liakinen Δημοσ. 3 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 3 Απριλίου 2023 1 λεπτό πριν, Gulik είπε Ειρωνικά και σκωπτικά το έγραψε ο φίλος, σίγουρα. Το ξέρω βρε απλά ξέχασα να βάλω φατσούλα. Κάνω τώρα edit 😋 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panagiotis54 Δημοσ. 3 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 3 Απριλίου 2023 Να σε λιγο θα μας πειτε πως εχετε και τιποτα καλυτερο να κανετε 15 χρονια απο σημερα...οτι και καλα μπορει να εχετε και τιποτα απο αυτα τα θηλυκα τα πως τα λενε "γυναικες και παιδια" Εντομεταξυ ειμαι εδω και παιρνω notifications ολη την ωρα και ειστε ολοι παναθα σας με κατι 3080 και 4090, i1290000 i8767987 και δεν ξερω και εγω τι...και ειμαι κ εγω ο πληβειος με μια gtx1070 και ειμαι σε φαση...ουτε να το κατεβασω δεν μπαινω στον κοπο, τζαμπα bandwidth Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
liakinen Δημοσ. 3 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 3 Απριλίου 2023 5 λεπτά πριν, panagiotis54 είπε ειμαι κ εγω ο πληβειος με μια gtx1070 Εγώ έχω 1660Ti. Τις στήνουμε; 😋 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 3 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 3 Απριλίου 2023 (επεξεργασμένο) Aραγε πόσοι θα τρέξουν να upgrade το rig για ένα game όπως έγινε με το Hogwarts και τα τραγελαφικά 32GB ram? Ένταξη, κρίμα είναι και οι εταιρίες, κάπως πρέπει να φάνε και αυτοί οι καημένοι, να είναι καλά αυτοί (Nvidia/AMD) που βγάζουν τα official reqs και πουλιέται και λίγο hardware. Επεξ/σία 3 Απριλίου 2023 από {TDi}Dj2k..infc Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
toyo73 Δημοσ. 3 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 3 Απριλίου 2023 40 λεπτά πριν, gregpec2 είπε Με 6gb vram κάρτες δεν επιχειρούμε καν το παιχνίδι ε; Και μη μου πείτε για medium textures γιατί δεν βλέπονται.. Tα low πως θα ειναι; Zωγραφια απο 4χρονο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
liakinen Δημοσ. 3 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 3 Απριλίου 2023 (επεξεργασμένο) Πέραν της πλάκας η μόνη περίπτωση που έκανα αναβάθμιση για game ήταν το Witcher 3 και δεν το μετάνιωσα στο ελάχιστο. Είχα θυμάμαι βγάλει όλο το White Orchard με το παλιό σύστημα και Cap στα 40 Fps και λέω όπα αυτό είναι αριστούργημα. Βάζω λεφτά και ξεκινάω ξανά από την αρχή στο νέο σύστημα με τα πάντα όλα Full εκτός τις τρίχες. Τελικά το ταξίδι ήταν μία από τις καλύτερες εμπειρίες ever. Ίσως στην ηλικία μου να είναι και η τελευταία τέτοιου μεγέθους - επιπέδου 😢 Επεξ/σία 3 Απριλίου 2023 από liakinen 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Arkin Δημοσ. 3 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 3 Απριλίου 2023 10 λεπτά πριν, toyo73 είπε Tα low πως θα ειναι; Zωγραφια απο 4χρονο. Εβαλα πιο πίσω low vs medium vs high vs ultra δεν φαινετε τόσο άσχημα και το low. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
liakinen Δημοσ. 3 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 3 Απριλίου 2023 5 λεπτά πριν, Arkin είπε Εβαλα πιο πίσω low vs medium vs high vs ultra δεν φαινετε τόσο άσχημα και το low. Ρε @Arkin θα σε δαγκώσω 😋 μην ακούω τέτοια. Το βίντεο του DF έδειχνε τα medium και έμοιαζαν με νερομπογιές και συζητάμε για τα Low; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Arkin Δημοσ. 3 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 3 Απριλίου 2023 (επεξεργασμένο) 4 λεπτά πριν, liakinen είπε Ρε @Arkin θα σε δαγκώσω 😋 μην ακούω τέτοια. Το βίντεο του DF έδειχνε τα medium και έμοιαζαν με νερομπογιές και συζητάμε για τα Low; Βρε συ αφου εβαλα εικονες για το καθε preset που εχει. Το low εχει θολα textures αν ανεβασουμε μονο την ρυθμιση των textures θα καθαρισουν αμεσως η υπολοιπη εικονα θα ειναι οπως την βλεπεις εδω. low medium high ultra Επεξ/σία 3 Απριλίου 2023 από Arkin Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
liakinen Δημοσ. 3 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 3 Απριλίου 2023 @Arkin Δεν τις έβαλες καλά είναι τραβηγμένες από μακριά και οι διαφορές δεν είναι εύκολα αντιληπτές (που είναι αλλά τέλος πάντων). Θέλει κοντινό Screen Capture σε αντικείμενα (τοίχο, πινακίδα, έδαφος κτλ). Όπως ακριβώς το έκαναν στο DF. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Arkin Δημοσ. 3 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 3 Απριλίου 2023 Μόλις τώρα, liakinen είπε @Arkin Δεν τις έβαλες καλά είναι τραβηγμένες από μακριά και οι διαφορές δεν είναι εύκολα αντιληπτές (που είναι αλλά τέλος πάντων). Θέλει κοντινό Screen Capture σε αντικείμενα (τοίχο, πινακίδα, έδαφος κτλ). Όπως ακριβώς το έκαναν στο DF. Κατσε να τεσταρω και ετσι περιμενε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
liakinen Δημοσ. 3 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 3 Απριλίου 2023 Μόλις τώρα, Arkin είπε Κατσε να τεσταρω και ετσι περιμενε. Σε τοίχο με τούβλα πάνε και από το photo mode κατέβασε την κάμερα χαμηλά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Arkin Δημοσ. 3 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 3 Απριλίου 2023 16 λεπτά πριν, liakinen είπε Σε τοίχο με τούβλα πάνε και από το photo mode κατέβασε την κάμερα χαμηλά. ultra high medium low low+ultra textures Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
liakinen Δημοσ. 3 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 3 Απριλίου 2023 @Arkin Μην παιδεύεσαι τσάμπα υπάρχουν έτοιμα με ένα search. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
seithan Δημοσ. 3 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 3 Απριλίου 2023 (επεξεργασμένο) 1 hour ago, liakinen said: Πέραν της πλάκας η μόνη περίπτωση που έκανα αναβάθμιση για game ήταν το Witcher 3 και δεν το μετάνιωσα στο ελάχιστο. Είχα θυμάμαι βγάλει όλο το White Orchard με το παλιό σύστημα και Cap στα 40 Fps και λέω όπα αυτό είναι αριστούργημα. Βάζω λεφτά και ξεκινάω ξανά από την αρχή στο νέο σύστημα με τα πάντα όλα Full εκτός τις τρίχες. Τελικά το ταξίδι ήταν μία από τις καλύτερες εμπειρίες ever. Ίσως στην ηλικία μου να είναι και η τελευταία τέτοιου μεγέθους - επιπέδου 😢 Αλλές εποχές. Σε καμία περίπτωση "παχουλές", αλλά από την άλλη , αυτό που ζούμε σήμερα, είναι οτι χειρότερο -ώς τώρα- των τελευταίων 40 ετών. Οπότε δεν ξέρω κατά πόσο - Α, ωραίο το Χ, Ψ παιχνίδι, αξίζει να φτοιάξω έναν νέο υπολογιστή - ισχύει. Επεξ/σία 3 Απριλίου 2023 από seithan 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα