Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Επισκευασα το κινητο μου σε καταστημα Vodafone και εντυπωσιαστηκα με την εξυπηρετηση και την ταχυτητα τους. Ο πωλητης με ενημερωσε οτι εχουν υπηρεσια VF Express Repair και κανουν πολυ γρηγορα.

Εχεις κανεις παρομοια εμπειρια ή θεωρειτε οτι ειναι τυχαιο γεγονος?

Δημοσ.

η αληθεια ειναι οτι υπαρχει πολυ διαφημιση γυρω απο το θεμα.Εγω θα σταθω μονο σε ενα πραγμα ολα τα πραγματα δεν γινονται στο fast.Αν θελεις να αλλαξεις μια μπαταρια ενταξει νατην αλλαξεις αλλα επισκευη στο τσακ μπαμ δεν γινεται.Εγω ακομα και στη μπαταρια κραταω επιφυλαξεις γιατι ενταξει αν ειναι 2-3 χρονων και εχει πεσει η αποδοση της ας πουμε αλλα εαν υπαρχει καταναλωση η κατασταση θα διορθωθει ενα 20-30 % αλλα το προβλημα παραμενει.Η ουσια ειναι να διαφημισεις τη σωστη επισκευη και οχι τη γρηγορη.Στις μεγαλες εταιριες εχουν ενα "τεχνικο"για τα "fast track" αρπαχτες αν θες και τα υπολοιπα τα στελνουν σε ενα κεντρικο service που δεν θες να δεις τι χαμος εκει

Δημοσ.
Στις 11/6/2022 στις 2:00 ΠΜ, Fotia είπε

Αγνωστο που εγινε η επισκευη .Συνεργάζονται επισης ανά περιοχές με συγκεκριμένα service .

Μου ειπαν οτι εχουν πλεον δικα τους service

Στις 12/6/2022 στις 8:42 ΠΜ, gabiro είπε

η αληθεια ειναι οτι υπαρχει πολυ διαφημιση γυρω απο το θεμα.Εγω θα σταθω μονο σε ενα πραγμα ολα τα πραγματα δεν γινονται στο fast.Αν θελεις να αλλαξεις μια μπαταρια ενταξει νατην αλλαξεις αλλα επισκευη στο τσακ μπαμ δεν γινεται.Εγω ακομα και στη μπαταρια κραταω επιφυλαξεις γιατι ενταξει αν ειναι 2-3 χρονων και εχει πεσει η αποδοση της ας πουμε αλλα εαν υπαρχει καταναλωση η κατασταση θα διορθωθει ενα 20-30 % αλλα το προβλημα παραμενει.Η ουσια ειναι να διαφημισεις τη σωστη επισκευη και οχι τη γρηγορη.Στις μεγαλες εταιριες εχουν ενα "τεχνικο"για τα "fast track" αρπαχτες αν θες και τα υπολοιπα τα στελνουν σε ενα κεντρικο service που δεν θες να δεις τι χαμος εκει

Θεωρω οτι ελεγχουν το κινητο και μετα προχωρανε σε επισκευη....

Δημοσ.
6 ώρες πριν, georgediver35 είπε

Μου ειπαν οτι εχουν πλεον δικα τους service

Θεωρω οτι ελεγχουν το κινητο και μετα προχωρανε σε επισκευη....

Ε ναι φυσικα και το ελενγχουν αλλα πιστευεις σε επιχειρηση με κριτηρια αποδοτικοτητας γινεται σωστος ελενγχος ,ειδικα σε θεματα καταναλωσης θελω αρκετες εργατοωρες .

• Confused 1
Δημοσ.
11 λεπτά πριν, gabiro είπε

Ε ναι φυσικα και το ελενγχουν αλλα πιστευεις σε επιχειρηση με κριτηρια αποδοτικοτητας γινεται σωστος ελενγχος ,ειδικα σε θεματα καταναλωσης θελω αρκετες εργατοωρες .

το πιο λογικο ειναι να επισκευαζουν γρηγορα τις ΄΄ευκολες βλαβες'' και στις δυσκολες να το κρατανε περισσοτερο. Παντως καλο θα ηταν να εχουμε και μια γνωμη απο καποιον αλλο που εχει επισκευασει το κινητο του στη vodafone

Δημοσ.
1 ώρα πριν, georgediver35 είπε

το πιο λογικο ειναι να επισκευαζουν γρηγορα τις ΄΄ευκολες βλαβες'' και στις δυσκολες να το κρατανε περισσοτερο. Παντως καλο θα ηταν να εχουμε και μια γνωμη απο καποιον αλλο που εχει επισκευασει το κινητο του στη vodafone

Καλα δεν ειναι σκοπος μας να κρινουμε η να αξιολογησουμε την αποδοση των service των μεγαλων εταιρειων,γιατι δεν ειναι μονο για τη Vodafone, αλλα γενικα για την αποτελεσματικοτητα των μεγαλων εταιρειων οπως και αν λεγονται.Απο την αλλη υπαρχουν τοσοι και τοσοι που υποτιθετε οτι κανουν επισκευες και που να βγαλεις ακρη αν κανουν σωστη δουλεια η οχι.Ας το κλεισουμε εδω νομιζω το θεμα γιατι ειναι φαυλος κυκλος

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...