Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα,

Εχω την οθονη asus rog strix xg32vq 2k 144hz gaming monitor και μετά από ατύχημα που έσπασε το πάνελ, όπου εχω πάρει τηλέφωνο δεν υπάρχει ανταλλακτικό ή μου λένε ότι δεν αξίζει η επισκευή. Τι μπορώ να κάνω για να την φτιάξω όσο πιο οικονομικά γίνεται? Θα μπορέσω να βρω ανταλλακτικό σε τιμή που να αξίζει? Ευχαριστώ πολύ!

Δημοσ.

Και να βρεθει το ανταλλακτικό το κοστος της επισκευης θα ειναι ασυμφορο.Δεν αξιζει να της επισκευάσεις.

Μόλις τώρα, Mr_Terror είπε

Και να βρεθει το ανταλλακτικό το κοστος της επισκευης ειναι ασυμφορο.Δεν αξιζει να της επισκευάσεις.

Μόλις τώρα, Mr_Terror είπε

Και να βρεθει το ανταλλακτικό το κοστος της επισκευης θα ειναι ασυμφορο.Δεν αξιζει να την επισκευάσεις.

Δημοσ.

Δεν αξίζει η επισκευή / αντικατάσταση panel δε συμφέρει ...
Παράδειγμα πριν μερικά χρόνια είχα πάρει μια Samsung TV από τις κορυφαίες τις αγοράς τότε κόστος 2K ευ
Μετά από το πέρας τις εγγύησης στα 2 χρόνια και κάτι μήνες απλά σταμάτησε να δίνει εικόνα κατά τα άλλα όλες οι άλλες λειτουργίες έδειχναν να είναι οκ 
Το επίσημο service έβγαλε πόρισμα καμένο panel οι ίδιοι μου είπαν ότι δεν αξίζει είναι να μη σου τύχει... Κόστος ανταλλακτικού 870ευ + το κόστος επισκευής με πάνω από 1 μήνα ίσως και 2+ αναμονή παραλαβής ανταλλακτικού ...

Επισκέπτης
Δημοσ.

Θα συμφωνήσω με τους φίλους που σου απάντησαν

Δεν αξίζει η επισκευή / αντικατάσταση panel δε συμφέρει ...

Πας για καινούργια οθόνη 

Δημοσ.

Ναι όντως δεν αξίζει η επισκευή ακόμη και εάν είναι πιθανή στοιχιζει σχεδόν όσο ένα καινούργιο και μπορεί να σου σπάσουν κουμπώματα και το πάνελ που να σου βάλουν να είναι ταλαιπωρημένο απο άλλες παρτίδες η κάποιο άλλο ελλατωματικο σφαγμένο και να μην δείχνει στην τελική όπως το γνήσιο που φορούσε επάνω. Μιλάω εκ πείρας απο μια επισκευή που είχα σε μια σαμσουνγκ εντός εγγύηση και το έστειλα για 3 αλλαγές πάνελ μέχρι να μου βάλουν ένα αποδεκτό και πάλι όλα τα κουμπώματα απο πίσω ήταν σπασμένα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...