kotzak2017 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 10 Ιουνίου 2022 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, gRim είπε Χρησιμοποιείς αποκλειστικά συσκευές apple και δεν γνωρίζεις ότι μπορείς να απαντήσεις σε μηνύματα, κλήσεις κτλ από το Mac ή οποιαδήποτε άλλη συσκευή έχεις στο apple id σου; Αν παρόλα αυτά θέλεις να βγάλεις το τηλέφωνο το αφαιρείς εύκολα (magsafe) και συνεχίζεις με την ενσωματωμένη κάμερα φαντάζομαι. 2 ώρες πριν, tommy^ είπε Μπορεις να απαντησεις απο το Mac σου! το ξερω οτι μπορεις, αν και δεν το κανω αφου δεν βαζω το iphone ως web camera.Ουτε και θα το κανω,δεν το υποστηριζουν οι συσκευες μου- Δεν εχω iphone με magsafe και το laptop μου σταματαει στο catalina. το θεμα ειναι-και εκει αναφεροταν ο σαρκασμος του σχολιου μου - οτι δεν γινεται να δωσει καποιος ενα σκασμο ευρω για macbook pro και η camera να ειναι κατω του μετριου. Και να χρειαζεται να βαλεις το iphone για να εχεις το αποτελεσμα ενος HP laptop των 600 ευρω ή για να σου πω το πιο τρελο ,ενός ipad 9ης γενιας με facetime camera 12mp που κανει ολα αυτα που θα κανει το iphone σου! Επεξ/σία 10 Ιουνίου 2022 από kotzak2017 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tommy^ Δημοσ. 10 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 10 Ιουνίου 2022 23 λεπτά πριν, kotzak2017 είπε το θεμα ειναι-και εκει αναφεροταν ο σαρκασμος του σχολιου μου - οτι δεν γινεται να δωσει καποιος ενα σκασμο ευρω για macbook pro και η camera να ειναι κατω του μετριου. Και να χρειαζεται να βαλεις το iphone για να εχεις το αποτελεσμα ενος HP laptop των 600 ευρω ή για να σου πω το πιο τρελο ,ενός ipad 9ης γενιας με facetime camera 12mp που κανει ολα αυτα που θα κανει το iphone σου! Μαζί σου φίλε! 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mordred34 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 10 Ιουνίου 2022 Κλαμαααααααααα!!!!🤣 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ilos Δημοσ. 10 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 10 Ιουνίου 2022 Ευτυχώς που υπάρχει και αυτή η εταιρία και έχουμε μια ζωή καινοτομίες και πρωτοπορίες. Πληρώνεις λίγο παραπάνω όπως το monitor stand του χιλιάρικου, αλλά έχεις το κεφάλι σου ήσυχο ρε αδερφέ.🤣 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fil_X Δημοσ. 11 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 11 Ιουνίου 2022 Πέρα από τις γυφτιές της Apple, αν έχει κάποιος παλιό smarphone είναι καλή μαγκιά, μέσα στα lock down που μας τα είχαν πρήξει με το Webex είχα εκτυπώσει μια βάση για το Redmi 4X που το είχα στην άκρη έβαλα και μια free εφαρμογή απο το PlayStore και έκανα την τέλεια τζαμπε webcam Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Feregorn Δημοσ. 16 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 16 Ιουνίου 2022 Στις 10/6/2022 στις 6:39 ΠΜ, kotzak2017 είπε Ναι αλλα τι γινεται οταν χτυπησει μνμ ή κληση? να αγορασω δευτερο iphone? Χρησιμοποιω αποκλειστικα συσκευες apple αλλά η παπατζα ειναι παπατζα! Νομίζω ότι απάντησαν αρκετοί μέχρι να ξαναμπώ εγώ. Απλά θα αρκεστώ να πω ότι τη δυνατότητα διασυνδεσιμότητας που λύνει αυτόν τον προβληματισμό την ήξερα και εγώ που δεν έχω Mac.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα