sash Δημοσ. 19 Ιουνίου 2004 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2004 Μόνο έτσι έχω χαμηλές θερμοκρασίες και ελάχιστο θόρυβο. Ευχαριστώ
Επισκέπτης Δημοσ. 19 Ιουνίου 2004 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2004 αμα δεν γεμιζει σκονες και δεν υπαρχει κινδινος να σου πεσει τιποτα μεσα οπως ο απογευματινος καφες 8)
sash Δημοσ. 19 Ιουνίου 2004 Μέλος Δημοσ. 19 Ιουνίου 2004 από σκόνες έχουμε, όχι τίποτα δραματικό αλλά όσο να'ναι πιάνει. Απο τα υπόλοιπα οχι. Η σκόνη μπορεί να κάνει ζημιά? Υπάρχει τρόπος να την βγάζω ανα τακτα χρονικά διαστήματα κάπως (το προτιμώ από το να κλέισω το καπάκι)?
Haros Δημοσ. 19 Ιουνίου 2004 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2004 Μόνο έτσι έχω χαμηλές θερμοκρασίες και ελάχιστο θόρυβο.Ευχαριστώ Entaxy gia tis thermokrasies alla kanei perissotero thorybo me kleisto kouti ap'oti ama to anoixeis?!
Επισκέπτης Δημοσ. 19 Ιουνίου 2004 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2004 αμα ανεβαινει η θερμοκρασια λογικα αρχιζουν να γυρνανε πιο γρηγορα τα ανεμιστηρια και κανει και πιο πολυ θορυβο..
Melissa_virus Δημοσ. 19 Ιουνίου 2004 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2004 Aπό προσωπική εμπειρία κάνει τον δυπλάσιο ενοχλητικό θόρυβο άμα είναι ανοιχτό!!! Αλλά λόγο ζέστης & εγώ ανοιχτό το έχω. Το καλοκαίρι πάντα επιβάλλετε να είναι ανοιχτο. Δεν παθαίνει τίποτα από την σκόνη!!! Φτάνει να το καθαρίζεις αραιά και που.
sash Δημοσ. 19 Ιουνίου 2004 Μέλος Δημοσ. 19 Ιουνίου 2004 αμα ανεβαινει η θερμοκρασια λογικα αρχιζουν να γυρνανε πιο γρηγορα τα ανεμιστηρια και κανει και πιο πολυ θορυβο.. ακριβώς
sash Δημοσ. 19 Ιουνίου 2004 Μέλος Δημοσ. 19 Ιουνίου 2004 Δεν παθαίνει τίποτα από την σκόνη!!! Φτάνει να το καθαρίζεις αραιά και που. πώς?
EXARXEIA_CITY Δημοσ. 19 Ιουνίου 2004 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2004 periergo mou fenete pou exeis xamiles thermokrasies ,diladi o tropos pou benoun ta anemistirakia einai etsi oste na doulevoun me klisto to case, oste na min epireazonte apo alles roes aera pou erxonte apo exso . pos exeis valei ta anemistirakia ? tora apo thorivo , me kleisto to case logika exeis ligotero thorivo e ?
sash Δημοσ. 19 Ιουνίου 2004 Μέλος Δημοσ. 19 Ιουνίου 2004 εχώ 2 εισόδου και 2 εξόδου. Κανουν πολύ θόρυβο. Με ανοιχτο το κουτι έχω 45 και off τα ανεμιστηράκια και CPU fan 2800. Θόρυβος 0 δηαδή....σαν τον 486 μου.....
KWSN_Men Δημοσ. 19 Ιουνίου 2004 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2004 Το καλοκαίρι πάντα επιβάλλετε να είναι ανοιχτο. Και ποιος σου το είπε εσένα αυτό;
Steven Δημοσ. 19 Ιουνίου 2004 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2004 to thema einai ti kouti exei o kathenas. ego pou exo mia vlekeia me enan mono anemistira einai kalytera na einai anixto. Alla ama kapoios exei pio kalo kouti einai etsi ftiagmano oste o aeras na exei kapoia sygkekrimeni roi. Episis ama einai anoixto mpainei zestos aeras mesa opote den kanei kalo.
sash Δημοσ. 19 Ιουνίου 2004 Μέλος Δημοσ. 19 Ιουνίου 2004 ζεστος αέρας μέσα? Η' ζεις στην σαχάρα (>45οC) ή έχεις το PC στη σάουνα....
Melissa_virus Δημοσ. 19 Ιουνίου 2004 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2004 KWSN_MEN οι περισσότεροι συνήθως το καλοκαίρι ανοίγουν τα κουτιά τους. Και πολλοί τα έχουν ανοιχτά και τον χειμώνα. Steven υποτίθετε ότι εμένα το κουτί μου είχε σχεδιαστεί έτσι ώστε να έχει σωστή και καλή ροη. Τώρα όμως που άρχισαν οι ζέστες όσο ήταν κλειστό είχε σε μια μέτριση 10 βαθμους επανω από ότι τώρα που είναι ανοιχτό και 4 επάνω στoν cpu. Τώρα που το άνοιξα είναι πολύ καλύτερα. Για να το καθαρίσω δεν κάνω κάτι το ιδιαίτερο. Τις κάρτες τις καθαρίζω με ένα βουρτσάκι πολύ απαλό. Και μετά μαζέυω την σκόνη από αριστερά δεξιά με μπατονέτες λιγο βρεγμένες και με χαρτοπεσέτες βρεγμένες. Μην βάλεις τίποτα βρεγμένο πάνω σε κανένα κύκλωμα!
Επισκέπτης Δημοσ. 19 Ιουνίου 2004 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2004 parte tin 7000 tis Zalman kai pano apo 40 den nomizo na deite, akoma kai 2 fores kleisto to tower (me AMD 3200+)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.