Προς το περιεχόμενο

The Last Of Us Part 1 [PC]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, naruto14 είπε

Στο TLOU δεν βαλαν DLSS FG με update? μαλλον λαθος θυμαμαι. Το επαιξα στο launch με απλο DLSS που ειχε τοτε.

Εβαλαν χθες FSR 3 FG και απλο DLSS το εβαλαν αρκετα αργοτερα. Nvidia FG ακομα δεν εχει. 

• Απαντ. 1,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Arkin είπε

Εβαλαν χθες FSR 3 FG και απλο DLSS το εβαλαν αρκετα αργοτερα. Nvidia FG ακομα δεν εχει. 

DLSS Super Resolution ειχε σιγουρα στο launch. Το ξερω γιατι το εχω γραψει και στο review μου :P. Frame Gen δεν ειχε, απλα ειχα την εντυπωση οτι το προσθεσαν αργοτερα μεσω patch. Μαλλον θυμαμαι λαθος.

• Like 1
Δημοσ.

Γιαυτό το patch δε λέτε;

The Last of Us Part I v1.1.4 Patch Notes

Αναφορά σε κείμενο

Feature Support

Added support for AMD FSR3.1 Super Resolution
Added support for AMD FSR3.1 Frame Generation

General

[Hometown] Fixed rendering issue that could appear on TVs when using NVIDIA DLSS or AMD FSR
[The University] Fixed issue that could occur when interacting with a generator while enemies were still present
[Bus Depot] Fixed issue where Joel's flashlight would turn on when inspecting certain artifacts despite being in direct sunlight

Accessibility

Fixed Text to Speech issue where "M" key was not being read when assigned to a function

Δημοσ.
Στις 24/1/2025 στις 10:24 ΜΜ, Arkin είπε

Ποιος θα το περιμενε. Ενα μπραβο το αξιζουν μετα τα χαλια του release. Ακριβως στην ωρα πριν το release του 2. Επισης DLSS FG που ειναι ρε naughty dog?

The Last of Us Part I v1.1.4 Patch Notes for PC

Screenshot_11.png

1 ώρα πριν, xtrmsnpr είπε

Γιαυτό το patch δε λέτε;

The Last of Us Part I v1.1.4 Patch Notes

Προηγούμενη σελίδα :P

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Να κανω μια ερωτηση εγω περι dlss. Εβαλα να παιξω λιγο το παιχνιδι και ετσι απο περιεργεια μετα το τελευταιο patch ειπα να παιξω με τις συγκεκριμενες ρυθμισεις.Στην αρχη νομιζα οτι κανω κατι λαθος αλλα ρε φιλε κανει πολυ ghosting.Με λιγο ψαξιμο καποιοι λενε οτι γυρνας το dlss σε perfomance το κανεις save και μετα το γυρνας παλι σε quality και φτιαχνει.Επισης αν αφηνεις ελευθερα τα fps με vsync off το νιωθεις το παιχνιδι να παιζει χειροτερα.Τι φαση η εγω κανω κατι λαθος στις ρυθμισεις η τελικα ειναι τοσο κακο Port.

Δημοσ.

Έχω καιρό να παίξω το παιχνίδι, όταν είχε βγει στην αρχή είχα λίγα stutters και κόλλαγε πολύ πριν το νοσοκομείο εκεί στους υπονόμους και είχα μερικά CTD. Αλλά θυμάμαι το patchάραν και μετά έτρεχε νερό.
Μου κάνει εντύπωση να έχεις θέμα με αυτό το παιχνίδι. Ειδικός δεν είμαι αλλά ήταν καλό port, με εξαίρεση βέβαια πριν το patch

Δημοσ.
12 λεπτά πριν, comfuzio είπε

Έχω καιρό να παίξω το παιχνίδι, όταν είχε βγει στην αρχή είχα λίγα stutters και κόλλαγε πολύ πριν το νοσοκομείο εκεί στους υπονόμους και είχα μερικά CTD. Αλλά θυμάμαι το patchάραν και μετά έτρεχε νερό.
Μου κάνει εντύπωση να έχεις θέμα με αυτό το παιχνίδι. Ειδικός δεν είμαι αλλά ήταν καλό port, με εξαίρεση βέβαια πριν το patch

Γενικοτερα δεν εχω θεμα το παιχνιδι αντε να μου κρασαρε 1-2 φορες συνολικα κ αλλες τοσες χρειαστηκε ενα restart γιατι καπου buggare.Το ποστ μου αφορουσε μονο το κομματι των ρυθμισεων με dlss που για καποιον λογο μου κανει ακριβως οτι και στο βιντεο που ποσταρα.Βεβαια δεν εχω δοκιμασει την λυση που βρηκα μετα απο λιγο ψαξιμο στο ιντερνετ, θα την δοκιμασω μολις παω σπιτι.Δεν εχω καποιο ιδιατερο προβλημα ισα ισα το παιχνιδι το παιζω μια χαρα native απλα ειπα να δοκιμασω το dlss και το βρηκα κακο στο συγκεκριμενο παιχνιδι.Ενω στο control που το εχω ενεργοποιημενο παιζει πενα.

Δημοσ.
4 hours ago, icenex said:

Να κανω μια ερωτηση εγω περι dlss. Εβαλα να παιξω λιγο το παιχνιδι και ετσι απο περιεργεια μετα το τελευταιο patch ειπα να παιξω με τις συγκεκριμενες ρυθμισεις.Στην αρχη νομιζα οτι κανω κατι λαθος αλλα ρε φιλε κανει πολυ ghosting.Με λιγο ψαξιμο καποιοι λενε οτι γυρνας το dlss σε perfomance το κανεις save και μετα το γυρνας παλι σε quality και φτιαχνει.Επισης αν αφηνεις ελευθερα τα fps με vsync off το νιωθεις το παιχνιδι να παιζει χειροτερα.Τι φαση η εγω κανω κατι λαθος στις ρυθμισεις η τελικα ειναι τοσο κακο Port.

Είναι και τόσο κακό port, έχει και θέμα με το dlss. Άπειρο ghosting ακόμα και με dlaa.

Κάνε override μέσω του app και βάλε έστω το τελευταίο CNN model. Είναι πολύ καλύτερα τουλάχιστον σε dlaa, γιατί θεωρώ σε dlss ακόμα δεν βλέπεται το συγκεκριμένο. 

Όσον αφορά το performance, όσο και να το έφτιαξαν είναι από τα λίγα ports που δεν φτάνει ούτε για αστείο 1:1 performance σε αντίστοιχο hardware με του PS5. Τόσο χάλια είναι.

• Like 1
Δημοσ.
35 λεπτά πριν, just getting started είπε

Είναι και τόσο κακό port, έχει και θέμα με το dlss. Άπειρο ghosting ακόμα και με dlaa.

Κάνε override μέσω του app και βάλε έστω το τελευταίο CNN model. Είναι πολύ καλύτερα τουλάχιστον σε dlaa, γιατί θεωρώ σε dlss ακόμα δεν βλέπεται το συγκεκριμένο. 

Όσον αφορά το performance, όσο και να το έφτιαξαν είναι από τα λίγα ports που δεν φτάνει ούτε για αστείο 1:1 performance σε αντίστοιχο hardware με του PS5. Τόσο χάλια είναι.

A ok, νομιζα οτι εγω εβαλα κατι λαθος αρα οντως εχει θεμα το παιχνιδι.Θα κανω μερικες δοκιμες μολις παω σπιτι αλλα ενταξει και να μην βγαλω ακρη δεν εγινε και τιποτα αφου μου παιζει το παιχνιδι ανετα και σε native ολα τερμα πανω απο 60 καρε.Πιο πολυ ανοιξα τις συγκεκριμενες τεχνολογιες για να δω διαφορες και αν αξιζει να τις ανοιξεις.

Δημοσ.
10 ώρες πριν, icenex είπε

Δοκίμασε να περάσεις το DLSS4 με DLSSTweaker και Nvidia Profile Inspector.

• Like 1
Δημοσ.
13 ώρες πριν, naruto14 είπε

Δοκίμασε να περάσεις το DLSS4 με DLSSTweaker και Nvidia Profile Inspector.

Θα το δοκιμασω μολις βρω χρονο...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τελικα αλλαξα dlss και δουλεψε δεν το κανει πλεον το ghosting, επισης βρηκα γιατι επαιζε χειροτερα η οθονη οταν ειχα παραπανω απο 60 καρε μπουκωνε η οθονη απο καρε γιατι επαιζα στα 60hz.Για καποιον λογο ειχε γυρισει η οθονη μου στα 60hz ενω το ειχα 144, μαλλον μετα απο καποιο Update των windows θα εγινε.

Οποτε ολα καλα τωρα δουλευουν ολα ρολοι,ευχαριστω για την βοηθεια.

Επεξ/σία από icenex
  • Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...