Προς το περιεχόμενο

The Last Of Us Part 1 [PC]

Psycho_Warhead

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

2 ώρες πριν, icenex είπε

Προσωπικα και ετσι να βγει τελικα το παιχνιδι και ας μην εχει να πας prone και το evade και 2-3 πραγματακια στο gameplay δεν το θεωρω τοση μεγαλη ξενερα για να μην το παρω το παιχνιδι απλα θα το τσιμπησω κοντα στην τιμη που το κοστολογω.

Όπως είπε και Psycho δεν θα ήταν θέμα άμα ήταν remake, φάση RΕ2, αυτό είναι remake στο τίτλο μονο, remaster κανονικά είναι.

Aμα λείπουν μονο αυτά που αναφέρεις ok, αλλα το UI, AI, controls, sound, etc? Aμα όντως είναι μονο visual upgrade αξίζει όπως είπες μονο για αυτούς που δεν το έχουν παίξει.

Προσωπικά και έτσι θα το τιμήσω σε τεράστια έκπτωση μιας και είναι από τα αγαπημένα μου games. Παραμένει όμως cash grab και χαμένη ευκαιρία να μην είναι σωστό remake στα standard του Part Duo.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

45 λεπτά πριν, Fulgore είπε

Καλά ας δουν οι pc gamers στο steam 79.99 τιμή και εχει να πέσει το κράξιμο της αρκούδας.

Το spiderman ακομα δεν βγηκε και εχει 46 στο instant gaming που απο οτι διαβαζω εχει καιρο που πουλαει επισημα κλειδια απο τους developers. To last of us αν εχει 80αρι θα παει στα 40 σε 2-3 μηνες max οχι παραπανω. Δεν ειναι exclusive στο epic να πεις δεν θα υπαρχουν κλειδια στο steam ο ανταγωνισμος ειναι μεγαλος και οι τιμες πεφτουν.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, {TDi}Dj2k..infc είπε

Όπως είπε και Psycho δεν θα ήταν θέμα άμα ήταν remake, φάση RΕ2, αυτό είναι remake στο τίτλο μονο, remaster κανονικά είναι.

Aμα λείπουν μονο αυτά που αναφέρεις ok, αλλα το UI, AI, controls, sound, etc? Aμα όντως είναι μονο visual upgrade αξίζει όπως είπες μονο για αυτούς που δεν το έχουν παίξει.

Προσωπικά και έτσι θα το τιμήσω σε τεράστια έκπτωση μιας και είναι από τα αγαπημένα μου games. Παραμένει όμως cash grab και χαμένη ευκαιρία να μην είναι σωστό remake στα standard του Part Duo.

Κατσε δες το βιντεο που ποσταρε ο naruto πιο πισω εχει ολα αυτα τα upgrade που εγραψα.Δηλαδη εχουμε και λεμε αναβαθμισμενη ai εχθροι που επικοινωνουν μεταξυ τους οπως στο 2 για να σε φλανκαρουν και δινουν πληροφοριες για το που εισαι.

Ο companion πλεον κρυβεται στο stealth και κινεται σε πραγματικο χρονο δηλαδη αν ειναι πισω απο ενα κιβωτιο και πλησιαζει ενα εχθρος οπου μετα θα μπορει να δει τον companion σου αυτος μετακινειται σε σημειο που ο εχθρος δεν θα τον βλεπει.

Αναβαθμισμενα animations ακομη και η κινηση ειναι πιο smooth.Περισσοτερα particles και enviromental damage ωστε να νιωθεις ακομη και τον χωρο που σε περιβαλει πιο ζωντανο.Βλεπεις σημεια που πεταει βομβα και σπανε γυαλια πεταγονται δεξια αριστερα τα σκουπιδια,σκονες ή ντενεκεδακια που ητανε εκει διπλα που εσκασε η βομβα.Σε πυροβολουν και αστοχουν και πετυχαινουν αντικειμενα οπως μπουκαλια που ειναι διπλα σου και τα βλεπεις να σπανε η να εξσφεντονιζονται αν ειναι ντενεκεδακια.

Ενα αλλο που παρατηρησα και εγω ο ιδιος πριν ακομη ποσταριστει αυτο το βιντεο και το εγραψα σε παλιοτερο ποστ ειναι το facial animation και οι εκφρασεις που παιρνουν οπως η παραμικρη κινηση στο χειλος η στο μαγουλο, ακομη και τα ματια ειναι πιο εκφραστικα, ολα αυτα μαζι θα μπορουσαμε να πουμε οτι πλησιαζουν ρεαλισμο.

Εχουν βαλει και το workbench με τα upgrades να ειναι εμφανη και να γινονται σε πραγματικο χρονο οπως ητανε και στο 2.

3d audio αυτο λογικα θα το εκτιμησουν οσοι εχουν τα αναλογα ακουστικα.

Haptic triggers και κατι αλλα λογικα θα το εκτιμησουν οσοι το παρουν στο ps5 εκτος αν υπαρχει δυνατοτητα οταν συνδεσεις κοντρολερ του 5 στο pc τοτε θα το εκτιμησει και ο Πισάς.

Εγω απο αυτο που ειδα στο βιντεο στην ουσια λειπει το evade + μπουνιδια + prone + jump, αν με ρωτας θεωρω οτι το παιχνιδι θα γινει πολυ πιο ευκολο με αυτα.Ειδικα το evade+ μπουνιδια combo.

Για ui θεωρω θα εχει τις μικροαναβαθμισεις που ειχε και το 2 απλα ισως δεν τις ανεφεραν.

Και μεσα σε ολα αυτα τα γραφικα ειναι αναβαθμισμενα σε ολους τους τομεις τους,assets 4k, φωτισμος,αντανακλασεις ακομη και η πυκνοτητα σε πραγματα οπως βλαστηση ειναι ποσα σκαλοπατια πανω.

Θεωρω πηραν την συνταγη του 2 και την μεταφερανε στο 1 απλα ισως να μην εχουν συμπεριλαβει ολες τις αναβαθμισεις του 2, θα φανει τι δεν εχουν βαλει σε σχεση με το 2 οσο πλησιαζει η κυκλοφορια του παιχνιδιου.

Σορρυ για το σεντονι αλλα εμενα ολη αυτη τη δουλεια δεν μπορω να την κοστολογησω 20€ επειδη το σεναριο ειναι ιδιο.Για μενα ενα 50αρι θα ητανε ταμαμ αλλα καποιοι θα πληρωσουν και το 80 που ισως ζητανε αλλα δεν πειραζει εμεις οι υπολοιποι θα κανουνε υπομονη λιγους μηνες και σιγουρα θα το βρουμε το παιχνιδι ειδικα οταν μιλαμε για steam μπορει και ενα 30-40αρι κατω.

Επεξ/σία από icenex
  • Like 1

Ποτέ δεν πούλαγε επίσημα κλειδια από developers...

Το γράφει στο gg deals κιολας στα ρίσκα...

Επίσης οι τιμές στο instant είναι χωρίς ΦΠΑ για μας στην Ευρώπη , κάτι που κανονικά είναι παράνομο :)

Από εκεί και πέρα, το ότι μπορεί καποιος να βρισκει το κάθε παιχνιδι φθηνοτερα σε κονσολα ή pc ένα Χ διάστημα αργότερα, δεν σημαίνει ότι η αρχική τιμη είναι ανάξια σχολιασμού.

1 ώρα πριν, Arkin είπε

Το spiderman ακομα δεν βγηκε και εχει 46 στο instant gaming που απο οτι διαβαζω εχει καιρο που πουλαει επισημα κλειδια απο τους developers. To last of us αν εχει 80αρι θα παει στα 40 σε 2-3 μηνες max οχι παραπανω. Δεν ειναι exclusive στο epic να πεις δεν θα υπαρχουν κλειδια στο steam ο ανταγωνισμος ειναι μεγαλος και οι τιμες πεφτουν.

Προσωπικά κάνω συχνά "επαγγελματικά" ταξίδια σε Τουρκία & Αργεντινή και τα αγοράζω από κει κατά τη διάρκεια "παραμονής" μου και δε χρειάζεται να κοιτώ "αλλού".

2 ώρες πριν, icenex είπε

Κατσε δες το βιντεο που ποσταρε ο naruto πιο πισω εχει ολα αυτα τα upgrade που εγραψα.

Το έχω δει και όπως είπα άμα ισχύουν όντως αυτά έχει καλώς, αλλα και πάλι σε έκπτωση θα αγοραστεί γιατί νομίζω έχουμε ήδη δώσει αρκετά λεφτά στην ΝΔ για το ίδιο game.

11 λεπτά πριν, {TDi}Dj2k..infc είπε

Το έχω δει και όπως είπα άμα ισχύουν όντως αυτά έχει καλώς, αλλα και πάλι σε έκπτωση θα αγοραστεί γιατί νομίζω έχουμε ήδη δώσει αρκετά λεφτά στην ΝΔ για το ίδιο game.

Κατάλαβα..

Spoiler

.

🤣

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
15 λεπτά πριν, {TDi}Dj2k..infc είπε

Ε καλα εννοειτε να δουμε και το τελικο προϊον γιατι και αλλοι δειξανε πολλα στο παρελθον και παρεδωσαν αλλο προϊον στο τελος.

Νομιζω ολοι συμφωνουμε οτι θα αγοραστει σε καποια εκπτωση και ειδικα οσοι το εχουμε ηδη το παιχνιδι.Θεωρω ακομη και die hard fans θα το αγορασουν σε μια τιμη που εχουν στο μυαλο τους οτι αξιζει και οχι full price.Και αν κρινω απο τα σχολια λιγο πολυ θεωρουν fair price εκει γυρω στα 40-50$

Ps. Η naughty dog δεν εφτιαξε το παιχνιδι ή ήταν η Νεα Δημοκρατια και εκανα λαθος τοσο καιρο? :P

Επεξ/σία από icenex

θέλω να βγει και το 2 με mod που μπορείς να παίζεις ως Joel και με ψιλοαλλαγμένο σενάριο. 

Βέβαια έτσι πως κατάντησαν το τοπίο των ηλεκτρονικών βιντεοπαιχνιδιων, θα λυσσαξουν αρκετοί

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...