Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Έκανε κανένας άλλος παραγγελία τώρα με την έκπτωση που έτρεχε? Έχει σταλθεί σε κανέναν? 

Εν τω μεταξύ πολύ χάλια το site. Ενώ έκανα λογαριασμό κατά την παραγγελία (είχε επιλογή επισκέπτης ή εγγραφή), δεν μπορώ να συνδεθώ και ούτε επαναφορά μπορώ να κάνω. Εν τέλει έκανα ξανά εγγραφή και πέρασε (άρα δεν έκανε εγγραφή κατά την παραγγελία). Και προφανώς τώρα δεν μπορώ δω την πορεία της παραγγελίας με το λινκ στο email (έλεγχος κατάστασης παραγγελίας) 

Επεξ/σία από SabotazNic
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εγώ πήρα βρεφικά αλλά δεν έχει σταλεί τίποτα. Μάλλον δε θα του κάνουν όταν ερθουν

Επεξ/σία από james_
Δημοσ.

Τους κάλεσα πριν απο λίγο, στα γραφεία τους επικρατεί ένα χάος. Μου είπαν οτι έχουν μεγάλο φόρτο λόγω της προσφοράς και για αυτό έχουν μείνει πίσω στις παραγγελίες αλλά μέσα στην εβδομάδα θα την στείλουν.

Δημοσ.
22 λεπτά πριν, dimitrisg55 είπε

Τους κάλεσα πριν απο λίγο, στα γραφεία τους επικρατεί ένα χάος. Μου είπαν οτι έχουν μεγάλο φόρτο λόγω της προσφοράς και για αυτό έχουν μείνει πίσω στις παραγγελίες αλλά μέσα στην εβδομάδα θα την στείλουν.

Μάλιστα, 5 άτομα μάλλον δουλεύουν το μαγαζάκι. 

• Like 1
Δημοσ.

2 εβδομαδες μετα και τίποτα. Σε τηλεφωνο που τους καλεσα, ισχυριστικαν οτι λογω του 50% εφυγαν πολλά προιοντα και τωρα δεν εχουν να στειλουν... Αν ειναι δυνατόν.

Αντε να κλεινουν σιγα σιγα οι ερασιτεχνες που ταλαιπωρουν τον κοσμο. Μόνο Ελλάδα αυτα, στη χώρα της μπανανιας

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Xorxhs! είπε

2 εβδομαδες μετα και τίποτα. Σε τηλεφωνο που τους καλεσα, ισχυριστικαν οτι λογω του 50% εφυγαν πολλά προιοντα και τωρα δεν εχουν να στειλουν... Αν ειναι δυνατόν.

Αντε να κλεινουν σιγα σιγα οι ερασιτεχνες που ταλαιπωρουν τον κοσμο. Μόνο Ελλάδα αυτα, στη χώρα της μπανανιας

Μου ήρθε μήνυμα στο viber από courier center ότι θα γίνει σήμερα η παράδοση. Ούτε μαιλ ότι στάλθηκε, τπτ. Ότι να'ναι.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...