mastoras007 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2022 Καλησπέρα, Ερώτηση προς τους γνώστες! Θέλω να πάρω αυτην την πιστοποιηση αλλά δεν θέλω να πληρώσω ενα σκασμό λεφτά για να δώ Βιντεάκια! Υπάρχει τρόπος να διαβάσω μόνος μου σε κάποιο επίσημο site η οτιδήποτε (youtube κτλ) και να γραφτώ κάπου μόνος μου να δώσω εξετάσεις? Εάν οχι κάποια πρόταση πώς να ξεκινήσω!
ekrepali Δημοσ. 9 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2022 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, mastoras007 είπε Καλησπέρα, Ερώτηση προς τους γνώστες! Θέλω να πάρω αυτην την πιστοποιηση αλλά δεν θέλω να πληρώσω ενα σκασμό λεφτά για να δώ Βιντεάκια! Υπάρχει τρόπος να διαβάσω μόνος μου σε κάποιο επίσημο site η οτιδήποτε (youtube κτλ) και να γραφτώ κάπου μόνος μου να δώσω εξετάσεις? Εάν οχι κάποια πρόταση πώς να ξεκινήσω! Πρέπει να παρακολουθήσεις σεμινάρια από εκπαιδευτές που είναι γραμμένοι στο μητρώο του ΕΦΕΤ και πιστοποιημένοι από τον ΕΟΠΠΕΠ. Είχα πληρώσει νομίζω 100 ευρώ ( edit. βρήκα το τιμολόγιο, 70 είχα πληρώσει) πριν 6 χρόνια σε κέντρο επαγγελματικής κατάρτησης... νομίζω τα μαθήματα ήταν 3 x 2ωρα. Μετά από 1.5 χρόνο δώσαμε εξετάσεις στο επιμελητήριο, μέχρι τότε είχαμε προσωρινό χαρτί ότι είχαμε παρακολουθήσει τα σεμινάρια. Επεξ/σία 9 Ιουνίου 2022 από ekrepali
mastoras007 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2022 Μέλος Δημοσ. 9 Ιουνίου 2022 2 λεπτά πριν, ekrepali είπε Πρέπει να παρακολουθήσεις σεμινάρια από εκπαιδευτές που είναι γραμμένοι στο μητρώο του ΕΦΕΤ και πιστοποιημένοι από τον ΕΟΠΠΕΠ. Είχα πληρώσει νομίζω 100 ευρώ πριν 6 χρόνια σε κέντρο επαγγελματικής κατάρτησης... νομίζω τα μαθήματα ήταν 3 x 2ωρα. Μετά από 1.5 χρόνο δώσαμε εξετάσεις στο επιμελητήριο, μέχρι τότε είχαμε προσωρινό χαρτί ότι είχαμε παρακολουθήσει τα σεμινάρια. Μετα απο 1,5 χρόνο??? Το χαρτί είναι διεθνές? σε άλλη χώρα ισχύει?
ekrepali Δημοσ. 9 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2022 1 ώρα πριν, mastoras007 είπε Μετα απο 1,5 χρόνο??? Το χαρτί είναι διεθνές? σε άλλη χώρα ισχύει? Πρέπει να μαζευτούν αρκετά άτομα στο νομό για να κάνουν εξετάσεις... παίζει να ήμασταν γύρω στα 500 άτομα. Η πιστοποίηση είναι απ'τον ΕΦΕΤ, λογικά ισχύει μόνο Ελλάδα... δε ξέρω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα