Προς το περιεχόμενο

Αξιζει M2 NVME σε PCIExpress 4?

therock

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Θα σας πω τι θελω να κανω και πειτε μου μαγκες τι αξιζει. Σκεφτομαι να παρω εναν m2 nvme για να τον δουλευω σαν εξωτερικο για παιχνιδια απο steam library. Εχω και θηκη της Orico NVME 10GBps..

Επειδη θελω να χει απλα και να μη το γεμιζωαδειαζω ολη την ωρα θελω να ειναι 2TB. Με αυτα τα κριτηρια σκεφτηκα τον Samsung 970 evo plus σα μια καλη λυση.

Απο την αλλη ομως σκεφτομαι αν ειναι να δωσω τοσα χρηματα, αξιζει να παρω κατι με PCI3? Οκ σε θεμα εξωτερικου δεν εχει νοημα γιατι τα 10GBPs einai 1250 θεωρητικα και γυρωα στα 1000 πρακτικα (και σε reviews Που χω δει). Αλλα μιας και ανα πασα στιγμη μπορω να τον κουμπωσω στο desktop μου και να τον εχω σαν εσωτερικο, γιατι να μην ηταν και PCI4

Συνοψιζω. Θελω εναν 2TB m2 NVME για χρηση 90-95% σαν εξωτερικο μεσω θηκης για συνδεση στο laptop Μου στη θηρα usbc thunderbolt. Αλλα μιας και θα φυγει κανα 200αρι, μηπως θα αξιζε να κοιταζα PCI 4 να εχω και τη δυνατοτητα να μπαινει και στον σταθερο σαν εσωτερικος. Αρα παιρνω 970 evo plus 2ΤΒ η εχετε να προτεινετε κατι αλλο

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...