Προς το περιεχόμενο

Το MetalFX είναι η απάντηση της Apple στα DLSS και FSR των Nvidia και AMD

polemikos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

33 minutes ago, atheatos said:

Πολύ απόλυτο σε βρίσκω, νομίζω...αλλά κάπως έτσι ξεκίνησε το pc gaming αρχικά με μεταφορές παιχνιδιών από consoles και εδώ που τα λέμε το hardware ενός mac πια με arm είναι ισάξιο consolas ή ανώτερο , οπότε δεν βλέπω τον λόγο να μην μπορεί κάποιος να παίξει εξίσου παιχνίδια.

Απόλυτος στο ότι δεν θα επέλεγε κάποιος gamer ένας Mac για να παίζει παιχνίδια του iOS? Θεωρείς ότι είναι κάτι που γίνεται αυτή τη στιγμή? 

Δεν μιλάμε για το μέλλον και εφόσον έρθουν περισσότερα παιχνίδια αλλά για τώρα. 

Για να πάρεις ισάξιο ή ανώτερο πρέπει να πας για M1 Max και πάνω. Όχι ακριβώς φθηνά προϊόντα. 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
32 λεπτά πριν, NickTG είπε

Απόλυτος στο ότι δεν θα επέλεγε κάποιος gamer ένας Mac για να παίζει παιχνίδια του iOS? Θεωρείς ότι είναι κάτι που γίνεται αυτή τη στιγμή? 

Δεν μιλάμε για το μέλλον και εφόσον έρθουν περισσότερα παιχνίδια αλλά για τώρα. 

Για να πάρεις ισάξιο ή ανώτερο πρέπει να πας για M1 Max και πάνω. Όχι ακριβώς φθηνά προϊόντα. 

Το topic αναφέρεται στην τεχνολογια που παρουσίασε η Apple  επι της ευκαιρίας του M2 , ωστε να μπορέσει να εισάγει παιχνίδια στα Mac ισάξια των κονσολών. 
Η Apple έχει οικοσύστημα παιχνιδιών ήδη στο iOS και iPad os. Αν θα επιλέξει κάποιος αυτή την στιγμή να παιξει σε μεγαλύτερη ανάλυση και fps ένα παιχνίδι που έχει το οικοσύστημα του iPad os και iOS είναι δικαίωμα του και δεν νομίζω ότι είσαι σε θέση να το αμφισβητήσεις είτε να είσαι απόλυτος ότι δεν θα το κάνει. 
Αν σε ενοχλεί ότι ετοιμάζεται ΤΩΡΑ αυτή η τεχνολογια παράλληλα με το νέο hardware και γίνεται συνεργασία με studios που κάποια από αυτά έχουν ήδη παιχνίδια στο Game Center , συγνώμη αλλά είσαι εκτός θέματος και δεν είσαι ο μόνος, για να σε παρηγορήσω…..

ΥΓ. Όσο για τα φθηνά είναι σχετικό. Δεν ξέρω ακριβώς την τιμή και της επιδόσεις του Mac mini  με M2 που θα κυκλοφορήσει φέτος για να σου πω .

Επεξ/σία από atheatos

39 minutes ago, atheatos said:

Αν σε ενοχλεί ότι ετοιμάζεται ΤΩΡΑ αυτή η τεχνολογια παράλληλα με το νέο hardware

Έχω γράψει κάπου κάτι τέτοιο ή απλά βγάζεις δικά σου συμπεράσματα για δικούς σου σκοπούς? 

συγνώμη αλλά είσαι εκτός θέματος και δεν είσαι ο μόνος, για να σε παρηγορήσω…..

Να με παρηγορησεις γιατί ακριβώς? Δεν βγάζεις κάποιο νόημα. 

και δεν νομίζω ότι είσαι σε θέση να το αμφισβητήσεις είτε να είσαι απόλυτος ότι δεν θα το κάνει. 

Γενικά είμαι σε θέση να κάνω και τα 2. Όπως και εσύ είσαι σε θέση να θεωρείς ότι gamers επιλέγουν Mac OS. 

Κατά τα άλλα έχω ήδη πει πως είναι ένα σωστό βήμα ώστε κάποια στιγμή να είναι επιλογή και για gamers εφόσον έρθουν παιχνίδια. 

Το πρόβλημα με το gaming σε macOS είναι η μικρή γκάμα διαθέσιμων τίτλων, το hardware πλέον σηκώνει παιχνίδια ακόμα και στις φθηνότερες συσκευές (mac mini m1).

Τα πράγματα θα γίνουν καλύτερα, απλά δεν έχουμε φτάσει ακόμα στο tipping point που θα κάνει την υποστήριξη των παιχνιδιών σε mac κάτι που θα θεωρείται δεδομένο.

Στην παρούσα φάση οι εταιρίες που επιλέγουν να διαθέσουν τα παιχνίδια τους σε  macOS το κάνουν με κριτήριο ότι οι επιλογές που έχουμε είναι λιγότερες, οπότε το παιχνίδι έχει μικρότερο ανταγωνισμό.

Όταν η πλειονότητα των ενεργών mac συσκευών τρέχουν σε apple silicon, το κομμάτι των δυνητικών αγοραστών θα είναι αρκετά μεγαλύτερο και θα υπάρχει μεγαλύτερο κίνητρο για τις εταιρίες να παρέχουν port σε macOS.

Παλαιότερα τι δυνατότητες είχε ένας χρήστης σε mac αν δεν είχε εξωτερική κάρτα γραφικών? Και που υπήρχαν μερικές επιλογές, δεν μπορούσε να τις σηκώσει. Ακόμα και το "ταπεινό" M1 παρέχει αξιοσέβαστες επιδόσεις με τα integrated γραφικά του.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...