Ngodly Δημοσ. 8 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2022 2 ώρες πριν, AtiX είπε Από πότε ο Black Adam έγινε αντι-ήρωας??? Απο πάντα. 2
AtiX Δημοσ. 8 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2022 4 λεπτά πριν, Ngodly είπε Απο πάντα. Αυτό δεν τον κάνει αντί-ήρωα πχ όπως ο Punisher, η Catwoman ή Judge Dredd… πιο πολύ μου κάνει στυλ Magneto…
ilias78 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2022 3 ώρες πριν, SabotazNic είπε Ναι και εμενα δεν μου αρεσει ο rock για τετοιες ταινιες. Και βασικα δεν τον θεωρω καθολου καλο ηθοποιο imo. Μια χαρα ειναι σε κατι fast and furious και skyscraper Μόνο στα jumanji μου άρεσε. 2
aypnia Δημοσ. 8 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2022 Ο Dwayne Johnson το παλεύει να γυριστεί αυτή η ταινία από το 2007. Από τότε το παλεύει και προσπαθεί να βρει το κατάλληλο σενάριο και να πείσει τη Warner να γυρίσει αυτή τη ταινία. Μιλάμε είχε μαλλιά όταν πρωτοπήρε το ρόλο του Black Adam 🙂 Ήταν μεγάλο απωθημένο ο Black Adam για αυτόν και μπράβο του που το κατάφερε μετά από 15 χρόνια. 1
Ngodly Δημοσ. 8 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2022 18 λεπτά πριν, AtiX είπε Αυτό δεν τον κάνει αντί-ήρωα πχ όπως ο Punisher, η Catwoman ή Judge Dredd… πιο πολύ μου κάνει στυλ Magneto… Αυτη ειναι η προσωπικη σου άποψη. Αν κανεις ενα γρηγορο google search θα δεις οτι ειναι σε καθε λιστα με τους dc anti-heroes. πχ. https://www.watchmojo.com/video/id/22839 https://www.cbr.com/best-anti-heroes-dc-comics-harley-quinn/ 2
eskimoos Δημοσ. 8 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2022 (επεξεργασμένο) Το trailer αδιάφορο για τέτοιου είδους ταινια, τόσο που το μόνο που θυμάμαι σε αυτό ειναι ότι παίζει ο Rock. Θα την δω αλλά Δεν έχω μεγάλες προσδοκίες από αυτήν και πιστεύω λόγω Dwayne θα είναι πιο "οικογενειακή - παιδικη" αποσο θα έπρεπε. Γενικά δεν ξέρω τι γίνεται με την DC, παλι καλά που έχει και έναν Μπάτμαν. βλέπεις αυτό και έπειτα το τρέιλερ του Thor και βλέπεις πόσο μπροστά είναι η marvel. Επεξ/σία 9 Ιουνίου 2022 από eskimoos 1
AtiX Δημοσ. 9 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2022 20 λεπτά πριν, Ngodly είπε Αυτη ειναι η προσωπικη σου άποψη. Αν κανεις ενα γρηγορο google search θα δεις οτι ειναι σε καθε λιστα με τους dc anti-heroes. πχ. https://www.watchmojo.com/video/id/22839 https://www.cbr.com/best-anti-heroes-dc-comics-harley-quinn/ Η ίδια η DC άλλο πιστεύει, Black Adam… Ξανά λέω όταν μιλάμε για αντι-ήρωα μιλάμε για έναν χαρακτήρα που πάρα τις μεθόδους που δεν συνάδουν με τα πρότυπα ενός ήρωα στο τέλος θα συμπεριφερθεί ηρωικά, όχι για έναν “κακό” που απλά δεν είναι τόσο κακός, σου έδωσα χαρακτηριστικό παράδειγμα τον Magneto, θα τον έλεγες αντί-ήρωα? 1
Grim Ripper Δημοσ. 9 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2022 Κάπου εδώ να αναφέρω ότι στα τελευταία τεύχη της Justice League (εδώ και κάνα χρόνο νομίζω, ίσως και λίγο παραπάνω) ο Black Adam είναι στα κύρια μέλη της. Ναι οκ ήταν villain γενικά αλλά κυρίως ότι κάνει το κάνει για την πατρίδα/χώρα του, άσχετα βέβαια αν θα σκοτώσει κάμποσους. 1
dieksodo Δημοσ. 9 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2022 δεν μπορω να εχω αποψη για την ταινια γιατι δεν την εχω δει αλλα μου κανει εντυπωση πως καταφερνει παντα η DC και εντυπωσιαζει χρησιμοποιωντας το medium του κινηματογραφου τοσο καλα με ωραια visual φωτογραφια πρωτοτυπια και παντοτε κατι διαφορετικο με 2 λογια το ακριβως αντιθετο απο μια αλλη εταιρια σουπερμαρκετ που φτιαχνει ταινιες με σουπερηρωες που ειναι βαρετοι προβλεψημοι με ταινιες χωρις καμια εντυπωσιακη φωτογραφια ουτε κλιμα ουτε ατμοσφαιρα ουτε καν πρωτοτυπια εβλεπα το τραιλερ του thor προχτες και αναρωτηθηκα αν ειναι οντως του καινουριου μερους ή καποιας παρωδιας του thor τριτοτεταρτης κλασσης κωμωδιας τυπου scary movie 3 θα μου πεις βεβαια αν συγκρινεις την μια εταιρια με την αλλη στις εισπραξεις ειναι η μερα με την νυχτα. ορθον αλλα λεει τιποτα αυτο? θυμαμαι μια φορα που ο kripparian τεσταρε ενα παιχνιδι της marvel και τον ρωτησε ενας στο τσατ για DC και λεει πως η μαρβελ τρωει την DC για πρωινο γιατι εχει χιλιαδες περισσοτερους σουπερηρωες ορθον και αυτο πραγματι η μαρβελ εχει φτιαξει μεχρι τωρα καμια 30αρια ταινιες με καμια 20 αρια ηρωες με απειρες διαφορετικες υπερδυναμεις αντιθετα η DC εδω και περιπου 60 χρονια εχει φτιαξει 2 ταινιες ολες και ολες. superman και batman ομως εδω ειναι που ισχυει το less is more και φυσικα η κριτικη του kripparian ειναι ισως απο τις πιο αφελεις και επιφανειακες κριτικες ever γιατι αυτοι οι 2 ηρωες εχουν περισσοτερη συμπυκνωμενη αναλυση ουσια και κοινωνικα διλληματα απο ολους τους 50 marvel ηρωες combined 1
Panzeras Δημοσ. 9 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2022 46 λεπτά πριν, dieksodo είπε δεν μπορω να εχω αποψη για την ταινια γιατι δεν την εχω δει αλλα μου κανει εντυπωση πως καταφερνει παντα η DC και εντυπωσιαζει χρησιμοποιωντας το medium του κινηματογραφου τοσο καλα με ωραια visual φωτογραφια πρωτοτυπια και παντοτε κατι διαφορετικο με 2 λογια το ακριβως αντιθετο απο μια αλλη εταιρια σουπερμαρκετ που φτιαχνει ταινιες με σουπερηρωες που ειναι βαρετοι προβλεψημοι με ταινιες χωρις καμια εντυπωσιακη φωτογραφια ουτε κλιμα ουτε ατμοσφαιρα ουτε καν πρωτοτυπια εβλεπα το τραιλερ του thor προχτες και αναρωτηθηκα αν ειναι οντως του καινουριου μερους ή καποιας παρωδιας του thor τριτοτεταρτης κλασσης κωμωδιας τυπου scary movie 3 θα μου πεις βεβαια αν συγκρινεις την μια εταιρια με την αλλη στις εισπραξεις ειναι η μερα με την νυχτα. ορθον αλλα λεει τιποτα αυτο? θυμαμαι μια φορα που ο kripparian τεσταρε ενα παιχνιδι της marvel και τον ρωτησε ενας στο τσατ για DC και λεει πως η μαρβελ τρωει την DC για πρωινο γιατι εχει χιλιαδες περισσοτερους σουπερηρωες ορθον και αυτο πραγματι η μαρβελ εχει φτιαξει μεχρι τωρα καμια 30αρια ταινιες με καμια 20 αρια ηρωες με απειρες διαφορετικες υπερδυναμεις αντιθετα η DC εδω και περιπου 60 χρονια εχει φτιαξει 2 ταινιες ολες και ολες. superman και batman ομως εδω ειναι που ισχυει το less is more και φυσικα η κριτικη του kripparian ειναι ισως απο τις πιο αφελεις και επιφανειακες κριτικες ever γιατι αυτοι οι 2 ηρωες εχουν περισσοτερη συμπυκνωμενη αναλυση ουσια και κοινωνικα διλληματα απο ολους τους 50 marvel ηρωες combined Ε ενταξει τωρα τα παραλες λιγο εδω που τα λεμε, ο batman εχει γινει reboot 4 φορες και ο superman 3 και παντα τα ιδια συναισθηματα και διλληματα εχουν ειδικα ο μπατμαν γιατι ο σουπερμαν ειναι αναλογα τη ταινια. Νομιζω iron man και captain america βγαζουν πιο πολυ συναισθημα και βαθος οταν τους εχεις δει σε 7 ταινιες τον καθε εναν και εχεις δει γενικα την εξελιξη τους. Το θορ τον ξεκινησαν σοβαρο και μετα τον εκαναν πανηγυρι (αναποδα δλδ) και οτι και να παθει τωρα λιγο αντικτυπο εχει στο κοινο. Αλλα μην κοροιδευομαστε οτι ο σουπερμαν βγαζει συναισθημα, ενας ημιθεος που συμβολιζει τον χριστο η δε ξερω και εγω τι και τον εχουμε δει καλα καλα σε μια ταινια και ολη του η προσωπικοτητα ειναι να ειναι ωραιος και να του αερεσει η λοις.
dieksodo Δημοσ. 9 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2022 43 minutes ago, Panzeras said: Ε ενταξει τωρα τα παραλες λιγο εδω που τα λεμε, ο batman εχει γινει reboot 4 φορες και ο superman 3 και παντα τα ιδια συναισθηματα και διλληματα εχουν ειδικα ο μπατμαν γιατι ο σουπερμαν ειναι αναλογα τη ταινια. Νομιζω iron man και captain america βγαζουν πιο πολυ συναισθημα και βαθος οταν τους εχεις δει σε 7 ταινιες τον καθε εναν και εχεις δει γενικα την εξελιξη τους. Το θορ τον ξεκινησαν σοβαρο και μετα τον εκαναν πανηγυρι (αναποδα δλδ) και οτι και να παθει τωρα λιγο αντικτυπο εχει στο κοινο. Αλλα μην κοροιδευομαστε οτι ο σουπερμαν βγαζει συναισθημα, ενας ημιθεος που συμβολιζει τον χριστο η δε ξερω και εγω τι και τον εχουμε δει καλα καλα σε μια ταινια και ολη του η προσωπικοτητα ειναι να ειναι ωραιος και να του αερεσει η λοις. διαφωνω τα ερωτηματα και τα διλληματα ειναι διαχρονικα πχ η θυσια καποιου για να διασφαλισει την προοδο η θυσια του πατερα για τον γιο η θυσια του να παραμεινει ανωνυμος και να χανει την λοις που ειναι ερωτευμενη με τον... εαυτο του αντιστοιχα στον μπατμαν εχεις διλληματα περι δικαιου αυτοδικιας νομου και ταξη θετει ζητηματα ιδιωτικοτητας προσωπικων δεδομενων και φυσικα και ταξικα ζητηματα. υπαρχουν ακομα και πολιτικες αναλυσεις για το κατα ποσον ειναι δημοκρατικοι ή ρεπουμπλικανοι αντιθετα ο μαρβελοιδης μπατμαν δηλαδη ο ιρονμαν στο τελος της ταινιας απλα λεει ναι εγω ειμαι και τελος ουτε τον ενδιαφερει να προστατευψει τους δικους του ουτε υπαρχει καποιο κοστος για τις επιλογες του 2
Dr_Pepper Δημοσ. 9 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2022 (επεξεργασμένο) Πάλι καλά που δεν τον είπανε γκίγκανίγκα Επεξ/σία 9 Ιουνίου 2022 από Dr_Pepper
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα