Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας είμαι καινούργιο μέλος της κοινότητας για να μην σας καθυστερώ έχω αγοράσει εδώ και σχεδόν ΄ένα χρόνο το poco x3 pro και μου έβγαλε πρόβλημα άρχισε να κολλάει και να σβήνει μόνο του και να κάνει επανακκινήσεις το έστειλα επάνω στην infoquest στον επίσημο εισαγωγέα γιατί έχω εγγύηση και μου το έστειλα μετά από 20 μέρες πίσω χωρίς να το έχουν το πρόβλημα γιατί δεν εμφανίστηκε κάτι στον διαγνωστικό έλεγχο και σήμερα το κινητό μου έσβησε και δεν ανοίγει είναι νεκρό έχει συμβεί σε κανέναν αυτό καμιά ιδέα για το τι να κάνω!!??? να τονίσω ότι το κινητό είναι άθικτο χωρίς κανένα πέσιμο ποτέ  με θήκη και προστατευτικό τζάμι από την δεύτερη ημέρα 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλός ήρθες στο Club.

Αν ψάξεις στο Forums θα βρεις αρκετά προβλήματα με Poco.

Επεξ/σία από GATE123
Δημοσ.
3 ώρες πριν, marios_mit6 είπε

Γεια σας είμαι καινούργιο μέλος της κοινότητας για να μην σας καθυστερώ έχω αγοράσει εδώ και σχεδόν ΄ένα χρόνο το poco x3 pro και μου έβγαλε πρόβλημα άρχισε να κολλάει και να σβήνει μόνο του και να κάνει επανακκινήσεις το έστειλα επάνω στην infoquest στον επίσημο εισαγωγέα γιατί έχω εγγύηση και μου το έστειλα μετά από 20 μέρες πίσω χωρίς να το έχουν το πρόβλημα γιατί δεν εμφανίστηκε κάτι στον διαγνωστικό έλεγχο και σήμερα το κινητό μου έσβησε και δεν ανοίγει είναι νεκρό έχει συμβεί σε κανέναν αυτό καμιά ιδέα για το τι να κάνω!!??? να τονίσω ότι το κινητό είναι άθικτο χωρίς κανένα πέσιμο ποτέ  με θήκη και προστατευτικό τζάμι από την δεύτερη ημέρα 

Ξαναστείλτο.

Δημοσ.
2 ώρες πριν, Ukforthemoment είπε

Τωρα είναι νεκρό πάντως.

Αν είναι νεκρό τυχερός είσαι. Δεν γίνεται να σου πούν ότι δεν βρήκαν κανένα πρόβλημα. Η που θα σου δώσουν άλλο η θα αλλάξουν πλακέτα στο ίδιο. Μάλλον το δεύτερο.

Δημοσ.

ειναι ενα γνωστο θεμα πλεον με τα poco χανουν το pwron signal στην επανεκιννηση (τις πιο πολλες φορες) και υπαρχει λυση στις περισσοτερες περιπτωσεις.Εχουν κακη διαχειριση του ρευματος φορτισης (μεχρι κ 3Α τραβανε με ταχυφορτιστη) και το τσιπ power δεν αντεχει .Πιστευω αν το αφησεις χωρις ρευμα (η αν μπορεις να βγαλεις τη μπαταρια ) για λιγο διαστημα θα επανελθει μεχρι την επομενη επανεκιννηση ομως ,αυτο για να παρεις backup

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...