Προς το περιεχόμενο

Μεγάλο ping

Thodoras01

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Γεια σας. Έχω ένα μικρό πρόβλημα όσον αφορά το Ping (ms). Όσο είμαι συνδεδεμένος μόνο εγώ στο ρούτερ τα πράγματα ειναι μια χαρά. Αλλά όταν συνδέονται και άλλα μέλη της οικογένειας εκεί το Ping μου τρελένεται. Υπάρχει κάποιος τρόπος να φτιαχτεί αυτό; Επίσης όταν συνδεθώ με ethernet το ping γίνεται ακόμα χειρότερο.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

λογικό είναι είναι να αυξάνεται όταν χρήσιμο.ταυτοχρονα μαζί με άλλους μια σύνδεση,το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να συνδέσεις ένα ρούτερ πίσω από το μόντεμ που να έχει Q.O.S και να μοιράζεις την γραμμή ανάλογα με την συσκευή σε low and high priority.

15 λεπτά πριν, ICE-T είπε

λογικό είναι είναι να αυξάνεται όταν χρήσιμο.ταυτοχρονα μαζί με άλλους μια σύνδεση,το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να συνδέσεις ένα ρούτερ πίσω από το μόντεμ που να έχει Q.O.S και να μοιράζεις την γραμμή ανάλογα με την συσκευή σε low and high priority.

Και πως καταλαβαίνω αν το ρούτερ έχει αυτήν την επολογή και πως το κάνω αυτό;

15 λεπτά πριν, Thodoras01 είπε

Και πως καταλαβαίνω αν το ρούτερ έχει αυτήν την επολογή και πως το κάνω αυτό;

Το γράφουν στις πληροφορίες,πριν αγοράσουμε κάτι κοιτάμε και τα spec's της συσκευής, συνήθως πολύ καλά μόντεμ είχαν αυτή την επιλογή, τώρα που περάσαμε σε VoIP τηλεφωνία,τα περισσότερα έχουν τα βασικά στο μενού και κοτσαρεις ένα aftermarket router να κάνει αυτή την διαχείριση.

7 λεπτά πριν, ICE-T είπε

Το γράφουν στις πληροφορίες,πριν αγοράσουμε κάτι κοιτάμε και τα spec's της συσκευής, συνήθως πολύ καλά μόντεμ είχαν αυτή την επιλογή, τώρα που περάσαμε σε VoIP τηλεφωνία,τα περισσότερα έχουν τα βασικά στο μενού και κοτσαρεις ένα aftermarket router να κάνει αυτή την διαχείριση.

ok ευχαριστώ 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...