μαστερ Δημοσ. 9 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2022 Καλησπέρα Φίλη έχει ένα dell laptop που έχει από το εργοστάσιο M2. Έχει όμως και θέση για ssd. Μπορούμε να αφήσουμε ως έχει τον M2 και να προσθέσουμε έναν ssd για αποθήκη; Ευχαριστώ.
jim_p Δημοσ. 9 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2022 Ναι, αρκει να ορισεις στο bios να ξεκιναει απο τον m2. 1
μαστερ Δημοσ. 9 Ιουνίου 2022 Μέλος Δημοσ. 9 Ιουνίου 2022 Κάπως έτσι το είχα σκεφτεί. Σε πύργο ,ναι ,το έχω κάνει Αλλά σε λάπτοπ πρώτη φορά μου το ζητάει κάποιος. Ευχαριστώ.
chipakos Δημοσ. 9 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2022 18 λεπτά πριν, μαστερ είπε Καλησπέρα Φίλη έχει ένα dell laptop που έχει από το εργοστάσιο M2. Έχει όμως και θέση για ssd. Μπορούμε να αφήσουμε ως έχει τον M2 και να προσθέσουμε έναν ssd για αποθήκη; Ευχαριστώ. Φυσικά και γίνεται , έτσι έχω και το δικό μου Laptop.
micos000 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2022 Και γιατί να βάλεις ssd για αποθήκη; Βάλε έναν 1tb ή 2tb μηχανικό να έχεις άπλετο χώρο. Εξ΄αλλου τα προγράμματα θα δουλεύουν από τον m2.
μαστερ Δημοσ. 9 Ιουνίου 2022 Μέλος Δημοσ. 9 Ιουνίου 2022 Εεεεεε....έτσι θέλει η φίλη.....εγώ γιατί να πάω κόντρα;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα