Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα σας παιδιά θα μπορούσε κάποιος να μου πει τι χρειάζεται να κάνω για να αναγνωριστεί το πτυχίο ΑΕΙ για Διοίκηση Επιχειρήσεων στην Γερμανία ? Μπορεί κάποιος να μου πει την διαδικασία βήμα προς βήμα ? Επίσης για Διοίκηση Επιχειρήσεων με πτυχίο Μπάτσελορ βρίσκει κανείς εύκολα δουλειά ? 

Σας ευχαριστώ πολύ !!! 🙂

Επεξ/σία από Kevin4566
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Kevin4566 είπε

Καλησπέρα σας παιδιά θα μπορούσε κάποιος να μου πει τι χρειάζεται να κάνω για να αναγνωριστεί το πτυχίο ΑΕΙ για Διοίκηση Επιχειρήσεων στην Γερμανία ? Μπορεί κάποιος να μου πει την διαδικασία βήμα προς βήμα ? Επίσης για Διοίκηση Επιχειρήσεων με πτυχίο Μπάτσελορ βρίσκει κανείς εύκολα δουλειά ? 

Σας ευχαριστώ πολύ !!! 🙂

κάνε ένα τηλέφωνο στη Γερμανικη πρεσβεία να σε καθοδηγήσουν τι και που , αν δε βρεθεί κάποιος που να το έχει κάνει

Δημοσ.
5 ώρες πριν, Kevin4566 είπε

Σας ευχαριστώ πολύ !!! 🙂

Η ξαδέρφη μου που πήγε Γερμανία με πτυχίο ΤΕΙ λογιστικής και χρηματοοικονομικής της το αναγνώρισαν κανονικοτατα, ως πανεπιστημια εφαρμοσμένων επιστημών που έχουν εκεί λεγόμενα ως Fachchonschule. Βρήκε εύκολα δουλειά αλλά είχε και ΜΒΑ από μεγάλο ελληνικό πανεπιστήμιο συν ότι ήξερε Γερμανικα σε άριστο επίπεδο. Αν δεν ξέρεις Γερμανικά και 500 πτυχία να έχεις δεν θα βγάλεις άκρη. Τα χρήματα ως μισθός πάντως είναι πολύ καλά , καλύτερα από το να έμενες Αγγλία και πιο χαμηλό κόστος ζωής 

Δημοσ.
5 ώρες πριν, Kevin4566 είπε

Σας ευχαριστώ πολύ !!! 🙂

https://www.evrotext.de/pid_1235255

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...