Προς το περιεχόμενο

The Last Of Us Part 1 [PC]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
23 λεπτά πριν, aetos1988 είπε

Είναι ιδέα μου ή όντως στα παιχνίδια της Sony σπάνια βρίσκεις DLSS FG.  

Οχι βρε συ γιατι το λες αυτο? 

Forbidden west/zero dawn εχουν dlss+fg

God of war εχουν και τα 2 DLSS

Sackboy εχει dlss+fg+αψογο ray tracing

Ratchet and clank επισης dlss+fg+δυνατο ray tracing

To last of us ηταν amd sponsored και ισχυει οτι δεν το κοιταξαν τοσο δεν εχουν βαλει nvidia FG

Και τα 2 spiderman dlss+fg+reflex 

• Απαντ. 1,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Άρα είναι ιδέα μου:P . Αυτά που έπαιξα ή θέλω να πάρω ( Last of us ) δεν έχουν και είπα μήπως η sony δεν βάζει FG στα παιχνίδια της.

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, aetos1988 είπε

Άρα είναι ιδέα μου:P . Αυτά που έπαιξα ή θέλω να πάρω ( Last of us ) δεν έχουν και είπα μήπως η sony δεν βάζει FG στα παιχνίδια της.

Ναι στο συνολο τους τα sony ports ειναι απο τα καλυτερα και εχουν καθε νεα τεχνολογια dlss fsr fg fsr nvidia fg γενικα τα παντα. Το last of us δεν το ανελαβε η nixxes αλλα η iron galaxy που δεν ηξερε που πηγαιναν τα 4 αν βοηθαγε η nixxes θα ειχαν ηδη βαλει nvidia FG. Το returnal δεν γνωριζω τι εχει μονο αλλα στο 80% τα sony ports εχουν dlss+fg και το 90% DLSS+FSR 3. 

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, naruto14 είπε

Στο TLOU δεν βαλαν DLSS FG με update? μαλλον λαθος θυμαμαι. Το επαιξα στο launch με απλο DLSS που ειχε τοτε.

Εβαλαν χθες FSR 3 FG και απλο DLSS το εβαλαν αρκετα αργοτερα. Nvidia FG ακομα δεν εχει. 

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Arkin είπε

Εβαλαν χθες FSR 3 FG και απλο DLSS το εβαλαν αρκετα αργοτερα. Nvidia FG ακομα δεν εχει. 

DLSS Super Resolution ειχε σιγουρα στο launch. Το ξερω γιατι το εχω γραψει και στο review μου :P. Frame Gen δεν ειχε, απλα ειχα την εντυπωση οτι το προσθεσαν αργοτερα μεσω patch. Μαλλον θυμαμαι λαθος.

• Like 1
Δημοσ.

Γιαυτό το patch δε λέτε;

The Last of Us Part I v1.1.4 Patch Notes

Αναφορά σε κείμενο

Feature Support

Added support for AMD FSR3.1 Super Resolution
Added support for AMD FSR3.1 Frame Generation

General

[Hometown] Fixed rendering issue that could appear on TVs when using NVIDIA DLSS or AMD FSR
[The University] Fixed issue that could occur when interacting with a generator while enemies were still present
[Bus Depot] Fixed issue where Joel's flashlight would turn on when inspecting certain artifacts despite being in direct sunlight

Accessibility

Fixed Text to Speech issue where "M" key was not being read when assigned to a function

Δημοσ.
Στις 24/1/2025 στις 10:24 ΜΜ, Arkin είπε

Ποιος θα το περιμενε. Ενα μπραβο το αξιζουν μετα τα χαλια του release. Ακριβως στην ωρα πριν το release του 2. Επισης DLSS FG που ειναι ρε naughty dog?

The Last of Us Part I v1.1.4 Patch Notes for PC

Screenshot_11.png

1 ώρα πριν, xtrmsnpr είπε

Γιαυτό το patch δε λέτε;

The Last of Us Part I v1.1.4 Patch Notes

Προηγούμενη σελίδα :P

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...