Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
11 ώρες πριν, georgerapp είπε

ο συγκεκριμενος τζοκερ θελει πολυ ψωμι ακομα για να γινει ο τζοκερ που ξερουμε , ετσι οπως τον αφησε η ταινια δεν ειναι ικανος να δολοφονησει τοσο ευκολα οσο εμεις παταμε μια κατσαριδα , δεν ειναι ικανος να κινησει τα νηματα για να γινει κρατος στον υποκοσμο , δεν ειναι πανουργος κ παντα ενα βημα μπροστα απο τους διωκτες του .

σαφεστατα εχει τον χρονο για να γινει μεχρι ο 8χρονος μπρους γινει ο μπατμαν .

αλλα θα πρεπει να γινει αντιπαθης , θα το κανει η 2ρη ταινια ; 

οκ αποτρελαθηκε λογο κοινωνιας κ μπλα μπλα , συμπαθεια κοινου . 

αλλα ο τζοκερ δεν ειναι συμπαθης , ειναι ο πιο γ@μημενος διαβολικος τυπος που υπαρχει με μηδενικη αξια στην ζωη . 

θα το κανουν ; 

δεν του χτυπας την πλατη του τζοκερ κ λες μαζι σου , παμε επαναστα , πρεπει η κοινωνια να μαθει να νοιαζετε . 

κανεις εμετο απο τον φοβο σου μπας κ θελησει απο χομπι να σε κοψει .

Συμφωνώ, αλλά στην τελευταία σκηνή της ταινίας η παράνοια πλέον κυριαρχεί και τελειώνουν οι συμπάθειες. Έχει μεγάλο ρίσκο το sequel και δύσκολα θα φτάσει την πρώτη ταινία. Από την άλλη, σε σχέση με τα υπεράριθμα sequel που βγαίνουν, θα έχει κάτι να δώσει. Ελπίζω να είναι κάτι τύπου trainspotting 2 / Blade runner 2049, δηλαδή μια ταινία που δεν θα φτάσει την πρώτη, αλλά θα σταθεί κοντά της αξιοπρεπώς.

Επεξ/σία από butters
  • Like 2
Δημοσ.
26 λεπτά πριν, butters είπε

Συμφωνώ, αλλά στην τελευταία σκηνή της ταινίας η παράνοια πλέον κυριαρχεί και τελειώνουν οι συμπάθειες. Έχει μεγάλο ρίσκο το sequel και δύσκολα θα φτάσει την πρώτη ταινία. Από την άλλη, σε σχέση με τα υπεράριθμα sequel που βγαίνουν, θα έχει κάτι να δώσει. Ελπίζω να είναι κάτι τύπου trainspotting 2 / Blade runner 2049, δηλαδή μια ταινία που δεν θα φτάσει την πρώτη, αλλά θα σταθεί κοντά της αξιοπρεπώς.

Εγω λεω οτι είναι δύσκολο το εγχείρημα. 

Εγω ως άσχετος βέβαια με τον χώρο . 

Δεν μπορώ να σκεφτώ πως θα χτίσω μια ταινία σε κάποιον που είναι τέρμα αντιπαθής διαβολικός απο την δική του οπτική. 

Εκτός εαν η ταινία ακολουθήσει άλλον χαρακτήρα . 

Πχ κάποιον αστυνομικό κ μέσο αυτού δουμε την εξέλιξη του Τζόκερ. 

Υποθέτω δεν θα υπάρχει Μπάτμαν να παμε μεσο του ήρωα.

Εαν ο τζοκερ παραμείνει συμπαθείς θα ειναι ένα κατούρημα στην υπόσταση του . 

Ο τζοκερ δεν ειναι κακος , ειναι ο διάβολος . Το παρανοϊκό γέλιο του σημαίνει αγνή κόλαση.

Δημοσ.
11 ώρες πριν, georgerapp είπε

οκ αποτρελαθηκε λογο κοινωνιας κ μπλα μπλα , συμπαθεια κοινου . 

αλλα ο τζοκερ δεν ειναι συμπαθης , ειναι ο πιο γ@μημενος διαβολικος τυπος που υπαρχει με μηδενικη αξια στην ζωη . 

θα το κανουν ; 

δεν του χτυπας την πλατη του τζοκερ κ λες μαζι σου , παμε επαναστα , πρεπει η κοινωνια να μαθει να νοιαζετε . 

κανεις εμετο απο τον φοβο σου μπας κ θελησει απο χομπι να σε κοψει .

Νομίζω τον έχεις παρεξηγήσει τον Τζόκερ. Είναι καλός και έχει ευαισθησίες κατά βάθος.

Για του λόγου το αληθές:

Spoiler

Why The LEGO Batman Movie Is Secretly a Rom-Com

Δημοσ.

Χαχαχχαα!!! 

Ο τζοκερ οπως κ ο Μπάτμαν είναι άνθρωποι , κ οι 2 φέρουν τεραστιες μπάλες κ εκεί όπου οι αλλοι έχουν υπερδυνάμεις αυτοί έχουν θέληση κ ατσαλένια νεύρα . 

Ο ενας καλός δίκαιος χωρις υπερδυνάμεις αρα σούπερ καλός κ δίκαιος καθως κ βίαιος. 

Ο αλλος υπερκακος δίχως δυνάμεις, αρα διαβολικος μεχρι το μεδούλι πανέξυπνος κ extreme βίαιος . 

Κ στο να δίνει πονο κ στο να δέχεται , τρώει σιδερένια μπουκέτα κ γουστάρει . 

Πως θα τον συμπαθήσω ; 

Οκ η πρώτη ταινία ηταν πολύ καλή , η μαζική ηθική κατάπτωση κ απανθρωπιά γέννησε τον διάβολο . 

Νομίζω φθάνει . Τωρα τι θα δείξεις ; Τα έργα του ; 

Σε ντοκιμαντέρ ίσως . Βράδυ στο Σκάι , γυναίκες αράχνες , οι μεγαλύτεροι δολοφόνοι κ.α . 

Για να δουμε . Θα πέσω εξω , το πιστεύω . Αλλα να δω πως θα το σεταρουν . 

Πάντως τζοκερ κ συμπάθεια δεν πάνε μαζί.

• Like 2
Δημοσ.

Παιδιά το θέμα είναι ότι ο Joker του Joaquin/Todd ακολούθησε διαφορετικό στυλ/μονοπάτι στην ταινία. Και αυτός ήταν ένας από τους λόγους που την έκανε μοναδική, τουλάχιστον στα δικά μου μάτια.

Δεν σημαίνει ότι ντε και καλά θα ακολουθήσουν διαφορετικό μονοπάτι στο sequel, του στυλ mafia boss, underground κόλπα, συμμορίες κλπ που είδαμε στις προηγούμενες ταινίες. Ίσως το πάνε διαφορετικά και εδώ. Μπορεί βέβαια να κάνω λάθος και να εξελιχθεί διαφορετικά ο χαρακτήρας του. Εξακολουθώ να πιστεύω ότι δεν θα αγγίξει το 1ο αλλά είμαι αρκετά περίεργος να δω πως θα το κάνουν και τι εξέλιξη χαρακτήρα θα έχει ο Joker.

Δημοσ.

Μην ξεχναμε οτι ειδαμε τον αρθουρ στο 1 . Κ αυτον συμπάθησαμε. 

Τώρα λογικά δε θα δουμε Άρθουρ καθότι πέθανε ή πεθαίνει . 

Τωρα θα δουμε τζοκερ . 

Για αυτο λεω οτι θα πρεπει να μας σεταρει καποιον άλλο χαρακτήρα που μεσο αυτού θα δουμε την εξέλιξη του "κακου" της υπόθεσης. 

• Like 2
Δημοσ.

Δεν ξέρω πως θα το πάνε, ίσως θέλουν να εστιάσουν αλλιώς διότι δεν είναι η 'τυπική' ταινία Joker με τα ανάλογα κλισέ. Τώρα βέβαια ίσως εξελιχθεί έτσι. Ίδωμεν.

Δημοσ.
17 ώρες πριν, GamingMaster424 είπε

Ο Bruce Wayne με βάση τα comics έχασε τους γονείς του όταν ήταν 8 χρονών, και κάπου τόσο φαίνεται να ήταν και στο Joker. ο Joker από την άλλη είναι στα 40s του, λίγο δύσκολο να τους δούμε μαζί στην ίδια ταινία, τουλάχιστον σε σημείο να παίζουν ξύλο μεταξύ τους. Εξάλλου ήδη το The Batman μας έκανε εισαγωγή (ο Θεός να την κάνει) σε καινούριο Joker, θα ήταν περίεργο να είχαμε δύο Joker και δύο Batman, ταυτόχρονα, αλλά σε διαφορετικά universes. Για να μην βάλω και τις σειρές μέσα που και εκείνες έχουν τις δικές τους versions και γίνει το έλα να δεις...

Ξαναείδα το joker προσφατα κατι παρομοιο σχολιασα καθώς την έβλεπα ο joker 40 χρονων  και ο Bruce wayne 8 χρονων ...πως γίνετε αυτο..

Δημοσ.

33 λεπτά πριν, nosstrom είπε

Ξαναείδα το joker προσφατα κατι παρομοιο σχολιασα καθώς την έβλεπα ο joker 40 χρονων  και ο Bruce wayne 8 χρονων ...πως γίνετε αυτο..

Ίσως υπάρχει κάποια πλοκή που να καταλήγει κάπως έτσι:

3 ώρες πριν, gpgalanis είπε

Κάπου είχα διαβάσει ότι ο συγκεκριμένος "Joker" θα αποτελέσει έμπνευση για τον πραγματικό Joker.

• Like 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Προσωπικά ανυπομονώ να δώ πού θα μας πάει η 2η ταινία, ακριβώς διότι ο Joker του Phoenix είναι εκτός πλαισίου του comic και βρίσκω πολλές προκλήσεις στο να κάνει στροφή προς τον χαρακτήρα του comic.

Ο καλύτερος Joker αναφορικά με την αποτύπωση σε ταινία του χαρακτήρα του comic, νομίζω συμφωνούμε όλοι ότι είναι αυτός του Heath Ledger.

Το ταχυδαχτυλουργικό κόλπο με το μολύβι είναι από τα καλύτερα τρίκ που έχω δεί σε ταινία. Εξαφανίζει το μολύβι μπροστά στα μάτια σου.

Επεξ/σία από panther_512
  • Like 4
Επισκέπτης
Δημοσ.

Με το λέει ο τίτλος. Η συγγένεια που έχουν ο Joker με τον Batman. Είχαν αφήσει νύξεις από το πρώτο. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...