SpyrosGi Δημοσ. 10 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2022 Καλησπέρα! Δεν ήξερα που να βάλω το θέμα και το έβαλα εδώ μιας και το κεντρικό θέμα ειναι η τηλεόραση. Αγόρασα μια TV πρίν 2 μέρες, την οποία προορίζω να πάω εκτός Ελλάδος. Το κόστος της είναι 360€ (50άρα samsung). Γνωρίζει κανείς αν θα έχω θέμα στα σύνορα; Μήπως θα ήταν καλύτερα να την μεταφέρω χωρίς το κουτί; (γνωρίζοντας τους κινδύνους).
kostasbm Δημοσ. 11 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2022 12 ώρες πριν, SpyrosGi είπε Καλησπέρα! Δεν ήξερα που να βάλω το θέμα και το έβαλα εδώ μιας και το κεντρικό θέμα ειναι η τηλεόραση. Αγόρασα μια TV πρίν 2 μέρες, την οποία προορίζω να πάω εκτός Ελλάδος. Το κόστος της είναι 360€ (50άρα samsung). Γνωρίζει κανείς αν θα έχω θέμα στα σύνορα; Μήπως θα ήταν καλύτερα να την μεταφέρω χωρίς το κουτί; (γνωρίζοντας τους κινδύνους). σημασια εχει που πας ?? ΕΕ.....????οδικη μεταφορα???
SpyrosGi Δημοσ. 12 Ιουνίου 2022 Μέλος Δημοσ. 12 Ιουνίου 2022 Στις 11/6/2022 στις 10:12 ΠΜ, kostasbm είπε σημασια εχει που πας ?? ΕΕ.....????οδικη μεταφορα??? Hey! ευχαριστώ για την απάντησή σου. Πηγαίνω σε χώρα εντός Ευρώπης αλλά όχι ΕΕ. (Οδική, στο αυτοκίνητό μου.) Φίλοι/γνωστοί μου λένε πως αν απλά έχω μαζί μου την απόδειξη αγοράς, θα περάσω χωρίς κανένα πρόβλημα, αλλά δε το ξέρουν εμπειρικά απλά το υποθέτουν/το έχουν ακούσει.
kostasbm Δημοσ. 12 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2022 ka 4 λεπτά πριν, SpyrosGi είπε Hey! ευχαριστώ για την απάντησή σου. Πηγαίνω σε χώρα εντός Ευρώπης αλλά όχι ΕΕ. (Οδική, στο αυτοκίνητό μου.) Φίλοι/γνωστοί μου λένε πως αν απλά έχω μαζί μου την απόδειξη αγοράς, θα περάσω χωρίς κανένα πρόβλημα, αλλά δε το ξέρουν εμπειρικά απλά το υποθέτουν/το έχουν ακούσει. με ένα τηλέφωνο στη πρεσβεία της χώρας η ένα e mail θα σου απαντησουν......
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα