imvlacia Δημοσ. 10 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2022 (επεξεργασμένο) Πελάτισσα μπαίνει στο κατάστημα ρούχων. -Καλημέρα σας, θέλετε βοήθεια; -... -Αν χρειαστείτε κατι πάντως, μπορείτε να μου το πείτε. -... Απάντηση καμία. Περνάει κανένα 15λεπτο και αφού έχει κάνει άνω κάτω το μαγαζί, ξεσπάει φωνάζοντας: -Μα καλά εδώ μέσα καμία υπάλληλος της προκοπής δεν υπάρχει;;;; -Τι συμβαίνει ;;; Πείτε μου. -Τόση ώρα ψάχνω να βρω ένα καλό φουστάνι και κανένας υπάλληλος δεν προθυμοποιείται να με εξυπηρετήσει. -Μα, σας είπα πως ότι χρειαστείτε να μου πείτε και δεν έλαβα απάντηση. -Απαιτώ ΤΩΡΑ να μου φέρεις το αφεντικό σου! -Μάλιστα... Έρχεται το αφεντικό μου, αφού του έχω εξηγήσει την κατάσταση προηγουμένως. Αφεντικό: Καλημέρα, με ζητησατε; Πελάτισσα: Κύριε, απαιτω εδώ και ΤΩΡΑ, να απολύσετε την "κύρια" από εδώ! Μα τι πράγματα είναι αυτά;;; Τόση ώρα περιμένω να με εξυπηρετήσει η μαντάμ απο εδώ και αδιαφορεί επιδεικτικά. (Δείχνοντας εμένα με το δάχτυλο) Αφεντικό: Όχι ΚΥΡΑ ΜΟΥ, δεν θα σας κάνω αυτήν την χάρη! Η "κύρια" από εδώ όπως και λέτε, είναι μια φιλότιμη νεαρά, που προσέχει και συντηρεί τους γονείς της χρόνια τώρα, επειδή είναι ανήμποροι. Η "κύρια" από εδώ, έχει 4 παιδιά και κάνει υπερωριες για να τα μεγαλώσει. Γι' αυτό λοιπον, σας παρακαλώ παρα πολύ να φύγετε και να μην ξαναπατήσετε το ποδι σας εδώ! ...Και την πέταξε απ' έξω και τον πήρα μια πολύ σφιχτή αγκαλιά! Είναι υπέροχο πράγμα να εχεις έναν τόσο καλό εργοδότη! *Η κύρια είχε περάσει καποιες φορές απ' εξω απο το μαγαζί με σκυμμένο το κεφαλι. Περιμένω και τις δικές σας χειρότερες εμπειρίες με πελάτες - εργοδότες Επεξ/σία 10 Ιουνίου 2022 από imvlacia 1 1
Τέρης Α. Δημοσ. 10 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2022 Υπήρχε αυτό το νήμα παλιά και έχει κλειδωθεί, γιατί να επιβιώσει το συγκεκριμένο;... Spoiler Υπάρχει διαθέσιμο το όνομα προφίλ ''vlaci6'' αν θέλατε...
thanasisxask Δημοσ. 10 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2022 6 λεπτά πριν, Τέρης Α. είπε Υπήρχε αυτό το νήμα παλιά και έχει κλειδωθεί, γιατί να επιβιώσει το συγκεκριμένο;... Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου Υπάρχει διαθέσιμο το όνομα προφίλ ''vlaci6'' αν θέλατε... Γιατί κλειδώθηκε το πρώτο;
Τέρης Α. Δημοσ. 10 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2022 Μόλις τώρα, thanasisxask είπε Γιατί κλειδώθηκε το πρώτο; Δεν ξέρω, πήγα μια μέρα να συνεχίσω το διάβασμα και το βρήκα κλειδωμένο. Έγραψε κάποιος κάτι και έγινε σκηνικό πριν μπω εγώ;...
The_Other_One Δημοσ. 10 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2022 Μισό να δούμε την φωτο της κυρίας που έχει τεσσερα παιδιά και την διωχνουμε μετά. Μην βιάζεστε!
Προτεινόμενες αναρτήσεις