Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
5 ώρες πριν, Herald είπε

Αν παρεις intel δεν θα χρειαστεί να αλλάζεις τον επεξεργαστή κάθε χρονο 😊

Γιατί ποιος είπε ότι με AMD άλλαζα κάθε χρόνο...Προσωπικά εγώ είμαι 3 χρόνια τώρα με 3700Χ και απόλυτα ικανοποιημένος με την απόδοση του!

Λίγο άστοχο το σχόλιο!

• Like 2
  • Super Moderators
Δημοσ.
23 minutes ago, Eloy said:

σου δίνει και μια υποτυπώδη κάρτα γραφικών να κάνεις την δουλειά σου μέχρι να βρεις την πορεία σου.

Στους Zen 4 θα έχουν και GPU. 

• Like 1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, sppoulis είπε

Γιατί ποιος είπε ότι με AMD άλλαζα κάθε χρόνο...Προσωπικά εγώ είμαι 3 χρόνια τώρα με 3700Χ και απόλυτα ικανοποιημένος με την απόδοση του!

Λίγο άστοχο το σχόλιο!

Αμα είσαι 3 χρονια με τον ιδιο επεξεργαστή τι σε νοιάζει καθε ποσο αλλαζει η intel και η amd τα socket? 

• Like 3
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Herald είπε

Αμα είσαι 3 χρονια με τον ιδιο επεξεργαστή τι σε νοιάζει καθε ποσο αλλαζει η intel και η amd τα socket? 

Με νοίαζει να μην αλλάζω και mobo ΟΤΑΝ θελήσω να αναβαθμίσω CPU...Πριν 3 χρόνια είχα τον 1600Χ με το ίδιο socket! Τι ερώτηση πάλι είναι αυτή? 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, sharke είπε

σέβεται τα κοροΐδα  τους καταναλωτές. 

Δεν ειναι καλο αυτο που κανει απο την αλλη κανεις δεν υποχρεωνει κανεναν να αγορασει δε βαζει καμια εταιρια το μαχαιρι στο λαιμο του καταναλωτη για να αγορασει τα προιοντα της. Εγω ειμαι με 8700K απο τελη 2017 κλεινω 5ετια φετος το Νοεμβριο και εφυγα για αλλη μια 5ετια με ιδιο cpu motherboard κτλ. Μονο GPU αλλαζω καθε 2 χρονια περιπου. Οποτε απο την 8η γενια θα μεταβω στην 18-19 αναλογα πια θα υπαρχει τοτε. Δεν με επηρεαζει το να βγαζει και καθε χρονο νεα socket. 

1 λεπτό πριν, sppoulis είπε

Με νοίαζει να μην αλλάζω και mobo ΟΤΑΝ θελήσω να αναβαθμίσω CPU...Πριν 3 χρόνια είχα τον 1600Χ με το ίδιο socket! Τι ερώτηση πάλι είναι αυτή? 

Αν αλλαζεις cpu καθε 7-8 χρονια δεν σε ενδιαφερει αν θα αλλαξεις mobo η οχι. Αν αλλαζεις καθε χρονο τοτε ναι πας amd και αλλαζεις καθε χρονο νεα cpu μιας και ειναι πολυ πιο ευελικτη εδω και δεν αλλαζει socket καθε 2 χρονια. 

Επεξ/σία από Arkin
  • Like 2
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, Thresh είπε

Στους Zen 4 θα έχουν και GPU. 

Oντως, αλλά απ'ότι λένε δεν θα έχει καμμία σχέση με amd apu ή έστω με intel igpu... Θα είναι για τα εντελώς βασικά...

Δημοσ.

όχι ότι πέφτω από τα σύννεφα, η intel αλλάζει τα socket σαν τα πουκάμισα,αλλά αυτό σημαίνει πώς ο raptorlake τουλάχιστον θα είναι socket 1700, ίσως το νέο socket θα δώσει καλύτερα γραφικά ώστε να ανταγωνιστεί τα rdna2 γραφικά του ryzen 7000.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 λεπτά πριν, Arkin είπε

Δεν ειναι καλο αυτο που κανει απο την αλλη κανεις δεν υποχρεωνει κανεναν να αγορασει δε βαζει καμια εταιρια το μαχαιρι στο λαιμο του καταναλωτη για να αγορασει τα προιοντα της. Εγω ειμαι με 8700K απο τελη 2017 κλεινω 5ετια φετος το Νοεμβριο και εφυγα για αλλη μια 5ετια με ιδιο cpu motherboard κτλ. Μονο GPU αλλαζω καθε 2 χρονια περιπου. Οποτε απο την 8η γενια θα μεταβω στην 18-19 αναλογα πια θα υπαρχει τοτε. Δεν με επηρεαζει το να βγαζει και καθε χρονο νεα socket. 

Αν αλλαζεις cpu καθε 7-8 χρονια δεν σε ενδιαφερει αν θα αλλαξεις mobo η οχι. Αν αλλαζεις καθε χρονο τοτε ναι πας amd και αλλαζεις καθε χρονο νεα cpu. 

Καλά το κούρασες με τα 7-8 χρόνια...κάθε 3-4 χρόνια αλλάζω CPU όπως οι"εκλογές" και με την τελευταία πλατφόρμα (ΑΜ4) της έβγαλα 5 χρόνια με την ίδια mobo χωρίς να αλλάξω ούτε μνήμες , ούτε τπτ και αυτό δεν το λες λίγο! Τωρα που έχουν στενέψει οικονομικά οι καταστάσεις είναι τεράστιο όφελος να αγοράζεις μια καλή μητρική και να σου βγάζει 5ετία. Οι επιλογή που σου δίνει η AMD είναι το ζήτημα και η οποία η Intel στο βωμό του κέρδους στην στερεί!

Επεξ/σία από sppoulis
  • Like 2
  • Super Moderators
Δημοσ.
6 minutes ago, Eloy said:

Oντως, αλλά απ'ότι λένε δεν θα έχει καμμία σχέση με amd apu ή έστω με intel igpu... Θα είναι για τα εντελώς βασικά...

Καθόλου άσχημο για καβάτζα  "desktop use" σε περίπτωση που πουλάς ή έπαθε κάτι η discrete.

• Like 1
Δημοσ.
15 λεπτά πριν, sppoulis είπε

Ε γιαυτό σου ειπα παρε intel επεξεργαστή να μη χρειαζεται να αλλάζεις συνεχώς cpu. Αγοραζες εναν 8700k το 2017 και θα ησουν αρχοντας ακόμα,δεν θα σε ενδιέφερε ποιος και πόσο συχνα αλλάζει socket. 

• Confused 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
15 λεπτά πριν, Thresh είπε

Καθόλου άσχημο για καβάτζα  "desktop use" σε περίπτωση που πουλάς ή έπαθε κάτι η discrete.

Ακριβώς. Αλλά μέχρι εκεί. Θα είναι όπως ήταν παλιά η ενσωματωμένη vga στα chipsets των C2D - περισσότερο για να επικοινωνείς με το pc,  όχι για να κάνεις δουλειά...

Επεξ/σία από Eloy
  • Super Moderators
Δημοσ.
Just now, Eloy said:

Ακριβώς. Αλλά μέχρι εκεί. Θα είναι όπως ήταν παλιά η ενσωματωμένη vga στα chipsets των C2D - περισσότερο για να επικοινωνείς με το pc,  όχι για να κάνεις δουλειά...

Τι εννοείς δουλειά? 

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Thresh είπε

Τι εννοείς δουλειά? 

Oτιδήποτε πιο απαιτητικό σε γραφικά απο Excel ή Word...

• Super Moderators
Δημοσ.
Just now, Eloy said:

Oτιδήποτε πιο απαιτητικό σε γραφικά απο Excel ή Word...

Για κάτι τέτοιο παίρνεις discrete, δεν έχει νόημα να ξοδεύει χώρο για κάτι πιο δυνατό σε desktop cpu.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...