Jos3ph Δημοσ. 10 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 10 Ιουνίου 2022 βρέθηκε στα χέρια μου ένας m.2 , ο samsung 860 evo με 500GB , όμως η μητρική που έχω τώρα είναι παλιά GA-F2A88XM-HD3 (rev. 3.0/3.1) Overview | Motherboard - GIGABYTE Global η θέση PCIEX4 είναι ελεύθερη οπότε σκέφτηκα να το συνδιάσω με το Κάρτα επέκτασης PCI-e x16 σε NVMe M.2 M-key Orico PSM2-X16 | COSMODATA θα πιάσω άραγε 500mb ανάγνωσης ; ή να το πουλήσω να πάρω κάτι σε sata ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BadBoy Δημοσ. 10 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 10 Ιουνίου 2022 Ο συγκεκριμένος δεν είναι NVMe, αλλά SATA, οπότε δεν κάνει αυτός ο αντάπτορας, αλλά και να το συνδέσεις με άλλον δε θα κερδίσεις κάτι. Καλύτερα βάλε κλασικό για να αποφύγεις ασυμβατότητες και επειδή στην καλύτερη θα έχεις τις ίδιες ταχύτητες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Jos3ph Δημοσ. 10 Ιουνίου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 10 Ιουνίου 2022 το προιόν γράφει nvme ... μάλλον θα κάνω αυτό που λες στην τελική Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lak10 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 10 Ιουνίου 2022 ερωτηση για να μην ανοιγω αλλο θεμα. Στο μελλον θελω να αγορασω ενα μεγαλυτερο ssd και θα ηθελα να κανω migrate OS μπορω να κουμπωσω τον δευτερο ssd στην δευτερη απλα πιο αργη M2 για να γινει η διαδικασια? Η μητρικη μου ειναι η MSI B550 Gaming Plus Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BadBoy Δημοσ. 11 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 11 Ιουνίου 2022 Στις 10/6/2022 στις 12:32 ΜΜ, Jos3ph είπε το προιόν γράφει nvme ... μάλλον θα κάνω αυτό που λες στην τελική Ο μόνος 860 EVO σε m.2 μορφή είναι αυτός και είναι SATA. Είσαι σίγουρος για το μοντέλο δίσκου που έχεις; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
triplex1 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 11 Ιουνίου 2022 Στις 10/6/2022 στις 12:55 ΜΜ, lak10 είπε ερωτηση για να μην ανοιγω αλλο θεμα. Στο μελλον θελω να αγορασω ενα μεγαλυτερο ssd και θα ηθελα να κανω migrate OS μπορω να κουμπωσω τον δευτερο ssd στην δευτερη απλα πιο αργη M2 για να γινει η διαδικασια? Η μητρικη μου ειναι η MSI B550 Gaming Plus Αν δεν απατωμαι εχει θυρα gen4 & gen3 και μιλαμε για nvme Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα