Προς το περιεχόμενο

The Last Of Us Part 1 [PC]

Psycho_Warhead

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

8ο patch για last of us

Spoiler

A hotfix for The Last of Us Part I is now live. This patch addresses the following fixes:

Fixed an issue where loading into the game while shaders are building in the background causes an infinite hang

Fixed an issue where, following a crash, the crash data may submit incomplete telemetry

https://feedback.naughtydog.com/hc/en-us/articles/15220724184468-The-Last-of-Us-Part-I-v1-0-4-1-Patch-Notes-for-PC

Αντε με 5-6 patch ακομα πιστευω θα μιλαμε για ενα πολυ καλο port. Καποια memory leaks να φτιαξουν και λιγη αποσυμφορηση ακομα των cpu και θα ειναι αψογα για αγορα. 

https://www.overclock3d.net/reviews/software/the_last_of_us_part_1_patch_1_0_4_tested_-_improved_performance_and_new_pc_settings/2

Screenshot_4.png

Επεξ/σία από Arkin
  • Like 3
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 1,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δε φταιει κανας αλλος παρα μόνο εγω, που πληρωσα 37ε και δε το πήρα απ'το θείο...

Κωλοπαίχνιδο. 

Κατέβασα σημερα το update των 25 γκιγκα, μετα εβγαλε κι ενα ψιλο ακομη. 

Ειμαι στο σημείο οπου προσπαθω να μαχαιρωσω με την ελλι κεινον τον τύπο της σεκτας που τρωνε ανθρωπους. Οκ, ολα καλα εχω 70-80φπς, μεσα στη μαχη, πεφτουν στα 60

Μολις χασω και ξαναφορτωσει απ'το σειβποιντ, εχω 7 φπς, την gpu να δουλευει τέρμα (λογικο) και τον επεξεργαστη 5%...

Αν βγω τελείως και ξαναμπω κανονικά.

Αι στα διάλα επιτέλους.

Επεξ/σία από kanesaxo

10 ώρες πριν, tommybertsen είπε

Και τι θέλει να πει με αυτό; ότι δεν το ήξεραν και τους βγήκε στο ξαφνικό; 
Δεν γίνεται να έχεις pc και να μην ξέρεις ότι κάθε ένα είναι διαφορετικό από το άλλο...οπότε ναι, είναι laziness πάνω από το ότι είναι δύσκολο. Για το δύσκολο ζήτησαν εξτρά χρόνο και πήρε αναβολές, για το laziness είναι ότι βγήκε όπως βγήκε παρά τις αναβολές

• Like 3

23 λεπτά πριν, comfuzio είπε

Και τι θέλει να πει με αυτό; ότι δεν το ήξεραν και τους βγήκε στο ξαφνικό; 
Δεν γίνεται να έχεις pc και να μην ξέρεις ότι κάθε ένα είναι διαφορετικό από το άλλο...οπότε ναι, είναι laziness πάνω από το ότι είναι δύσκολο. Για το δύσκολο ζήτησαν εξτρά χρόνο και πήρε αναβολές, για το laziness είναι ότι βγήκε όπως βγήκε παρά τις αναβολές

Ακριβώς αυτό θέλω να τονίσω, για αυτό το πόσταρα "χωρίς λόγια" 😛 Κάποιος από το team τα λέει αυτά, τι θα έλεγε; :D 

Θα είναι σαν να μην είναι Laziness , αλλά θα είναι :lol: 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ειχα δεν ειχα το τσιμπησα και εγω. Το βρηκα 20αρικο απο amdrewards απο παιδι οποτε παλι καλα να λεω. Θα περιμενω κανα μεγαλο patch ακομα και θα το πιασω. 

Screenshot_2.png

Επεξ/σία από Arkin
  • Like 9

20 ώρες πριν, Arkin είπε

Ειχα δεν ειχα το τσιμπησα και εγω. Το βρηκα 20αρικο απο amdrewards απο παιδι οποτε παλι καλα να λεω. Θα περιμενω κανα μεγαλο patch ακομα και θα το πιασω. 

Screenshot_2.png

Το σκέφτομαι αυτές τις μέρες να το πάρω ή όχι; Μάλλον θα περιμένω λίγο ακόμα.

18 λεπτά πριν, aetos1988 είπε

Στο 20αρικο το περνεις εννοείται αντε να πέσει στα 15 σε 2 χρόνια. Στα 30 και πάνω ούτε για αστείο. Θα περιμένω ένα patch ακόμα μεγάλο και θα το πιάσω ήδη έπαιζε αρκετά καλά με τα τελευταία Patch μετά από αυτό που έφτιαξαν το mouse jittering. 

3 λεπτά πριν, Arkin είπε

Στο 20αρικο το περνεις εννοείται αντε να πέσει στα 15 σε 2 χρόνια. Στα 30 και πάνω ούτε για αστείο. Θα περιμένω ένα patch ακόμα μεγάλο και θα το πιάσω ήδη έπαιζε αρκετά καλά με τα τελευταία Patch μετά από αυτό που έφτιαξαν το mouse jittering. 

Αυτό περιμένω να πέσει η τιμή του και να το πάρω πχ. από gamivo ( τώρα το έχει στα 35€). 

1 λεπτό πριν, aetos1988 είπε

Αυτό περιμένω να πέσει η τιμή του και να το πάρω πχ. από gamivo ( τώρα το έχει στα 35€). 

Δες steamtrades πουλάνε από amd rewards στα 25 ευρώ μέχρι εκεί ναι. Και ειναι 100% νόμιμο από επίσημο retailer. 

• Like 1

2 hours ago, aetos1988 said:

Για μένα όταν πάει στα 10-15€ έτσι για τη ψηφιακή συλλογή 

• Like 1

3 λεπτά πριν, Tablet είπε

Ειμαι ετοιμος και εγω μολις το βρω σε κανα 20αρικο.. παιζει ρε παιδες να βρεθει στα τόσα ή μπα;

Το HZD και Days Gone είναι κοντά στα δέκα ευρώ. Οποτε ναι, παίζει κάποια στιγμή. Games από συγκεκριμένες εταιρίες αργούν να πέσουν πολύ και συνήθως δεν φτάνουν τόσο χαμηλά, τύπου Rockstar, Creative Assembly, etc.

• Like 1

On 02/05/2023 at 15:51, Tablet said:

Ειμαι ετοιμος και εγω μολις το βρω σε κανα 20αρικο.. παιζει ρε παιδες να βρεθει στα τόσα ή μπα;

Σε καμιά 4ετία.. Όρεξη να έχεις να περιμένεις / γλυτώσεις το έξτρα 10ε.

Στις 2/5/2023 στις 3:51 ΜΜ, Tablet είπε

Απο amd rewards σημερα βρηκα και αλλον το εδινε 25 δολλαρια ετοιμο activated. 20αρικο το βρηκα οποτε εκει κοντα θα το βρισκεις απο παιδια με κωδικους απο amdrewards σιγα σιγα. Γενικα πεφτουν οι τιμες god of war επεσε μεχρι 18 και days gone horizon detroit και στα 7 8 ευρω εχουν παιξει στη 2ετια. Ενα απο τα καλα του pc με τις τιμες. Μονο κατι activision δεν ριχνουν τιμες με call of duty ακομα να ειναι πολυ υψηλα και στα sales πολλα χρονια μετα και sekiro πχ κατω απο 30αρι δυσκολα. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...