zaratustra Δημοσ. 11 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2022 Άραγε σε λίγα χρόνια θα λέμε για παραδειγμα 0,8nm η 800pm? H 8 angstrom? 1
Dr_73 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2022 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, nick0lis είπε Αεροπλάνο θα γίνουν οι τσιρλιντερς της Ιντελ με αυτή την φωτογραφία 🤣 Πραγματικά , την έχει τσακίσει η amd την intel . Με τις τελευταίες επιτυχίες της η AMD , είναι μόνο 40% κάτω σε πωλήσεις . Επεξ/σία 11 Ιουνίου 2022 από Dr_73
Stefanos683 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2022 16 ώρες πριν, basilis_k6 είπε θα παμε αραγε ποτε σε λυση cpu+gpu πακετο για ΑΑΑ τιτλους? Θα ηταν πολύ ενδιαφέρον να μπορείς να σκάσεις ενα 500-600αρι και να καθαριζεις για 4-5 χρονια. λογω δεη το μαιν επιασε πατο, η 6600 πιθανως να παει 250ε! μεχρι τελος του χρονου, εστω μεταχειρισμενη πιο φτηνα ακομη κ η αμδ βιντια ιντελ θα πουλανε καλτσον
hitechaddict Δημοσ. 11 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2022 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, Dr_73 είπε Πραγματικά , την έχει τσακίσει η amd την intel . Με τις τελευταίες επιτυχίες της η AMD , είναι μόνο 40% κάτω σε πωλήσεις . - This graph counts the baselines submitted during these time period and therefore is representative of CPUs in use rather than CPUs purchased. - This chart only includes CPUs installed into PCs and does not include game consoles. Αυτά από το πίνακα που παρέθεσες, και δεν μπήκες στο κόπο να διαβάσεις. Επεξ/σία 11 Ιουνίου 2022 από hitechaddict 4 3
radiohead Δημοσ. 11 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2022 14 ώρες πριν, Dr_73 είπε Εγώ είχα πάρει τον future proof 1800X και είμαι κομπλέ. Είσαι τυχερός doc γιατί μπορείς να αλλάξεις μόνο cpu και να βάλεις ryzen 5000. Εγω που πήρα τον 6500 μπορώ να βάλω μεχρι τον εεεεεε εεεεεεεμ τον τετραπυρηνο 7700 2
Dr_73 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2022 (επεξεργασμένο) 37 λεπτά πριν, hitechaddict είπε Αυτά από το πίνακα που παρέθεσες, και δεν μπήκες στο κόπο να διαβάσεις. Βρες εσύ και δείξε μας νούμερα που να ξεπέρασε ποτέ η amd την intel . Από την εποχή των 486 . Βρες κάτι που να μετράει και τους επεξεργαστές σε κονσόλες, αν σου αρέσει . Εδώ πάντως, λέει ότι χαίρονται που είναι δικός τους, λίγο πάνω από ένας στους τέσσερις (25.6% συγκεκριμένα) επεξεργαστές που πωλούνται . Και ότι είναι ρεκόρ όλων των εποχών . Επεξ/σία 11 Ιουνίου 2022 από Dr_73
hitechaddict Δημοσ. 11 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2022 11 λεπτά πριν, Dr_73 είπε Βρες εσύ και δείξε μας νούμερα που να ξεπέρασε ποτέ η amd την intel . Από την εποχή των 486 . Βρες κάτι που να μετράει και τους επεξεργαστές σε κονσόλες, αν σου αρέσει . Εδώ πάντως, λέει ότι χαίρονται που είναι δικός τους, λίγο πάνω από ένας στους τέσσερις (25.6% συγκεκριμένα) επεξεργαστές που πωλούνται . Και ότι είναι ρεκόρ όλων των εποχών . Δε με ενδιαφέρει φίλε μου το τι και αν και πόσο γιατί δεν έχω μετοχές από καμία από τις δυο εταιρίες και δε με νοιάζει, εσύ όμως που είσαι μάλλον μεγαλομέτοχος της ιντελ όταν επιχειρηματολογείς να το κάνεις σωστά και όχι για να κερδίσεις εντυπώσεις. Εσύ ανέβασες ένα πίνακα και αναφερόσουν σε πωλήσεις και εγώ σε διόρθωσα γιατί δεν μπήκες στο κόπο να δεις τι ανέβασες. 3
Επισκέπτης Δημοσ. 11 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2022 18 ώρες πριν, jmirko15 είπε Το λες σε κάθε thread. Φτάνει κούρασε.. έχω πάρει το futureproof 2700x για να ξεκουραστείς.
kostafunk Δημοσ. 11 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2022 96 πυρινες μονο?? Γιατι ρε δεν τους κανατε 100 ?? ειναι σαν το ανεκδοτο που παει ενας σε ενα σουβλατζιδικο και και λεει στον πωλητη 99 σουβλακια παρακαλω και του λεει ο πωλητης δεν τα κανουμε 100 οχι ρε συ του λεει ποιος θα τα φαει χαχαχα να και αυτοι !!! παντος τερατα ειναι αλλα οχι για μενα θελω κατι πιο light γιαουρτακι χαχα
HAS1972 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2022 Οφ τοπικ. Οταν μιλαμε για πωλησεις cpu's και γινεται συγκριση Intel-Amd κανενας δεν λαμβανει υποψιν το μεγεθος των εταιριων αλλα και το σημαντικότερο: τα αποκλειστικα συμβολαια που εχει η Intel (αγκαλια με Microsoft) με τους κατασκευαστες. Εκει η Amd δεν μπορει να κανει τιποτα. Ας ειχε αντιστοιχα (τεράστια) συμβολαια και η Amd και να ειστε σιγουροι οτι θα ηταν τουλαχιστον μοιρασμενη η πιτα (τουλαχιστον για τωρα που εχει ισα ή καλυτερα προιοντα) 1 2
Eloy Δημοσ. 12 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2022 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, HAS1972 είπε Οφ τοπικ. Οταν μιλαμε για πωλησεις cpu's και γινεται συγκριση Intel-Amd κανενας δεν λαμβανει υποψιν το μεγεθος των εταιριων αλλα και το σημαντικότερο: τα αποκλειστικα συμβολαια που εχει η Intel (αγκαλια με Microsoft) με τους κατασκευαστες. Εκει η Amd δεν μπορει να κανει τιποτα. Ας ειχε αντιστοιχα (τεράστια) συμβολαια και η Amd και να ειστε σιγουροι οτι θα ηταν τουλαχιστον μοιρασμενη η πιτα (τουλαχιστον για τωρα που εχει ισα ή καλυτερα προιοντα) ΑΝ είχε... Αλλά δεν έχει... Και σίγουρα υπάρχουν κάποιοι καλοί λόγοι που οι περισσότερες επιχειρήσεις παραμένουν στην Ιντελ... Επεξ/σία 12 Ιουνίου 2022 από Eloy 2
nek4d Δημοσ. 12 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2022 (επεξεργασμένο) Ωχ, παλι intel vs amd... Παρτε οτι θελετε παιδια, ειρηνη υμιν. Προσωπικα, δεκαετιες στην intel, αλλα τα τελευταια 4-5 χρονια την εχω καταβρει με τους amd. (για pc λεμε, οχι για κονσολες και καρτες γραφικων -στις τελευταιες μπαινει και η intel τωρα, για οσους δεν γνωριζουν). Οχι πως εχω προβλημα με intel, σκυλια του πολεμου ειναι, αλλα δειτε λιγο αυτο το αρθρο για να καταλαβετε γιατι η amd ανεβαινει σε πωλησεις τα τελευταια χρονια δικαιως: https://www.techspot.com/article/2473-why-ryzen-was-amazing/ Εν ολιγεις, οι "amd καταναλωτες" ειναι μακραν κερδισμενοι. Π.χ. ακομη και σημερα με μητρικη ΑΜ4 πενταετιας, αλλαζεις επεξεργαστη σε τουμπανο, χωρις απαραιτητα αλλα εξοδα. Ενδιαμεσα, μπορουσες να ειχες αλλαξει 2-3 φορες επεξεργαστη παρομοιως. Σε intel μεσα στα 5 χρονια, αν αλλαζες επεξεργαστη 2-3 φορες, θα αλλαζες με το ζορι ολο το σετ με εξτρα κοστος μητρικη/μνημες. Επεξ/σία 12 Ιουνίου 2022 από nek4d 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα