Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά. Έχει πάρει πότε κάνεις από το συγκεκριμένο site? Με ενδιαφέρει να κάνω μια αγορά που δε τη βρίσκω σε ελληνικό κατάστημα. Είναι legit? Επίσης το αντικείμενο που βρήκα θα είναι σε στοκ σε 4 με 5 εβδομάδες...Αυτό σημαίνει πως θα το έχω σε 4 με 5 εβδομαδες η κάτι παραπανω; Ευχαριστώ για τον χρόνο σας!

Δημοσ.

Hello. Προσωπικά έχω αγοράσει πολλές φορές από thomann εδώ και χρόνια και είμαι πολύ ευχαριστημένος (κιθάρα, χορδές, ενισχυτάκι κα). Είναι από τα καλύτερα για μουσική. Συνήθως, έχω λάβει παραγγελία που ήταν ήδη σε στοκ εντός εβδομάδας. ( Άσχετο: Μια φορά που κάτι είχα μπλέξει, μου έκανε εντύπωση ότι επικοινώνησαν στα ελληνικά μαζί μου μέσω μέηλ και όχι με google translate. )

Για τα προϊόντα που γράφει ότι θα παραλάβουν και θα στοκαριστουν σε κάποιο διάστημα αυτό συνήθως ισχύει. Μπορείς να τους γράψεις και να ρωτήσεις, έχουν πολύ καλό support.

• Thanks 1
Δημοσ.
14 λεπτά πριν, milangio είπε

Hello. Προσωπικά έχω αγοράσει πολλές φορές από thomann εδώ και χρόνια και είμαι πολύ ευχαριστημένος (κιθάρα, χορδές, ενισχυτάκι κα). Είναι από τα καλύτερα για μουσική. Συνήθως, έχω λάβει παραγγελία που ήταν ήδη σε στοκ εντός εβδομάδας. ( Άσχετο: Μια φορά που κάτι είχα μπλέξει, μου έκανε εντύπωση ότι επικοινώνησαν στα ελληνικά μαζί μου μέσω μέηλ και όχι με google translate. )

Για τα προϊόντα που γράφει ότι θα παραλάβουν και θα στοκαριστουν σε κάποιο διάστημα αυτό συνήθως ισχύει. Μπορείς να τους γράψεις και να ρωτήσεις, έχουν πολύ καλό support.

Ευχαριστώ πολύ φίλε. Ναι τους έστειλα και μέιλ για να δω περισσότερα!

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

O Thomann παίζει να είναι και ο μεγαλύτερος παγκοσμίως. Για future reference αν κάποιος ψάξει στο φόρουμ για καταστήματα μουσικών οργάνων, από Thomann, Music Store, και τα Ολλανδικά TFOA (The Fellowship of Acoustics) και Dijkmans Muziek ψωνίζετε άφοβα. 

• Like 1
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Επισκέπτης
Δημοσ.

ειναι μια χαρα αξιοπιστο, εχω αγορασει απο εκει τουλαχιστον 15 φορες, 10 χρονια τωρα...επισης μου κανει εντυπωση που εχω ζητησει τα χρηματα πισω 2 φορες για αγορα που μετανοιωσα και την αλλη μερα κιολας ηταν τα χρηματα πισω στον λογαριασμο, ενω σε εγχωρια καταστηματα η επιστροφη χρηματων μου εχει παρει εως και 3 βδομαδες...οποτε το thomann ειναι σουπερ!

Δημοσ.

Ευχαριστώ παιδιά. Τελικά παρήγγειλα από το Thomann και τα πράγματα έφτασαν σε 10 ημέρες ακριβώς όπως έλεγε στο site. Εξαιρετική συσκευασία, αλλά και ποιότητα. Ένα κρυφό διαμάντι τελικά αυτό το μαγαζί.

• 4 μήνες μετά...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 16/7/2022 στις 2:23 ΠΜ, KrisDs είπε

O Thomann παίζει να είναι και ο μεγαλύτερος παγκοσμίως. Για future reference αν κάποιος ψάξει στο φόρουμ για καταστήματα μουσικών οργάνων, από Thomann, Music Store, και τα Ολλανδικά TFOA (The Fellowship of Acoustics) και Dijkmans Muziek ψωνίζετε άφοβα. slope game

Όλα αυτά είναι μεγάλες μάρκες.

Επεξ/σία από classgiddy
Δημοσ.
Στις 1/8/2022 στις 7:40 ΠΜ, ColdBloodJockey είπε

Ευχαριστώ παιδιά. Τελικά παρήγγειλα από το Thomann και τα πράγματα έφτασαν σε 10 ημέρες ακριβώς όπως έλεγε στο site. Εξαιρετική συσκευασία, αλλά και ποιότητα. Ένα κρυφό διαμάντι τελικά αυτό το μαγαζί.

ε όχι και κρυφό, μου θυμίζεις έναν τύπο που με πλησίασε μέσα στο Public και μου είπε χαμηλόφωνα "άκουσε μια συμβουλή, γράψε στο google τη λεξη σκρουτζ και μπες να δεις τιμες"

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
Στις 2/12/2022 στις 10:03 ΠΜ, JakeKaufman είπε

ε όχι και κρυφό, μου θυμίζεις έναν τύπο που με πλησίασε μέσα στο Public και μου είπε χαμηλόφωνα "άκουσε μια συμβουλή, γράψε στο google τη λεξη σκρουτζ και μπες να δεις τιμες"

Όταν δε το γνωρίζεις έτσι το βλέπεις. Και γω το κάνω καμιά φορά, πολλοί δε γνωρίζουν το σκρουτζ ή εκείνη τη στιγμή δε σκέφτονται να συγκρινουν τιμές.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...