Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα, χθες προσπαθώντας να γεμίσω το ηλεκτρονικό τσιγάρο με ατμιστικο υγρό  [VG (φυτική γλυκερίνη),  PG (προπυλενογλυκόλη), η νικοτίνη και η γεύση] επειδη αυτος απο το μαγαζι που το πηρα δεν το ειχε κλεισει καλα ανοιξε και χυθηκαν 80 ml πανω στο πληκτρολογιο.

Προσπάθησα  να το κλεισω σχετικα αμεσα και να το γυρισω αναποδα εβγαλα τα keycaps και το αφησα ετσι για μια μερα.
Σημερα καθαρισα οτι μπορουσα να καθαρισω (αυτο το μείγμα δεν μπορει να φυγει ευκολα ειναι σαν λαδι στην υφη) χωρις να βγαλω switches
Πηγα να δω εαν δουλευει και με bluetooth και με καλωδιο αλλα τιποτα δεν αναβουν ουτε τα RGB.

Υπάρχει τροπος να το σώσω ή βραχυκύκλωσε οποτε  δεν εχει νοημα να κανω κατι?

Ευχαριστώ

• Sad 1
  • Λύση
Δημοσ.

Ξεκίνα με σπρέι καθαρισμού επαφών και μετα ισοπροπιλικη αλκκόλη. Χειρότερα δεν θα το κάνεις. Βούτηξέ το σε μια λεκάνη με Ι.Α. και βλέπεις....

• Like 1
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, filip123go είπε

Ξεκίνα με σπρέι καθαρισμού επαφών και μετα ισοπροπιλικη αλκκόλη. Χειρότερα δεν θα το κάνεις. Βούτηξέ το σε μια λεκάνη με Ι.Α. και βλέπεις....

ΚΑΙ ΜΗΝ ΚΑΠΝΙΖΕΙΣ ΟΣΟ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
19 λεπτά πριν, filip123go είπε

Ευχαριστω πολυ για την αμεση απαντηση αλλα επειδη δεν εχω τα συγκεκριμενα υλικα και δεν γνωριζω πως να τα χρησιμοποιησω μηπως ειναι καλυτερα απο το να τα αγορασω και να μαθω να τα χρησιμοποιω να το παω σε ενα ηλεκτρονικο να του πω τα υλικα που θα χρησιμοποιησει και να το κανει?

Το Ι.Α. τι ειναι;

Υπαρχουν αρκετες πιθανοτητες να το σωσω ή και να δουλεψει θα λειτουργουν τα μισα κουμπια?

Επεξ/σία από MySql
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, MySql είπε

Ευχαριστω πολυ για την αμεση απαντηση αλλα επειδη δεν εχω τα συγκεκριμενα υλικα και δεν γνωριζω πως να τα χρησιμοποιησω μηπως ειναι καλυτερα απο το να τα αγορασω και να μαθω να τα χρησιμοποιω να το παω σε ενα ηλεκτρονικο να το κανει?

Η πλακετα στο Anne pro 2 ειναι κολλημενη στο πανελ των switches

Το Ι.Α. τι ειναι;

Ισοπροπυλική Αλκοόλη

• Like 1
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, MySql είπε

Ευχαριστω πολυ για την αμεση απαντηση αλλα επειδη δεν εχω τα συγκεκριμενα υλικα και δεν γνωριζω πως να τα χρησιμοποιησω μηπως ειναι καλυτερα απο το να τα αγορασω και να μαθω να τα χρησιμοποιω να το παω σε ενα ηλεκτρονικο να το κανει?

Η πλακετα στο Anne pro 2 ειναι κολλημενη στο πανελ με τα switches προφανως θα τα βγαλω και θα ριξω μεσα?

Το Ι.Α. τι ειναι;

Δεν είναι κάτι δύσκολο... Το σπρέι επαφών το παίρνεις έτοιμο και το ψεκάζεις. 
Η Ισοπροπυλική Αλκοόλη είναι ουσιαστικά καθαρό οινόπνευμα. Και τα 2 μπορείς να τα βρεις στο Σκρούτζ. 

Εαν δεν πιεις κάτι από τα δύο, θα είσαι οκ.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
13 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε

Ισοπροπυλική Αλκοόλη

Πρωτα καθαρισμος επαφων και μετα βουτηγμα σε λεκανη με ισοπροπυλικη αλκοολη?

Διαισθητικα ποσες πιθανοτητες δινεις να δουλευει οπως πριν? 

Επεξ/σία από MySql
Δημοσ.
21 λεπτά πριν, MySql είπε

Διαισθητικα ποσες πιθανοτητες δινεις να δουλευει οπως πριν? 

30%-40%. Δεν ξέρω πόσο αγώγιμο ειναι αυτό που έπεσε επάνω.... 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 λεπτά πριν, filip123go είπε

30%-40%. Δεν ξέρω πόσο αγώγιμο ειναι αυτό που έπεσε επάνω.... 

ευχαριστω πολυ ενα τελευταιο το καλωδιο που συνδεει την πλακετα με την μπαταρια να το βγαλω πριν το μπανιο στο Ι.Α. ?

Τα switches μπορω να τα βγαλω κανοντας κοντρα με ενα κατσαβιδακι επειδη δεν εχω το εργαλειο που τα βγαζει? ετσι ωστε να ριξω σπρει επαφων στην πλακετα

Επεξ/σία από MySql
Δημοσ.
3 ώρες πριν, MySql είπε

Τα switches μπορω να τα βγαλω κανοντας κοντρα με ενα κατσαβιδακι επειδη δεν εχω το εργαλειο που τα βγαζει? ετσι ωστε να ριξω σπρει επαφων στην πλακετα

Καλησπέρα και από εμένα. Όχι μην κάνεις το λάθος να προσπαθήσεις να βγάλεις τα switches. Το anne pro 2 δεν έχει hotswap PCB - με λίγα λόγια τα switches είναι κολλημένα στο PCB με καλάι. Για να τα βγάλεις θα χρειαστείς κολλητήρι και solder pump. 

-Βγάλε το USB καλώδιο από το PCB καθώς και το καλώδιο της μπαταρίας.
-Καθάρισε όπως είπαν τα παιδιά πιο πάνω με Ι.Α. και πες μας αν είχες κάποια τύχη.

Αν τύχει να έχουν πρόβλημα τα switches, μπορείς να τα αλλάξεις σχετικά εύκολα. 

• Like 1
Δημοσ.

Αγωγιμο δεν ειναι τιποτα απο τα 2,ουτε η γλυκερινη ουτε η προπυλενογλυκολη(vg/pg) αλλιως μολις θα εβαζες υγρο στον ατμοποιητη θα βραχυκυκλωνε η αντισταση.Καθαρισε τα ολα με σπρευ επαφων και λογικα εισαι ενταξει.

Βεβαια 80μλ δεν ειναι χυθηκαν στο πληκτρολογιο,το εκανες μπανιο το καημενο🤣

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 ώρες πριν, Gatilaras είπε

Αγωγιμο δεν ειναι τιποτα απο τα 2,ουτε η γλυκερινη ουτε η προπυλενογλυκολη(vg/pg) αλλιως μολις θα εβαζες υγρο στον ατμοποιητη θα βραχυκυκλωνε η αντισταση.Καθαρισε τα ολα με σπρευ επαφων και λογικα εισαι ενταξει.

Βεβαια 80μλ δεν ειναι χυθηκαν στο πληκτρολογιο,το εκανες μπανιο το καημενο🤣

σε ευχαριστω φιλε μου μακαρι να δουλεψει 
Ισχυει δεν φταιω εγω στο μαγαζι που μου εδωσαν το μπουκαλακι δεν το ειχαν κουμπωσει καλα
Το θεμα ειναι οτι οπως λεει ο φιλος πιο πανω δεν μπορω να βγαλω τα switches οποτε το σπρει επαφων που θα το βαλω?

8 ώρες πριν, reborn010 είπε

Καλησπέρα και από εμένα. Όχι μην κάνεις το λάθος να προσπαθήσεις να βγάλεις τα switches. Το anne pro 2 δεν έχει hotswap PCB - με λίγα λόγια τα switches είναι κολλημένα στο PCB με καλάι. Για να τα βγάλεις θα χρειαστείς κολλητήρι και solder pump. 

-Βγάλε το USB καλώδιο από το PCB καθώς και το καλώδιο της μπαταρίας.
-Καθάρισε όπως είπαν τα παιδιά πιο πάνω με Ι.Α. και πες μας αν είχες κάποια τύχη.

Αν τύχει να έχουν πρόβλημα τα switches, μπορείς να τα αλλάξεις σχετικά εύκολα. 

Οποτε δεν εχει νοημα να βαλω καπου σπρει επαφων αλλα να το κανω βουτια σε Ι.Α μονο?
Το καλωδιο που συνδεει την μπαταρια με την πλακετα βγαινει πιστευεις και απο τις δυο πλευρες? (βλεπε 5.14 λεπτο στο παραπανω βιντεο)
Επισης τα switches εαν εχουν θεμα πως ειναι ευκολο να τα αλλαξω απο την στιγμη που δεν είναι hotswap?

Επεξ/σία από MySql
Δημοσ.
17 ώρες πριν, MySql είπε

Καλησπέρα, χθες προσπαθώντας να γεμίσω το ηλεκτρονικό τσιγάρο με ατμιστικο υγρό  [VG (φυτική γλυκερίνη),  PG (προπυλενογλυκόλη), η νικοτίνη και η γεύση] επειδη αυτος απο το μαγαζι που το πηρα δεν το ειχε κλεισει καλα ανοιξε και χυθηκαν 80 ml πανω στο πληκτρολογιο.

Προσπάθησα  να το κλεισω σχετικα αμεσα και να το γυρισω αναποδα εβγαλα τα keycaps και το αφησα ετσι για μια μερα.
Σημερα καθαρισα οτι μπορουσα να καθαρισω (αυτο το μείγμα δεν μπορει να φυγει ευκολα ειναι σαν λαδι στην υφη) χωρις να βγαλω switches
Πηγα να δω εαν δουλευει και με bluetooth και με καλωδιο αλλα τιποτα δεν αναβουν ουτε τα RGB.

Υπάρχει τροπος να το σώσω ή βραχυκύκλωσε οποτε  δεν εχει νοημα να κανω κατι?

Ευχαριστώ

Ξεβίδωσε ότι μπορείς και σίγουρα αφαίρεσε την μπαταρία και βάλε το board μέσα σε πλυντήριο πιάτων με τα switces να κοιτάνε κάτω (προς τα εκει που πετάει νερό αν στο δικό σου πετάει απο πάνω τότε πάνω) και βάλτο να το πλένει. 

Μετά άστο να στεγνώσει αρκετή ώρα (για σιγουριά μια δυο μέρες) στον ήλιο να στεγνώσει (βάλε και τιποτα ρύζι ή κάτι αλλο πχ μπαλίτσες σιλικόνης για να απορροφήσουν  την υγρασία )  και κάνε άλλο ένα τελικό στέγνωμα με το μπιστολάκι για τα μαλλιά. (πρόσεξε μην το έχεις αρκετή ώρα σε ένα σημείο παίζει να λιώσει τιποτα φέρνε το βόλτες) 

αν δεν δουλέψει μετά απο αυτό πάει να πει πως έγινε ζημιά.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 ώρες πριν, Dr_Pepper είπε

Ξεβίδωσε ότι μπορείς και σίγουρα αφαίρεσε την μπαταρία και βάλε το board μέσα σε πλυντήριο πιάτων με τα switces να κοιτάνε κάτω (προς τα εκει που πετάει νερό αν στο δικό σου πετάει απο πάνω τότε πάνω) και βάλτο να το πλένει. 

Μετά άστο να στεγνώσει αρκετή ώρα (για σιγουριά μια δυο μέρες) στον ήλιο να στεγνώσει (βάλε και τιποτα ρύζι ή κάτι αλλο πχ μπαλίτσες σιλικόνης για να απορροφήσουν  την υγρασία )  και κάνε άλλο ένα τελικό στέγνωμα με το μπιστολάκι για τα μαλλιά. (πρόσεξε μην το έχεις αρκετή ώρα σε ένα σημείο παίζει να λιώσει τιποτα φέρνε το βόλτες) 

αν δεν δουλέψει μετά απο αυτό πάει να πει πως έγινε ζημιά.

συγνωμη το να βαλω το keyboard στο πλυντήριο πιάτων και να πεσει καυτο νερο και σαπουναδα ειναι ασφαλες? ελπιζω να μην  με τρολαρεις και να τσιμπησα

Επεξ/σία από MySql

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...