Arkin Δημοσ. 25 Ιανουαρίου Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 23 λεπτά πριν, aetos1988 είπε Είναι ιδέα μου ή όντως στα παιχνίδια της Sony σπάνια βρίσκεις DLSS FG. Οχι βρε συ γιατι το λες αυτο? Forbidden west/zero dawn εχουν dlss+fg God of war εχουν και τα 2 DLSS Sackboy εχει dlss+fg+αψογο ray tracing Ratchet and clank επισης dlss+fg+δυνατο ray tracing To last of us ηταν amd sponsored και ισχυει οτι δεν το κοιταξαν τοσο δεν εχουν βαλει nvidia FG Και τα 2 spiderman dlss+fg+reflex
aetos1988 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου Δημοσ. 25 Ιανουαρίου Άρα είναι ιδέα μου . Αυτά που έπαιξα ή θέλω να πάρω ( Last of us ) δεν έχουν και είπα μήπως η sony δεν βάζει FG στα παιχνίδια της.
Arkin Δημοσ. 25 Ιανουαρίου Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 8 λεπτά πριν, aetos1988 είπε Άρα είναι ιδέα μου . Αυτά που έπαιξα ή θέλω να πάρω ( Last of us ) δεν έχουν και είπα μήπως η sony δεν βάζει FG στα παιχνίδια της. Ναι στο συνολο τους τα sony ports ειναι απο τα καλυτερα και εχουν καθε νεα τεχνολογια dlss fsr fg fsr nvidia fg γενικα τα παντα. Το last of us δεν το ανελαβε η nixxes αλλα η iron galaxy που δεν ηξερε που πηγαιναν τα 4 αν βοηθαγε η nixxes θα ειχαν ηδη βαλει nvidia FG. Το returnal δεν γνωριζω τι εχει μονο αλλα στο 80% τα sony ports εχουν dlss+fg και το 90% DLSS+FSR 3.
naruto14 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου Δημοσ. 25 Ιανουαρίου Στο TLOU δεν βαλαν DLSS FG με update? μαλλον λαθος θυμαμαι. Το επαιξα στο launch με απλο DLSS που ειχε τοτε.
Arkin Δημοσ. 25 Ιανουαρίου Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2 λεπτά πριν, naruto14 είπε Στο TLOU δεν βαλαν DLSS FG με update? μαλλον λαθος θυμαμαι. Το επαιξα στο launch με απλο DLSS που ειχε τοτε. Εβαλαν χθες FSR 3 FG και απλο DLSS το εβαλαν αρκετα αργοτερα. Nvidia FG ακομα δεν εχει.
naruto14 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 3 λεπτά πριν, Arkin είπε Εβαλαν χθες FSR 3 FG και απλο DLSS το εβαλαν αρκετα αργοτερα. Nvidia FG ακομα δεν εχει. DLSS Super Resolution ειχε σιγουρα στο launch. Το ξερω γιατι το εχω γραψει και στο review μου :P. Frame Gen δεν ειχε, απλα ειχα την εντυπωση οτι το προσθεσαν αργοτερα μεσω patch. Μαλλον θυμαμαι λαθος. 1
xtrmsnpr Δημοσ. 28 Ιανουαρίου Δημοσ. 28 Ιανουαρίου Γιαυτό το patch δε λέτε; The Last of Us Part I v1.1.4 Patch Notes Αναφορά σε κείμενο Feature Support Added support for AMD FSR3.1 Super Resolution Added support for AMD FSR3.1 Frame Generation General [Hometown] Fixed rendering issue that could appear on TVs when using NVIDIA DLSS or AMD FSR [The University] Fixed issue that could occur when interacting with a generator while enemies were still present [Bus Depot] Fixed issue where Joel's flashlight would turn on when inspecting certain artifacts despite being in direct sunlight Accessibility Fixed Text to Speech issue where "M" key was not being read when assigned to a function
naruto14 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου Δημοσ. 28 Ιανουαρίου Στις 24/1/2025 στις 10:24 ΜΜ, Arkin είπε Ποιος θα το περιμενε. Ενα μπραβο το αξιζουν μετα τα χαλια του release. Ακριβως στην ωρα πριν το release του 2. Επισης DLSS FG που ειναι ρε naughty dog? The Last of Us Part I v1.1.4 Patch Notes for PC 1 ώρα πριν, xtrmsnpr είπε Γιαυτό το patch δε λέτε; The Last of Us Part I v1.1.4 Patch Notes Προηγούμενη σελίδα
xtrmsnpr Δημοσ. 28 Ιανουαρίου Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 16 λεπτά πριν, naruto14 είπε Προηγούμενη σελίδα Όντως γι'αυτό ήταν. Απλώς τα σχόλια με ξάφνιασαν.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα