Επισκέπτης Δημοσ. 9 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2022 5 λεπτά πριν, ikorolis είπε Εγώ δεν ήμουν αρνητικός ποτέ φίλε μουκάνεις μεγάλο λάθος Έκανα λάθος δεν ήσουν εσύ ο απόλυτος. Αναφορά σε κείμενο Καταρχάς λόγο του τόνου και ύφους του μηνύματος σου προς τους άλλους άγνωστους συνομιλητές δεν είχα σκοπό καν να μπω στην διαδικασία να σου απαντήσω ...... ....... Μην μπεις στον κόπο να μου απαντήσεις Μου αρκεί που απαντούν άλλοι που γνωρίζουν και ποιος είμαι και γενικά το θέμα. Καλή συνέχεια να έχεις. Εσύ είσαι αυτος που έγραψε να μου την πει, για την απάντηση που ανέφερα για τις βλακείες που γράφανε κάποιοι ότι τους κλεβουν τα γραφεία και να μην πάνε. Λες και σου έθιξα την οικογένεια. Είναι στην σελίδα 2. Μαζί μου δεν συμφωνεις. Με τα τελευταία γραπτά σου ούτε με τους άλλους συμφωνεις. ε......οπότε τζερζελες να γίνεται ....... Εσύ με βάση τι μας περιγράφεις.....θέλεις να υπάρχει έμισθος διαχειριστης αλλα να μην είναι γραφείο και επειδή δεν προβλεπετε... κανατε πατέντα και το φτιάξατε να μην πληρώνει και φόρο η διαχειρίστρια!! μια χαρά!!
argimeg Δημοσ. 9 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2022 Ρε παλληκάρια και στις δυο περιπτώσεις υπάρχουν τα συν και τα πλην. Μην χαλιέστε άδικα. Άλλος έχει δοκιμάσει το γραφείο, άλλος όχι. Αν δεν δοκιμάσετε κάτι μην το δαιμονίζετε. Φυσικά και είναι πολύ καλύτερο να υπάρχει διαχειριστής εκ των έσω αλλά αυτό προυποθέτει να υπάρχει εμπιστοσύνη και συνεννόηση, και κατά την άποψη μου να υπάρχει και ιδιοκατοίκηση. Αυτό με τους υπαλλήλους, αν φύγουν κτλπ τι είναι. Δηλαδή αν χτύπα ξύλο πεθάνει ο διαχειριστής που κρατάει όλα τα χαρτιά και τα χρήματα τι θα γίνει; θα ριμάξει η πολυκατοικία; Τέλος, απατεώνες και κλέφτες υπάρχουν παντού, και διαχειριστές και γραφεία. Είναι μην σου τύχει που λένε.
Επισκέπτης Δημοσ. 9 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2022 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, TroyMelloy είπε Έκανα λάθος δεν ήσουν εσύ ο απόλυτος. Εσύ είσαι αυτος που έγραψε να μου την πει, για την απάντηση που ανέφερα για τις βλακείες που γράφανε κάποιοι ότι τους κλεβουν τα γραφεία και να μην πάνε. Λες και σου έθιξα την οικογένεια. Είναι στην σελίδα 2. Μαζί μου δεν συμφωνεις. Με τα τελευταία γραπτά σου ούτε με τους άλλους συμφωνεις. ε......οπότε τζερζελες να γίνεται ....... Εσύ με βάση τι μας περιγράφεις.....θέλεις να υπάρχει έμισθος διαχειριστης αλλα να μην είναι γραφείο και επειδή δεν προβλεπετε... κανατε πατέντα και το φτιάξατε να μην πληρώνει και φόρο η διαχειρίστρια!! μια χαρά!! εγώ σου είπα εξ αρχής ότι κάθε επιλογή έχει τα + και τα - τα ζυγίζεις και αποφασίζεις είναι θέμα επιλογής σε εμένα έτυχε να μπω εγώ διαχειριστής 10+ χρόνια εννοείται ότι δεν το ξανά επιλέγω και η ψήφος μου σε κάθε Γ.Σ. που θα γίνει όπως έχω ενημερώσει τους άλλους 19 ιδιοκτήτες θα είναι προς εταιρεία διαχείρισης πολυκατοικίας. σε εσένα είναι καλή μια εταιρεία διαχείρισης σε άλλον που είναι 50-100 διαμερίσματα και τα 2/3 χρωστάνε δεν είναι/αναλαμβάνει ούτε εταιρεία ούτε άτομο σε άλλον είναι καλός αυτός που αναλαμβάνει διαχειριστής κτλ... 37 λεπτά πριν, argimeg είπε Ρε παλληκάρια και στις δυο περιπτώσεις υπάρχουν τα συν και τα πλην. Μην χαλιέστε άδικα. Άλλος έχει δοκιμάσει το γραφείο, άλλος όχι. Αν δεν δοκιμάσετε κάτι μην το δαιμονίζετε. Φυσικά και είναι πολύ καλύτερο να υπάρχει διαχειριστής εκ των έσω αλλά αυτό προυποθέτει να υπάρχει εμπιστοσύνη και συνεννόηση, και κατά την άποψη μου να υπάρχει και ιδιοκατοίκηση. Αυτό με τους υπαλλήλους, αν φύγουν κτλπ τι είναι. Δηλαδή αν χτύπα ξύλο πεθάνει ο διαχειριστής που κρατάει όλα τα χαρτιά και τα χρήματα τι θα γίνει; θα ριμάξει η πολυκατοικία; Τέλος, απατεώνες και κλέφτες υπάρχουν παντού, και διαχειριστές και γραφεία. Είναι μην σου τύχει που λένε. είπες την μαγική λέξη εμπιστοσύνη - συνεννόηση αυτό συνήθως γίνεται σε πολυκατοικίες που είναι λίγα τα διαμερίσματα έτσι υπάρχει μια εμπιστοσύνη/συνεννόηση π.χ. όπως στην δική μου πολυκατοικία που είμαστε 20 ιδιοκτήτες (οικογένειες) και λειτουργούμε σαν μια οικογένεια. επίσης σημαντικό ρόλο παίζει οι ιδιοκτήτες να μένουν στο ακίνητο μην είναι σαν αυτούς που μας ενοικιάζουν τα διαμερίσματα τους / πολυκατοικίες τους στην εταιρεία που εργάζομαι γιατί τότε... με καταλαβαίνεις (οι ιδιοκτήτες αυτού του είδους τους ενδιαφέρει μόνο να εισπράττουν το ενοίκιο δεν τους ενδιαφέρει τίποτα άλλο που να έχει σχέση με την πολυκατοικία αν είναι διαμέρισμα ή διαμερίσματα πόσο αν είναι ολόκληρη πολυκατοικία...) οπότε καταλαβαίνεις αν έχεις κάνει το λάθος να μένεις σε τέτοιο ακίνητο τι αντιμετώπιση θα έχεις. το πιο σημαντικό ρόλο φυσικά τον παίζουν τυχόν χρέη/οφειλές κτλ... Επεξ/σία 9 Ιουνίου 2022 από ikorolis
dbrillis Δημοσ. 9 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2022 Ρε παιδιά για το Θεό, οχι παλι να μαθαινουμε τα εργασιακά του ikoroli και πόσο καλος διαχειριστής είναι. Ειναι εκτός θέματος. Ο ts θελει γραφείο και ο TroyMelloy του προτεινε ενα που αυτός θεωρεί καλο. Γιατι τα κουράζουμε έτσι τα θέματα με τα ψυχολογικά μας;
Basilhs23___ Δημοσ. 10 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2022 5 ώρες πριν, ikorolis είπε εγώ σου είπα εξ αρχής ότι κάθε επιλογή έχει τα + και τα - τα ζυγίζεις και αποφασίζεις είναι θέμα επιλογής σε εμένα έτυχε να μπω εγώ διαχειριστής 10+ χρόνια εννοείται ότι δεν το ξανά επιλέγω και η ψήφος μου σε κάθε Γ.Σ. που θα γίνει όπως έχω ενημερώσει τους άλλους 19 ιδιοκτήτες θα είναι προς εταιρεία διαχείρισης πολυκατοικίας. σε εσένα είναι καλή μια εταιρεία διαχείρισης σε άλλον που είναι 50-100 διαμερίσματα και τα 2/3 χρωστάνε δεν είναι/αναλαμβάνει ούτε εταιρεία ούτε άτομο σε άλλον είναι καλός αυτός που αναλαμβάνει διαχειριστής κτλ... είπες την μαγική λέξη εμπιστοσύνη - συνεννόηση αυτό συνήθως γίνεται σε πολυκατοικίες που είναι λίγα τα διαμερίσματα έτσι υπάρχει μια εμπιστοσύνη/συνεννόηση π.χ. όπως στην δική μου πολυκατοικία που είμαστε 20 ιδιοκτήτες (οικογένειες) και λειτουργούμε σαν μια οικογένεια. επίσης σημαντικό ρόλο παίζει οι ιδιοκτήτες να μένουν στο ακίνητο μην είναι σαν αυτούς που μας ενοικιάζουν τα διαμερίσματα τους / πολυκατοικίες τους στην εταιρεία που εργάζομαι γιατί τότε... με καταλαβαίνεις (οι ιδιοκτήτες αυτού του είδους τους ενδιαφέρει μόνο να εισπράττουν το ενοίκιο δεν τους ενδιαφέρει τίποτα άλλο που να έχει σχέση με την πολυκατοικία αν είναι διαμέρισμα ή διαμερίσματα πόσο αν είναι ολόκληρη πολυκατοικία...) οπότε καταλαβαίνεις αν έχεις κάνει το λάθος να μένεις σε τέτοιο ακίνητο τι αντιμετώπιση θα έχεις. το πιο σημαντικό ρόλο φυσικά τον παίζουν τυχόν χρέη/οφειλές κτλ... Τυχερός είσαι αν με 20 διαμερίσματα συνεννοηστε και είστε σαν οικογένεια. Το όριο από την προσωπική μου εμπειρία για να τηρείται αυτό είναι σε πολυκατοικιες από 6 ως 9-10 διαμερίσματα το πολύ που και πάλι υπάρχουν προβλήματα.
Mpiftekis Δημοσ. 10 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2022 9 ώρες πριν, Basilhs23___ είπε Τυχερός είσαι αν με 20 διαμερίσματα συνεννοηστε και είστε σαν οικογένεια. Το όριο από την προσωπική μου εμπειρία για να τηρείται αυτό είναι σε πολυκατοικιες από 6 ως 9-10 διαμερίσματα το πολύ που και πάλι υπάρχουν προβλήματα. ναι καλά... 😁 Εδώ υπάρχουν άνθρωποι που δεν μπορούν να ξεχωρίσουν 2 γαϊδάρων άχυρα, θα εμπιστευτούν άλλους 5 😄 Μιλάω εκ πείρας...
Επισκέπτης Δημοσ. 10 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2022 11 ώρες πριν, Basilhs23___ είπε Τυχερός είσαι αν με 20 διαμερίσματα συνεννοηστε και είστε σαν οικογένεια. Το όριο από την προσωπική μου εμπειρία για να τηρείται αυτό είναι σε πολυκατοικιες από 6 ως 9-10 διαμερίσματα το πολύ που και πάλι υπάρχουν προβλήματα. Γενικά πολύ τυχερός είμαι και στην επιλογή της πολυκατοικίας/διαμερίσματος και στην επιλογή της γειτονιάς είδες φαντάζομαι το παράδειγμα όταν έμενα στην περιοχή του Ζωγράφου (Ανω Ιλίσια) επί της Χ. Μούσκου μια μεγάλη πολυκατοικία πάνω από το σούπερ μάρκετ Market In (5 όροφοι πολυκατοικία - 50 διαμερίσματα) συνεννόηση μηδέν ... εκεί πούλησα απλά το διαμέρισμα και άντε γεια σας...
dbrillis Δημοσ. 10 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2022 11 ώρες πριν, Basilhs23___ είπε Τυχερός είσαι αν με 20 διαμερίσματα συνεννοηστε και είστε σαν οικογένεια. Το όριο από την προσωπική μου εμπειρία για να τηρείται αυτό είναι σε πολυκατοικιες από 6 ως 9-10 διαμερίσματα το πολύ που και πάλι υπάρχουν προβλήματα. 3 λεπτά πριν, ikorolis είπε Γενικά πολύ τυχερός είμαι και στην επιλογή της πολυκατοικίας/διαμερίσματος και στην επιλογή της γειτονιάς είδες φαντάζομαι το παράδειγμα όταν έμενα στην περιοχή του Ζωγράφου (Ανω Ιλίσια) επί της Χ. Μούσκου μια μεγάλη πολυκατοικία πάνω από το σούπερ μάρκετ Market In (5 όροφοι πολυκατοικία - 50 διαμερίσματα) συνεννόηση μηδέν ... εκεί πούλησα απλά το διαμέρισμα και άντε γεια σας... Αυτός ο διάλογος δεν ταιριάζει ποοολυ καλύτερα σε προσωπικα μηνύματα; Υπάρχει κάποιος λογος που τα λετε εδω στο θεμα που εχει ανοιξει άλλος και ρωτάει κατι αλλο;
Επισκέπτης Δημοσ. 10 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2022 44 λεπτά πριν, dbrillis είπε Αυτός ο διάλογος δεν ταιριάζει ποοολυ καλύτερα σε προσωπικα μηνύματα; Υπάρχει κάποιος λογος που τα λετε εδω στο θεμα που εχει ανοιξει άλλος και ρωτάει κατι αλλο; Καταρχάς συγνώμη για την ενόχληση Επίσης από ότι βλέπω είσαι απλός χρήστης και όχι συντονιστής/διαχειριστής Το σημαντικότερο βέβαια είναι ότι δεν παραβιάζω κανένα όρο χρήσης ή κανόνα μην αναζητήσω μηνύματα στο παρών θέμα που έχουν μέσα προσβολή/ειρωνεία κτλ...τα οποία θα έπρεπε να έχουν διαγραφεί και οι χρήστες να έχουν τιμωρηθεί και φυσικά το θέμα να έχει κλειδωθεί Ας είμαστε εντάξει πρώτα με τους άλλους και μετά να κάνουμε υποδείξεις Ευχαριστώ για τις υποδείξεις αλλά τουλάχιστον σε ότι αφορά την "δεοντολογία μέσω διαδικτύου" δεν θα δεχτώ υποδείξεις από κανέναν θες λόγω ηλικίας θες λόγω εμπειρίας θες γιατί εγώ δεν προσβάλω/ειρωνεύομαι κανέναν αλλά σέβομαι και εκτιμώ όλους τους συνομιλητές μου (επέλεξε ότι θες) μου είναι αδιάφορο και δεν με απασχολεί. Το ερώτημα αυτού που έχει ανοίξει το θέμα έχει απαντηθεί Έρχεται σε επαφή με κάποια από τις γνωστές/μεγάλες εταιρείες διαχείρισης πολυκατοικιών του λένε τις προσφορές τους και τι παρέχουν (συνήθως παρέχουν από έκδοση κοινοχρήστων/πετρέλαιο/ανελκυστήρα/καθαρισμό έως τεχνική υποστήριξη) και τέλος.
Basilhs23___ Δημοσ. 10 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2022 3 ώρες πριν, Mpiftekis είπε ναι καλά... 😁 Εδώ υπάρχουν άνθρωποι που δεν μπορούν να ξεχωρίσουν 2 γαϊδάρων άχυρα, θα εμπιστευτούν άλλους 5 😄 Μιλάω εκ πείρας... Έδωσα έναν μέσο όρο. Μπορεί ούτε 5 να μην μπορείς να βγάλεις άκρη. Αν μένεις σε μικρότερες τότε παρουσιάζονται αλλού τύπου προβλήματα εκεί, φάσεις πχ να θελει κάτι ένας διαχειριστής να μην το θέλουν 1-2 άλλοι και ο διαχειριστής να παίρνει με το μέρος του να καλοποιασει άλλους 2 ώστε να γίνουν κομπανια και οι υπόλοιποι να έχουν μονίμως πρόβλημα, υπό αυτή την έννοια είναι καλύτερο να μένεις σε κτίριο με αυτόν τον αριθμό διαμερισματων που ανέφερα, προβλήματα μπορεί να υπάρξουν αλλά θα αποφύγεις τέτοιες περιορίσεις σαν οιογρνειακες πολυκατοικιες. Για το θέμα του ts, έχει εξαντληθεί, να απευθυνθεί σε εταιρεία κοινοχρήστων με επιλογή για δικηγορους και απαίτηση από τους οφειλέτες να πληρωνουν με αντίτιμο κάποια παραπάνω χρέωση, οι εταιρείες έχουν τέτοια δυνατότητα. Για άλλες παραβάσεις στην πολυκατοικία όπως πολεοδομικες, εσωτερικές στα διαμερίσματα η εξωτερικές σε κοινόχρηστους χώρους, δεν εμπλέκεται καθόλου η εταιρεία, το μόνο που κάνει η εταιρεία είναι ο υπολογισμός των κοινοχρήστων βάσει συμβολαίων καταστατικού και κανονισμού. Για τα υπόλοιπα, να αποτανθουν στην πολεοδομια, σε μηχανικούς και σε δικηγόρους. Τέλος, αν ούτε αυτά δεν γίνουν και δεν επιθυμούν να μπλέξουν, τότε πουλάει το διαμέρισμα για να μείνει αλλού και ησυχάζει. 1
Pankar95 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2022 Kαλησπέρ, και για τη δικη μου πολυκατοικία ψαχνω εταιρεία διαχειρισης αυτο τον καιρό. Ξέρει όμως κανείς ποια είναι η προυπόθεση ώστε να μπορέσει να παραδοθεί η διαχείρηση; Έχω ακούσει οτι πρέπει να συμφωνούν η πλεοψηφεία 2/3, αλλά μια άλλη ιδιοκτητρια λέει πως πρέπει να συμφωνούν όλοι οι ιδιοκτήτες της πολυκατοικίας...
pontez2 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2022 8 λεπτά πριν, Pankar95 είπε Kαλησπέρ, και για τη δικη μου πολυκατοικία ψαχνω εταιρεία διαχειρισης αυτο τον καιρό. Ξέρει όμως κανείς ποια είναι η προυπόθεση ώστε να μπορέσει να παραδοθεί η διαχείρηση; Έχω ακούσει οτι πρέπει να συμφωνούν η πλεοψηφεία 2/3, αλλά μια άλλη ιδιοκτητρια λέει πως πρέπει να συμφωνούν όλοι οι ιδιοκτήτες της πολυκατοικίας... Ισχυει αυτο που γράφει το καταστατικό σας για την εκλογή διαχειριστή. Συνήθως πάει με τη πλειοψηφία. Ειδικά αν δεν υπάρχει υποψηφιος διαχειριστής, τοτε δεν χρειάζεται καν πλειοψηφία. Απλά ενημερωνεις οτι θα τη δωσεις και τέλος. Οποιος δε θέλει, αναλαμβάνει ο ιδιος. Απλά τα πράγματα 😛
Joshua21 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2022 51 λεπτά πριν, Pankar95 είπε Kαλησπέρ, και για τη δικη μου πολυκατοικία ψαχνω εταιρεία διαχειρισης αυτο τον καιρό. Ξέρει όμως κανείς ποια είναι η προυπόθεση ώστε να μπορέσει να παραδοθεί η διαχείρηση; Έχω ακούσει οτι πρέπει να συμφωνούν η πλεοψηφεία 2/3, αλλά μια άλλη ιδιοκτητρια λέει πως πρέπει να συμφωνούν όλοι οι ιδιοκτήτες της πολυκατοικίας... Για να γίνει αυτό πρέπει να συμφωνεί η πλειοψηφία της ΓΣ, δλδ το 51%.
Pankar95 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 22 ώρες πριν, pontez2 είπε Ισχυει αυτο που γράφει το καταστατικό σας για την εκλογή διαχειριστή. Συνήθως πάει με τη πλειοψηφία. Ο κανονισμός της πολυκατοικίας αναφέρει: Αρθρο 33: Η τακτικη Γενική συνέλευση ή η εκτακτος εφοσον κληθεί γι αυτόν το σκοπό εκλέγει τον διαχειριστή της πολυκατοικίας. Διαχειριστής ορίζεται ένας εκ των συνιδιοκτητών ή και τρίτος. επισης για τις αποφάσεις της εκτακτης συνέλευσης: Άρθρο 30ο: Οι αποφάσεις λαμβάνονται δι' απλής πλειοψηφείας των παρόντων ψήφων εκτός εάν ο νόμος ή ο παρόν Κανονισμός απαιτεί εξαιρετική πλειοψηφία. Εγω απο αυτά καταλαβαίνω οτι αφήνει το που θα δωθεί η διαχείρηση στη Συνέλευση. Γνωρίζει κανεις αν υπάρχει νόμος που να λέει κατι διαφορετικό; Ολη η ιστορία γίνεται στο μεταξύ επειδή η (μια απο τις) Κάρεν της πολυκατοικίας επιμένει πως ένας νόμος λέει πως απαιτείται 100% πλειψηφία😐 22 ώρες πριν, pontez2 είπε Ειδικά αν δεν υπάρχει υποψηφιος διαχειριστής, τοτε δεν χρειάζεται καν πλειοψηφία. Απλά ενημερωνεις οτι θα τη δωσεις και τέλος. Οποιος δε θέλει, αναλαμβάνει ο ιδιος. Απλά τα πράγματα 😛 Εκει βλεπω να πηγαινει το πραγμα. Για την ακρίβεια να μαζεψω απο τον καθενα ξεχωριστα υπογραφες γιατι εχουμε αρκετους ψυχοπαθεις που δεν τους βαζεις διπλα διπλα. Επεξ/σία 1 Σεπτεμβρίου 2022 από Pankar95
pontez2 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, Pankar95 είπε Εκει βλεπω να πηγαινει το πραγμα. Για την ακρίβεια να μαζεψω απο τον καθενα ξεχωριστα υπογραφες γιατι εχουμε αρκετους ψυχοπαθεις που δεν τους βαζεις διπλα διπλα. Οι υπογραφές πορτα πόρτα δεν έχουν νομικό στηριγμα. Πρέπει να υπογράψουν ενοποιων ολων, δηλαδη σε συνέλευση. Οποτε κάνεις προσκληση με θέμα ημερησιας διαταξης την αλλαγη διαχειριστή/ανάθεση σε εξωτερικο. Αν δεν έχεις απαρτεία, πας σε δευτερη ή και σε τριτη ανάλογα με αυτο που γράφει το καταστατικο. Στη β ή στη Γ και μονος σου να εισαι, κάνεις ανάθεση. Δηλαδη αν στη τελευταία συνέλευση έρθουν πχ 5 άτομα και οι 3 ειναι υπερ του να δωσεις τη διαχειριση έξω, απλά το κάνεις. Αν δε θέλουν, τους παραδιδεις τη διαχειριση. Πιστεψέ με...θα θέλουν Το καταστατικό σας μια χαρά σε καλυπτει να δωσεις σε τριτο τη διαχειριση πάντως. Πχ στο δικό μας λέει οτι ο διαχειριστης δε πρέπει να παιρνει αμοιβή, αλλά με το νέο πλαίσιο, έχουν αλλάξει τα δεδομένα. Επεξ/σία 1 Σεπτεμβρίου 2022 από pontez2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα