ntelis1 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 9 Ιουνίου 2022 Καλησπέρα ομάδα. Ψάχνω να βρω κάποιον μαγαζί + άτομο online ώστε να μου φτιάξει 2 στένσιλ ώστε να κάνω πατητουρες με σπρέι σε πράγματα. Γνωρίζει κάποιος που θα βρω; Δοκίμασα μόνος αλλά θέλω κάτι καλύτερο. Δοκίμασα σε σκληρό νάιλον και χαρτί Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Narayan Δημοσ. 9 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 9 Ιουνίου 2022 Τι μέγεθος τα στένσιλ; Έχεις το σχέδιο σε αρχείο .stl ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cthulhucarbide Δημοσ. 9 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 9 Ιουνίου 2022 Αντί για 3d εκτύπωση ίσως θα βόλευε να κόψεις με το laser το μοτίβο σε μια πλάκα σκληρό πλαστικό ή ξύλο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ntelis1 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 10 Ιουνίου 2022 Ναι σε πλαστικό ψάχνω ώστε να είναι σκληρό γιατί θα το βάφω με σπρει. Δεν έχω σε αρχείο μόνο σε εικόνα το έχω. Είναι 2 εικόνες μια με γράμματα και μία με αριθμούς. Δοκιμασα σε πλαστικό με κοπιδι αλλά δεν βγήκε ωραίο. Μέγεθος περίπου σαν Α4 τα γράμματα να είναι περίπου 5 εκατοστά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kakofonixx Δημοσ. 12 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 12 Ιουνίου 2022 καλησπερα στειλε μου αν θες αυτα που θες να σου πω αν μπορω να στα φτιαξω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sakm Δημοσ. 12 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 12 Ιουνίου 2022 Αν θες στείλε και σε εμένα μπας και μοιράσουμε την δουλειά με τον φίλο από πάνω .. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα