Προς το περιεχόμενο

HDD μέχρι 50€ ποιον να επιλέξω;

Nik1239

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλημέρα στην παρέα , ψάχνω σκληρό δίσκο αποκλειστικά για games που να πάω ; Το budget είναι μέχρι 50€ μαζί με μεταφορικά εκτός αν κάτι αξίζει πολύ ίσως να ανέβω περισσότερο. Βολεύει πολύ το eshop μιας και θα πάω να τον πάρω εγώ και δεν εμπιστεύομαι εταιρίες κούριερ να μου τον φέρουν γιατί φοβάμαι μην έρθει χαλασμένος. Χωρητικότητα στα χρήματα αυτά βλέπω παίζουν μόνο 2tb. Ιδανικά θα ήθελα να είναι γρήγορος μιας και θα γεμίσει στο 80% της χωρητικότητας του και καλό θα ήταν να έχει μια μεγάλη εγγύηση. Ευχαριστώ όσους ασχοληθούν.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

το πισι της υπογραφής σου έχει ήδη έναν kingston A400

Main pc/gaming setup  i3 9100f,gtx 1650,16gb ram 2400,ssd kingston a400 480gb sata,2fans,arctic freezer 7x,cougar 80+ bronze 500w,ASRock H310CM-DVS,500gb hdd wd 2.5,1tb hdd seagate 3.5,samsung C27F390,corsair katar pro wireless,motospeed ck104 outemu blue,xbox series x/s controller wireless,coolermaster mh752 usb,labtec speakers 2.1

για games θες SSD ή NvMe όχι συμβατικό HDD.

2ΤΒ με 50ευρώ δεν υπάρχουν σε αυτή τη τεχνολογία.

Ο φθηνότερος 1ΤΒ που να έχει και νορμάλ επιδόσεις είναι αυτός.

https://www.skroutz.gr/s/21068936/Crucial-BX500-SSD-1TB-2-5-SATA-III-CT1000BX500SSD1.html

όπως καταλαβαίνεις ή ανεβάζεις το budget ή πέφτεις σε χωρητικότητα. 3η επιλογή δεν έχει.

• Like 1

16 λεπτά πριν, Silenzio είπε

πότε άλλαξε αυτό ? εγω θυμάμαι μονο τα loading times επηρεαζε και όχι επιδόσεις σε games..

και εγω 

1 ώρα πριν, greekfragma είπε

το πισι της υπογραφής σου έχει ήδη έναν kingston A400

Main pc/gaming setup  i3 9100f,gtx 1650,16gb ram 2400,ssd kingston a400 480gb sata,2fans,arctic freezer 7x,cougar 80+ bronze 500w,ASRock H310CM-DVS,500gb hdd wd 2.5,1tb hdd seagate 3.5,samsung C27F390,corsair katar pro wireless,motospeed ck104 outemu blue,xbox series x/s controller wireless,coolermaster mh752 usb,labtec speakers 2.1

για games θες SSD ή NvMe όχι συμβατικό HDD.

2ΤΒ με 50ευρώ δεν υπάρχουν σε αυτή τη τεχνολογία.

Ο φθηνότερος 1ΤΒ που να έχει και νορμάλ επιδόσεις είναι αυτός.

https://www.skroutz.gr/s/21068936/Crucial-BX500-SSD-1TB-2-5-SATA-III-CT1000BX500SSD1.html

όπως καταλαβαίνεις ή ανεβάζεις το budget ή πέφτεις σε χωρητικότητα. 3η επιλογή δεν έχει.

δεν με νοιαζουν τα loading times εκτος απο ενα game που το εχω στον ssd , σε ολα τα αλλα δεν εχω θεμα για αυτο θελω hdd. κυριως παιχνιδια του game pass θα μπουν που τα σηκωνει το pc για αυτο δεν θελω ssd

• Like 1

15 λεπτά πριν, Nik1239 είπε

απο αυτους ποιος ειναι ο καλυτερος ?

Screenshot 2022-06-10 123403.png

Καλύτερος ως προς τι; Και οι 3 είναι SMR, πάνω κάτω τα ίδια reviews, και νομίζω και ίδια εγγύηση.. Ο Seagate όμως είναι 7200 RPM ενώ οι άλλοι 5400..

6 λεπτά πριν, jmirko15 είπε

Καλύτερος ως προς τι; Και οι 3 είναι SMR, πάνω κάτω τα ίδια reviews, και νομίζω και ίδια εγγύηση.. Ο Seagate όμως είναι 7200 RPM ενώ οι άλλοι 5400..

εχεις καποια αντιπροταση? ή να παω στον seagate?

2 ώρες πριν, Silenzio είπε

πότε άλλαξε αυτό ? εγω θυμάμαι μονο τα loading times επηρεαζε και όχι επιδόσεις σε games..

Σε online παιχνίδια (βλέπε PUBG) όταν κρασάρουν και παίζεις με άλλους, ιδανικά θες να επιστρέψεις όσο το δυνατόν γρηγορότερα για να μην περιμένουν οι άλλοι, αλλά και να μην πεθάνεις από άλλους παίχτες/ zone.

/ Σε λίγες μέρες θα έχω τον HDD της υπογραφής μου. Αν δεν έχεις αγοράσει μέχρι τότε θα σου πω από επιδόσεις πως τα πάει.

• Like 2
  • Thanks 1

4 ώρες πριν, Nik1239 είπε

Καλημέρα στην παρέα , ψάχνω σκληρό δίσκο αποκλειστικά για games που να πάω ; Το budget είναι μέχρι 50€ μαζί με μεταφορικά εκτός αν κάτι αξίζει πολύ ίσως να ανέβω περισσότερο. Βολεύει πολύ το eshop μιας και θα πάω να τον πάρω εγώ και δεν εμπιστεύομαι εταιρίες κούριερ να μου τον φέρουν γιατί φοβάμαι μην έρθει χαλασμένος. Χωρητικότητα στα χρήματα αυτά βλέπω παίζουν μόνο 2tb. Ιδανικά θα ήθελα να είναι γρήγορος μιας και θα γεμίσει στο 80% της χωρητικότητας του και καλό θα ήταν να έχει μια μεγάλη εγγύηση. Ευχαριστώ όσους ασχοληθούν.

ανεβα ενα 20ρικο και παρτον ειναι στο crazy αυτη τη βδομαδα  https://www.e-shop.gr/ssd-patriot-p210s1tb25-p210-1tb-25-sata-3-p-PER.323330

2 ώρες πριν, Τέρης Α. είπε

Σε online παιχνίδια (βλέπε PUBG) όταν κρασάρουν και παίζεις με άλλους, ιδανικά θες να επιστρέψεις όσο το δυνατόν γρηγορότερα για να μην περιμένουν οι άλλοι, αλλά και να μην πεθάνεις από άλλους παίχτες/ zone.

Δεν παίζω τέτοια games 

2 ώρες πριν, Τέρης Α. είπε

Σε λίγες μέρες θα έχω τον HDD της υπογραφής μου. Αν δεν έχεις αγοράσει μέχρι τότε θα σου πω από επιδόσεις πως τα πάει.

1 ώρα πριν, triplex1 είπε

ανεβα ενα 20ρικο και παρτον ειναι στο crazy αυτη τη βδομαδα  https://www.e-shop.gr/ssd-patriot-p210s1tb25-p210-1tb-25-sata-3-p-PER.323330

Θα το ψάξω λίγο ακόμα μπας και καταλήξω σε ssd , όταν έρθει με το καλό περνά του κάνα game (κατά προτίμηση μεγάλο) να μου πεις πως τα πάει σε loading times.

1 ώρα πριν, triplex1 είπε

Τώρα με εψησες για ssd , πρέπει να ελέγξω αν μου φτάνει ο χώρος.

1 λεπτό πριν, Nik1239 είπε

Δεν παίζω τέτοια games 

Θα το ψάξω λίγο ακόμα μπας και καταλήξω σε ssd , όταν έρθει με το καλό περνά του κάνα game (κατά προτίμηση μεγάλο) να μου πεις πως τα πάει σε loading times.

Τώρα με εψησες για ssd , πρέπει να ελέγξω αν μου φτάνει ο χώρος.

παντου χωραει Νικ , οπου θες τον ταιριαζεις

Μονο που ειναι σημερα-αυριο ο συγκεκριμενος μετα θ'αλλαξει

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
11 λεπτά πριν, Nik1239 είπε

όταν έρθει με το καλό περνά του κάνα game (κατά προτίμηση μεγάλο) να μου πεις πως τα πάει σε loading times.

Το GTA V πιστεύω είναι μεγάλο με 110GB! Ίσως το βάλω και στον budget CS900 για σύγκριση.

Επεξ/σία από Τέρης Α.
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...