Προς το περιεχόμενο

Η Apple εξηγεί πως μπορούν οι χρήστες να αξιοποιήσουν πλήρως το iPhone τους ως webcam στο Mac

polemikos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 35
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

34 λεπτά πριν, iddqdiddqd είπε

Προσωπικά οκ μου μοιάζει, αλλά δε θα παίρνει πίσω τον μεντεσέ το βάρος του κινητού αν πας να δώσεις έστω και λίγο κλίση;

διαβαζοντας εδω μεσα θεωρω οτι στα apple προϊοντα δεν ισχυει η φυσικη που ξερουμε , το κινητο θα εχει μηδεν βαρυτητα και δεν θα επηρεαζει καθολου τα λαπτοπ. Ασχολιαστα ολα καποιοι εχουν αναγει την apple σε θρησκεια πιστευε και μη ερευνα...

• Like 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

6 ώρες πριν, Feregorn είπε

Πολύ σωστός!

Δεν είναι πρωτότυπη ιδέα, θα έλεγα ότι εμπνεύστηκαν από το κίνημα των κατσκευαστών Canon, Olympus, κτλ που κατά τη διάρκεια της πανδημίας κυκλοφόρησαν δικό τους software για τη χρήση των καμερών τους ως webcams, που ήταν ένα τεράστιο ποιοτικό άλμα.

Αλλά αυτό που έκανε η Apple είναι εξαιρετικό σαν υλοποίηση και δίνει και έξτρα έξυπνα features τα οποία όλοι οι υπόλοιποι τώρα θα βαλθούν να αντιγράψουν. Όσο για την τιμή του αξεσουάρ που κάποιοι κακολογούν προκαταβολικά, κάντε μερικούς μήνες υπομονή και θα βγουν μέχρι τότε τα no-name adapters στα σουπερμάρκετ με 20 ευρώ...

Ναι αλλα τι γινεται οταν χτυπησει μνμ ή κληση?

να αγορασω δευτερο iphone?

Χρησιμοποιω αποκλειστικα συσκευες apple αλλά η παπατζα ειναι παπατζα!

• Like 4

4 ώρες πριν, NotAliki177 είπε

Προσωπικά το θεωρώ λάθος marketing. Είναι σαν να παραδέχονται ότι έχουν useless κάμερα. Άσε που πρακτικά βρε παιδί μου δεν λέει. Χίλιες φορές πάρε μια webcam των 10 ευρώ και ας μην έχει την ποιότητα ενός κινητού 1κ ευρώ.

Αλήθεια τώρα; Αλήθεια έκατσες και έγραψες αυτό ;;

4 hours ago, kotzak2017 said:

Χρησιμοποιείς αποκλειστικά συσκευές apple και δεν γνωρίζεις ότι μπορείς να απαντήσεις σε μηνύματα, κλήσεις κτλ από το Mac ή οποιαδήποτε άλλη συσκευή έχεις στο apple id σου; Αν παρόλα αυτά θέλεις να βγάλεις το τηλέφωνο το αφαιρείς εύκολα (magsafe) και συνεχίζεις με την ενσωματωμένη κάμερα φαντάζομαι.

• Like 1

4 ώρες πριν, kotzak2017 είπε

Μπορεις να απαντησεις απο το Mac σου!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 ώρες πριν, NotAliki177 είπε

H microsoft δεν αντιγράφει και δεν αντέγραφε ποτέ την Apple. Καλά στο cloud κομμάτι δεν χρειάζεται καν σχολιασμό. Πάμε τώρα στο λειτουργικό... ποτέ όμως! η στοίχιση του taskbar στο κέντρο δεν το κάνει mac. Γιατί αν το πάμε έτσι... και τι δεν έχει αντιγράψει η Apple από τα Windows.

ΥΓ: έχεις αγοράσει όλα τα προγράμματα για streaming κινητού στο PC και κανένα δεν είναι καλό... ? βασικά η samsung το δίνει τζάμπα για τις συσκευές της και είναι μια χαρά.

Χάρηκα όταν έγραψες ότι το Samsung Flow επιτρέπει να χρησιμοποιήσεις το smartphone σαν webcam όμως όσο και να ψάχνω στο google κανένα άρθρο από όσα βρήκα δεν το αναφέρει. Μήπως σε μπέρδεψα γιατί δεν το έγραψα και πολύ κατανοητά και δόθηκε η εντύπωση ότι απλά θέλω να βλέπω την οθόνη του κινητού μου στο PC;

Γνωρίζεις αν όντως το Samsung Flow θα μου δώσει την δυνατότητα να χρησιμοποιώ στο Skype/Teams την κάμερα του smartphone μου όπως το DroidCam ή να μην χάσω καν το χρόνο μου να το δοκιμάσω;

Σχετικά με το αν η Microsoft αντιγράφει την Apple τι να πω, ίσως είναι εντύπωση μου ότι τα Windows 11 μοιάζουν με το MacOS.... όπως και ότι το YourPhone το έβγαλε πρώτα η Apple. Φυσικά και η Apple αντιγράφει όχι μόνο η Microsoft, εγώ απλά την κατηγόρησα ότι καθυστερεί...

Επεξ/σία από elpenor

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
23 minutes ago, elpenor said:

Χάρηκα όταν έγραψες ότι το Samsung Flow επιτρέπει να χρησιμοποιήσεις το smartphone σαν webcam όμως όσο και να ψάχνω στο google κανένα άρθρο από όσα βρήκα δεν το αναφέρει. Μήπως σε μπέρδεψα γιατί δεν το έγραψα και πολύ κατανοητά και δόθηκε η εντύπωση ότι απλά θέλω να βλέπω την οθόνη του κινητού μου στο PC;

Γνωρίζεις αν όντως το Samsung Flow θα μου δώσει την δυνατότητα να χρησιμοποιώ στο Skype/Teams την κάμερα του smartphone μου όπως το DroidCam ή να μην χάσω καν το χρόνο μου να το δοκιμάσω;

Σχετικά με το αν η Microsoft αντιγράφει την Apple τι να πω, ίσως είναι εντύπωση μου ότι τα Windows 11 μοιάζουν με το MacOS.... όπως και ότι το YourPhone το έβγαλε πρώτα η Apple. Φυσικά και η Apple αντιγράφει όχι μόνο η Microsoft, εγώ απλά την κατηγόρησα ότι καθυστερεί...

Μπορείς να χρησιμοποιήσεις γνωστά εργαλεία streaming και να δημιουργήσεις virtual camera (κάνεις δλδ capture to flow) που μπορείς να χρησιμοποιήσεις σε οποιοδήποτε app. Έτσι έχεις το κεφάλι σου ήσυχο αφού τα εργαλεία αυτά σου παρέχουν μια ασφάλεια. Με τη διαφορά ότι η Apple το ενσωμάτωσε σε επίπεδο λειτουργικού.

Επεξ/σία από NotAliki177

15 ώρες πριν, Neural_handshake είπε

να ειμαστε λογικοι ομως ,δεν μπορεις να περιμενεις απο την web camera ενος σχετικα νορμαλ τιμολογημενου laptop να ειναι τοσο καλη οσο ενος ακριβου καλου κινητου

προφανως πρεπει να βελτιωσουν τις webacm των laptop τους ωστε να εχουν μια αξιοπρεπη ποιοτητα ,ομως το χαρακτηριστικο ειναι χρησιμο ως δυνατοτητα

Μα είπα οτι ειναι χρησιμο για κάποιους. Ουτε περιμένω να εχει το laptop μου τοσο καλη κάμερα. 

Δεν ειναι ομως η σωστή λυση το να εχεις το iPhone 13 pro max να κρέμεται σαν γατί απο την λεπτή οθόνη του MBA σου. 

Μια σωστή λυση για όλους ειναι να έχουν τα laptop πιο καλες κάμερες και δεν μιλάω για τα Apple μονο. Το thinkpad x1 εχει επίσης κακη καμερα. Και να ειναι αυτο το feature της Apple απλα ενα έξτρα feature για οποιονδήποτε θελει το κατι έξτρα, το κατι παραπάνω. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...