Προς το περιεχόμενο

Μπορείτε να εγκαταστήσετε την επόμενη μεγάλη αναβάθμιση των Windows 11 22H2 από σήμερα

Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 47
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

12 ώρες πριν, flogerakos είπε

Εν μέρη... Μπορείς να κάνεις offline account απλά το έχουν πολύ καλά κρυμμένο...

Καί όχι μόνο... Κ με τόν αριθμό build έχει θέμα...

ναι γιατί ίσχυει μόνο για τα pro και εδώ το περιγράφει πιο ζοφερά με προοπτική να καταργηθεί τελείως, ενώ είσαι υποχρεωμένος να κάνεις πρώτα online λογαριασμό 

https://www.techradar.com/news/upcoming-windows-11-pro-update-will-force-you-to-have-an-internet-connection

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

6 ώρες πριν, LLLEFTERIS είπε

Εγω παντως το εκανα δεν μου εβγαλε καμια ενημερωση εχω την 21H2 22000.708

Και σε μενα ενώ μου λέει οτι υπάρχει νεο update στο Windows Insider,στο windows update δεν μου εμφανίζει κατι.

• Super Moderators
4 minutes ago, stratos789 said:

Και σε μενα ενώ μου λέει οτι υπάρχει νεο update στο Windows Insider,στο windows update δεν μου εμφανίζει κατι.

Τα ίδια κάνει και σε μένα αλλά νομίζω πως ανοίγει σταδιακά και όχι ταυτόχρονα για όλους. 

1 ώρα πριν, stratos789 είπε

Τελικά επέλεξα beta και μου έβγαλε μια αναβάθμιση.

2 ώρες πριν, billdanos είπε

Τα ίδια κάνει και σε μένα αλλά νομίζω πως ανοίγει σταδιακά και όχι ταυτόχρονα για όλους. 

Ε τότε θα περιμένω λίγο ακόμα,το χαρακτηριστικό που θέλω ποιο πολύ είναι το drag n drop στο task bar απορώ τι σκέφτονται εκεί στη Microsoft και αφαίρεσαν μια τόση σημαντική λειτουργία που σου γλυτώνει αρκετό χρόνο.

55 λεπτά πριν, LLLEFTERIS είπε

Τελικά επέλεξα beta και μου έβγαλε μια αναβάθμιση.

Ίσως περιμένω να κυκλοφορήσει στο release preview,γιατί οσες φορές ήμουν στο dev η στη beta πάντα κατέληγα στο τέλος να κάνω format γιατί κάπου θα είχα πρόβλημα σταθερότητας.

Και στα windows 10 και στα 11

6 ώρες πριν, jimarass26 είπε

Τα 10ρια τα υπεραγαπάω και τα θεωρώ το πρώτο σωστό λειτουργικό που έβγαλε η MS. Λιτό, σταθερό, τα κάνει όλα. Τα 11 μου θυμίζουν κακογραμμένο Mac.

Μετα τα 7 αρια που ηταν μαλλον η κορυφη αρχισε η κατρακυλα με καθε νεα εκδοση να ειναι χειροτερη με εξαιρεση τα αθλια 8 που χτυπησαν κορυφη αθλιοτητας με την μια

• Like 2
  • Thanks 1

Εμένα μου ήρθε την περασμένη Τετάρτη το απόγευμα ενημέρωση για αναβάθμιση σε Windows 11 22H2, χώρις να εχω συμβατό laptop. I7-6700 με TPM 2.0 είναι το HP Omen που εχω. Τα εγκατάστασησα και όλα καλά κανένα πρόβλημα και τρέχουν και ποιο γρήγορα.

Συγνωμη αλλα το αρθρο προτεινει στο κοσμο να μπει στο windows insider για να δοκιμασει ενα update που αν ηταν ετοιμο θα εβγαινε στη stable εκδοση 😅 🤣

Βαλτε τουλαχιστον μια προειδοποιηση να καταλαβαινουν ολοι που  μπλεκουν!!!

Προφανως αν εχετε αγνωστες λεξεις απο το αρθρο μη κουνηθειτε καθολου :P

Ή με μια δευτερη σκεψη καντε το beta testing τσαμπα να φτιαχτουν ολα μεχρι να ερθει το update στη stable εκδοση που θα το βαλουμε οι υπολοιποι .

Ακομα και αν οντως η εκδοση του update ειναι τελικη που αμφιβαλλω στο insider γινονται ενα σωρο δοκιμες οπως θα οφειλατε να γραψετε...

• Thanks 2

• Super Moderators
3 hours ago, nickk0kkav said:

Συγνωμη αλλα το αρθρο προτεινει στο κοσμο να μπει στο windows insider για να δοκιμασει ενα update που αν ηταν ετοιμο θα εβγαινε στη stable εκδοση 😅 🤣

Βαλτε τουλαχιστον μια προειδοποιηση να καταλαβαινουν ολοι που  μπλεκουν!!!

Προφανως αν εχετε αγνωστες λεξεις απο το αρθρο μη κουνηθειτε καθολου :P

Ή με μια δευτερη σκεψη καντε το beta testing τσαμπα να φτιαχτουν ολα μεχρι να ερθει το update στη stable εκδοση που θα το βαλουμε οι υπολοιποι .

Ακομα και αν οντως η εκδοση του update ειναι τελικη που αμφιβαλλω στο insider γινονται ενα σωρο δοκιμες οπως θα οφειλατε να γραψετε...

Οι release preview εκδόσεις είναι πρακτικά οι RTM και σπάνια μπορεί να πάει κάτι στραβά σε σχέση με την τελική έκδοση που συνήθως είναι η ίδια.

Σε αντίθεση με τα Dev & Beta channels όπου εκεί μιλάμε για πιο πρώιμες εκδόσεις. 

• Like 1

Όταν ενοποιήσουν τις επιλογές του "δεξί-κλικ" και σταματήσουμε πλέον το τσίρκο "έξτρα επιλογές = pre Windows 11 μενού" τότε μιλάμε για update. 

5 ώρες πριν, purespyros είπε

μόνο εμένα δεν μου αρέσουν τα 11αρια;

Οι γνώμες διίστανται. Προσωπικά τα έχω και μου αρέσουν τόσο εμφανισιακά όσο και λειτουργικά ΑΛΛΑ (ναι μεγάλο αλλά) δεν είναι έτοιμα. Θεωρώ το launch έγινε σαν always improving software

• Like 1

Στις 11/6/2022 στις 12:06 ΜΜ, jimarass26 είπε

Τα 10ρια τα υπεραγαπάω και τα θεωρώ το πρώτο σωστό λειτουργικό που έβγαλε η MS. Λιτό, σταθερό, τα κάνει όλα. Τα 11 μου θυμίζουν κακογραμμένο Mac.

Τα 11 κάνουν ότι και τα 10 και πολλά περισσότερα. Ξεκολλατε το μυαλό σας.

• Like 1

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Στις 11/6/2022 στις 7:05 ΜΜ, Neural_handshake είπε

Μετα τα 7 αρια που ηταν μαλλον η κορυφη αρχισε η κατρακυλα με καθε νεα εκδοση να ειναι χειροτερη με εξαιρεση τα αθλια 8 που χτυπησαν κορυφη αθλιοτητας με την μια

Τα 7 τις ήταν οντως καλά αλλά όχι λιτά. 

Στις 13/6/2022 στις 6:16 ΠΜ, deadsoul είπε

Τα 11 κάνουν ότι και τα 10 και πολλά περισσότερα. Ξεκολλατε το μυαλό σας.

Δεν είπε κανεις ότι τα 11 δεν είναι  καλά. Εφόσον η MS έφτιαξε το πρώτο σωστό λειτουργικό (10) , από εδώ και πέρα θα πάμε όλο και καλύτερα. 

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...