 Ιουνίου 2022 1 ώρα πριν, nickol-us είπε Προφανώς η εγγύηση δεν καλύπτει σπάσιμο ειδικά από δική σου υπαιτιότητα. Τι ζημιά έχει γίνει; Αν έχει μαυρίσει το πάνελ τότε κλαφτα, η αλλαγή του πάνελ κοστίζει περισσότερο από καινούργια τηλεόραση. Για να μη λέω όμως μπαρούφες στον αέρα, καλύτερα ανέβασε φωτό με την ζημιά μήπως πάρεις καλύτερη εκτίμηση
nickol-us Δημοσ. 11 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2022 Εγώ βλέπω σπασμένο πάνελ, περίμενε και καμία ακόμη γνώμη. Αν έχω δίκιο, μιλάμε για ζημιά που κοστίζει όσο σχεδόν μια καινούργια τηλεόραση. Η εγγύηση σίγουρα δεν καλύπτει το χτύπημα, μοναδική περίπτωση να φτιάξεις την τηλεόραση δωρεάν, είναι αν πλήρωσες ασφάλεια όταν την αγόρασες. 1
Kthulhou Δημοσ. 11 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2022 σπασμένο panel 100% δες τι εγγύηση έχεις από το κατάστημα, μήπως 1% αγόρασες κ έξτρα καλύψεις, πχ accidental damage ή κάτι κουλά που πουλάνε τα "μεγάλα" super market ηλεκτρονικών. αν είναι εργοστασιακή εγγύηση, ΔΕΝ καλύπτεται η ζημιά από τον χρήστη 65αρα LG
triplex1 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2022 Εχει και τα πιο φθηνα πανελ η LG , καλα ξεμπερδεματα
Λύση nikosnik1 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2022 Μέλος Λύση Δημοσ. 11 Ιουνίου 2022 tha paw na parw kainourgia kai an einai tin poulaw gia kana antalaktiko den kserw. Euxaristw.
jimakos00 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2022 Στις 10/6/2022 στις 10:08 ΜΜ, nikosnik1 είπε επεσε και εσπασε ενα μικρο μερος της οθονης πανω αυτό μου άρεσε εμένα
Προτεινόμενες αναρτήσεις