Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα.Με ταλαιπωρεί ένα θέμα εδώ και 6 μήνες και θέλω τα φώτα σας.Έχουμε μαγαζί στη Δράμα και 8 Δεκεμβρίου ήρθαν για έλεγχο από την αστυνομία για τα πιστοποιητικά.Ήρθε κάποια η οποία πρέπει να είναι τέλος πάντων αλλοδαπή και ήθελε να δει ένα προβολάκι για τα Χριστούγεννα και ήρθε μέσα χωρίς να την ελέγξω και της το έδειξα.Ήρθα άλλες δύο γυναίκες,τα μαγαζιά είναι 3 διαφορετικά και είναι χωρισμένα στα 2.Στο ένα μαγαζί είναι η μητέρα μου και στο άλλο εγώ.Και μου είπαν ότι της έλεγξαν δίπλα.Μετά ήρθε η αστυνομία εγώ μόνος μου στο μαγαζί τους ζήτησα πιστοποιητικό και μου είπαν ότι είναι από την αστυνομία.Έκαναν έλεγχο τις γυναίκες τις 2 και εντάξει.Η άλλη χάζευε τα πορτοφόλια και μόλις τους είδε έκανε μια στροφή από τα πράγματα και πήγε να φύγει.Τη σταμάτησαν και της ζήτησαν τα χαρτιά.Αυτή είπε πως το χαρτί το έχει ο άντρας της που είναι στο αυτοκίνητο δεν έχει τηλέφωνο και με ρώτησε τι συνέβη,εγώ είπα ότι νόμιζα ότι είναι δίπλα και μετά μου είπε ότι δεν έλεγξα και τις άλλες.Της ζήτησε την ταυτότητα την οποία έγραψε στο κινητό του.Και είπε ότι έχει μία ώρα να στείλει το έγγραφο στην ηλεκτρονική διεύθυνση αλλιώς θα φάω πρόστιμο.Το λέω στην μητέρα μου που είναι ιδιοκτήτης αλλά όχι στον πατέρα μου που διαχειρίζεται γιατί έχει καρδιακά προβλήματα.Ο πατέρας μου έχει e-banking στην Πειραιώς σε λογαριασμό της μητέρας μου και το απόγευμα έρχεται μήνυμα στο τηλέφωνο.Επωφελειθείται με έως και 12 άτοκες δόσεις και έκπτωσης 15 τοις εκατό εφάπαξ καταβάλλοντας την επιστρεπτεα προκαταβολή μέχρι 31/12 με πιστωτική.Το έψαξα και είδα ότι 12 άτοκες είναι και για εφορία και λέω μήπως πήγε στην εφορία.Έρχεται γυναίκα μετά από κάποιο διάστημα να αλλάξει το προβολάκι γιατί από το στρες της έδωσα άλλο τι ρωτάω αν πήγε τα χαρτιά και λέει βέβαια κατευθείαν.Περνάει η αστυνομία μετά από κάποιο διάστημα είμαι πλάτη φτιάχνω παντόφλες και τους ακούω αν δεν με απατούν τα αυτιά μου,τον άντρα να λέει αυτό δεν είναι το μαγαζί μου γράψαμε;Και ήρθαν άλλες 4 φορές στο μαγαζί για έλεγχο.Είδα ένα βίντεο του διοικητή της αρχής διαφάνειας σε μια εκπομπή,βέβαια το βίντεο ήταν Ιανουαρίου και λέει ότι σου πάει το πρόστιμο στην εφορία χωρίς χαρτί.το συζήτησα με το λογιστή είδα και στο taxisnet ότι δεν υπάρχει οφειλή και ρώτησα αν γίνεται να στο στείλουν έτσι και μου λέει όχι ή σε mail, πήγα και σε δικηγόρο τα ίδια.Πήρα στη ΔΟΥ τηλέφωνο δεν έχεις οφειλές γιατί ξέρω πως αυτό τοκίζεται για να το ρύθμιζα.Και δεν ξέρω τι να κάνω γιατί είδα το βίντεο του διευθυντή εθνικής αρχής διαφάνειας,το μήνυμα, αυτό που είπε αυτός και και έναν τύπο στον ΟΑΣΘ που δεν έκοψε εισιτήριο 2 φορές και αυτοί βάση νόμου διάβαζα αν δεν περάσουν 4.5 μήνες δεν σε ειδοποιούν.Τι να κάνω;

• Confused 3
  • Sad 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Ukforthemoment είπε

Τόσο κουραστικό ποστ για το τίποτα 

Ρε συ με έχει φάει το άγχος τι τίποτα;

• Confused 1
Δημοσ.
27 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε

Τόσο κουραστικό ποστ για το τίποτα 

Ασε που ειναι copy paste και μου βγηκαν τα ματια να το διαβασω... Τοσο διαβασμα απο το σχολειο εχω να ρίξω

• Like 1
Δημοσ.

Ναι ουτε εγω καταφερα να το διαβασω.

Τελικα σε εγραψαν ή οχι και αν ναι ποσες φορες;

Εεεε αν δεν πληρωσεις ειναι πολυ πιθανον να παει στην εφορεία έλεγξε το

Δημοσ.
56 λεπτά πριν, Tradesman είπε

τα μαγαζιά είναι 3 διαφορετικά και είναι χωρισμένα στα 2.

Ενδιαφέρον ακούγεται

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Θα προτιμούσα να μάθω αν έχει δει κάποιος με τα μάτια του τα πρόστιμα αυτά κατοχυρωμένα στη εφορία...ακόμη κ τότε π εδιναν ροζ χαρτακια

Επεξ/σία από kage
Δημοσ.
50 λεπτά πριν, gorge18 είπε

Ασε που ειναι copy paste και μου βγηκαν τα ματια να το διαβασω... Τοσο διαβασμα απο το σχολειο εχω να ρίξω

Το έγραψα σε λάθος ενότητα για αυτό.

51 λεπτά πριν, NikosKallithea είπε

Ναι ουτε εγω καταφερα να το διαβασω.

Τελικα σε εγραψαν ή οχι και αν ναι ποσες φορες;

Εεεε αν δεν πληρωσεις ειναι πολυ πιθανον να παει στην εφορεία έλεγξε το

Αν με έγραψαν θα με έγραψαν μια φορά απλά ήρθαν άλλες 4.Ρώτησα στην εφορία στις ληξιπρόθεσμες οφειλές αλλά μου είπαν ότι δεν χρωστάω κάτι.

43 λεπτά πριν, kage είπε

Θα προτιμούσα να μάθω αν έχει δει κάποιος με τα μάτια του τα πρόστιμα αυτά κατοχυρωμένα στη εφορία...ακόμη κ τότε π εδιναν ροζ χαρτακια

Κανονικά ο δικηγόρος μου είπε ότι σου δίνουν ροζ χαρτί.Ή να μου έχει έρθει κάτι μέσω ταχυδρομείου.Ρώτησα στην εφορία αλλά μου είπαν ότι δεν χρωστάω κάτι στις ληξιπρόθεσμες.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 λεπτά πριν, The_Other_One είπε

Μήπως είναι ο burgerάδικο 3×3; Δυο δουλειές "έτρεχε" και εκείνος.

Αφού από το προβολακι έφτιαχνε τις παντόφλες

TS forum είναι για να προσφέρουν βοήθεια οι συμφορουμιτες

Κάνε έναν κόπο όμως και εσύ να μην γράφεις ένα μακρυναρι χωρίς παραγράφους , σημεία στίξης γιατί δεν θα το διαβάσει κανείς.

Οκ εγώ περιμένω τα παιδιά στην δραστηριότητα και το διάβασα επειδή βαριέμαι, αλλά δυστυχώς δεν ξέρω να σε βοηθήσω.

Κοίταξες στο taxis net το δικό σου ή στο αφμ που ανήκει μία από τις επιχειρήσεις που έφαγε το πρόστιμο?

Επεξ/σία από tsofras
  • Like 2
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, tsofras είπε

Κάνε έναν κόπο όμως και εσύ να μην γράφεις ένα μακρυναρι χωρίς παραγράφους , σημεία στίξης γιατί δεν θα το διαβάσει κανείς.

Οκ εγώ περιμένω τα παιδιά στην δραστηριότητα και το διάβασα επειδή βαριέμαι, αλλά δυστυχώς δεν ξέρω να σε βοηθήσω.

Κοίταξες στο taxis net το δικό σου ή στο αφμ που ανήκει μία από τις επιχειρήσεις που έφαγε το πρόστιμο?

Κάτι τέτοιο μάλλον πουλάει

350x350_5f198f0279301.jpg

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, tsofras είπε

Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση σου και έχεις δίκιο ως αναφορά τις παραγράφους και τα υπόλοιπα.Κοίταξα στο taxisnet,ρώτησα σε εφορία,δικηγόρο,λογιστή.Σε εφορία στις ληξιπρόθεσμες και μου λένε δεν χρωστάω.Στο δικηγόρο μου είπε ότι δεν με έγραψαν αλλά εγώ άκουσα τον μπάτσο πριν ξαναέρθει για έλεγχο μετά από 2 βδομάδες να ρωτάει την μπατσίνα αν είναι αυτό το μαγαζί που γράψανε.Ο λογιστής μου λέει ότι σου δίνουν επί τόπου το χαρτί,αλλά εγώ είδα βίντεο του διοικητή της αρχής διαφάνειας Ιανουάριο ότι πάει στην εφορία χωρίς χαρτί.Και έχω δει περιπτώσεις έναν τύπο στον ΟΑΣΘ του έκαναν 2 φορές το ίδιο και του ήρθε 4ψήφιο νούμερο μετά από 4.5 χρόνια γιατί μετά από 5 γίνεται παραγραφή για αυτό ανησυχώ.

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Tradesman είπε

Στο δικηγόρο μου είπε ότι δεν με έγραψαν αλλά εγώ άκουσα τον μπάτσο πριν ξαναέρθει για έλεγχο μετά από 2 βδομάδες να ρωτάει την μπατσίνα αν είναι αυτό το μαγαζί που γράψανε.

Αν τυχόν διαβάσουν την παραπάνω παράγραφο, και να μην σε είχαν γράψει τότε θα σε γράψουν τώρα.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...