mplanki Δημοσ. 9 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2022 (επεξεργασμένο) Έχει κάποιος κάνει monovision? να μας πώς είναι την εμπειρία του? Κάθε άποψη καλοδεχούμενη Επεξ/σία 10 Ιουνίου 2022 από mplanki
poulinos Δημοσ. 9 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2022 μπορεις να δοκιμασεις φακους πριν κανεις την επεμβαση 1
Γιάννης Platano Δημοσ. 10 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2022 (επεξεργασμένο) Ναι εχω κανει εγω πριν 16 χρονια και βλεπω μια χαρα και κοντα και μακρυα με μικρους συμβιβασμους. Δεν το μετανοιωσα ποτε ! Ημουν 48 και ειχα ηδη και πρεσβυωπια και φοραγα πολυεστικα γυαλια . Οπψς λεει ο poulinos μπορεις να δοκιμασεις με φακους κατι που δεν ειχα κανει . Επεξ/σία 10 Ιουνίου 2022 από Γιάννης Platano
mplanki Δημοσ. 10 Ιουνίου 2022 Μέλος Δημοσ. 10 Ιουνίου 2022 10 ώρες πριν, poulinos είπε μπορεις να δοκιμασεις φακους πριν κανεις την επεμβαση Και εγώ έτσι είχα διαβάσει και ρώτησα τον γιατρό ο οποίος είναι αρνητικός σε δοκιμή γιατί μπορεί να σέ αποτρέψει από την επέμβαση εάν έχεις αρνητική εμπειρία η να σέ προτρέψει αν έχεις θετική και θεωρεί λάθος γιατί λέει ο εγκέφαλος προσαρμόζεται καλύτερα όταν ξέρουμε ότι δεν έχουμε άλλη επιλογή. Με ξάφνιασε λίγο η άποψη του γι'αυτό είπα να το ψάξω ρωτοντας έτσι ανθρώπους που έχουν δοκιμάσει και ξέρουν. 2 ώρες πριν, Γιάννης Platano είπε Ναι εχω κανει εγω πριν 16 χρονια και βλεπω μια χαρα και κοντα και μακρυα με μικρους συμβιβασμους. Δεν το μετανοιωσα ποτε ! Ημουν 48 και ειχα ηδη και πρεσβυωπια και φοραγα πολυεστικα γυαλια . Οπψς λεει ο poulinos μπορεις να δοκιμασεις με φακους κατι που δεν ειχα κανει . Ευχαριστώ πολύ 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις