Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Επισκέπτης
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μια χαρα όλα... βγάλτε την μαυρίλα σας όλοι οι "διαχειριστες" που απο την μια ΔΕΝ θέλετε για κανένα λόγο να γίνεται πάλι διαχειριστες.. και απο την άλλη κραζετε τα γραφεία και αποτρέπετε τον κόσμο να πάει σε γραφεία και τους καλείτε να γίνουνε διαχειριστες.

Πραγματικα τι επιτέλους θέλετε????? ξερετε??????

Αναφορά σε κείμενο

Επίσης αυτό που "δεν θες να καταλάβεις όμως" αγαπητέ μου φίλε είναι ότι τα "γραφεία διαχείρισης πολυκατοικιών" είναι "εταιρείες" που απασχολούν "προσωπικό" το οποίο σήμερα μπορεί να έχουν αύριο όμως μπορεί να μην έχουν τι γίνεται?

Αυτο μεγακε ισχειι και για κράτη ολόκληρα την μία υπάρχουν την άλλη δεν υπαρχουν. ΚΑΙ????
Εσύ δουλευεις σε εταιρια??? το ξερες αυριο μπορει να μην υπάρχει??? τι θα γινει δηλαδη δεν θα ξαναδουλεψεις?
Πραγματικα.. δεν ξέρω τι προτείνεις.

Πάρε και τον άλλον:

Αναφορά σε κείμενο

- τεχνικές εταιρείες το τι ακούω πίστεψε με δεν θες να το αναφέρω ούτε να το σχολιάσω (αλλά εξηγεί απόλυτα την έκφραση σου) σκέψου ότι αυτές απασχολούν προσωπικό με μισθό...

Όχι έπρεπε να απασχολούν προσωπικό και να πληρώνουν με φασόλια και ΟΧΙ με μισθό!!!

============

Σορρυ αλλα πραγματικά απλα μας τρολαρετε

Αναφορά σε κείμενο

Ναι αλλά εγώ ως διαχειριστής τόσα χρόνια όφειλα να τους επιστρέψω τα χρήματα που μου έδωσαν όλα αυτά τα χρόνια ως μισθό διαχειριστή

Δηλαδη...είχες μισθο σαν διαχειριστη και μετά τον έδωσες πίσω? Οποτε ΔΕΝ ΕΙΧΕΣ μισθο γιατι απλα δεν έβαλες φραγκο στην τσεπη και έτρεχες 10 χροπνια τσαμπα.
αυτο λες? τα κανετε χειροτερα με αυτα που λετε

Επεξ/σία από TroyMelloy
  • Απαντ. 73
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Εμείς πάντως στην πολυκατοικία που είχαμε θέμα με το να μην πληρώνουν κοινόχρηστα οι μισοί και παραπάνω (χωρίς υπερβολή), από τότε που ανέλαβε εταιρεία πληρώνουν όλοι απ' όσο γνωρίζω και έχει λήξει το πανηγύρι. Μπορεί όντως νομικά να μην έχουν ισχύ να τους κυνηγήσουν, μαγκιές και εξυπνάδες πάντως στην εταιρεία δεν έκαναν μέχρι τώρα.

Δημοσ.
17 λεπτά πριν, ikorolis είπε

Ακριβώς αυτό.

Στην τωρινή μου εργασία επειδή ενοικιάζουμε πάρα πολλά διαμερίσματα έως ολόκληρες πολυκατοικίες (πάνω από 1.000+ σε όλο το λεκανοπέδιο της αττικής) τυχαίνει και έχω άμεση σχέση μιας και είμαι στο οικονομικό τμήμα με εταιρείες έκδοσης κοινοχρήστων - διαχείρισης πολυκατοικιών - τεχνικές εταιρείες το τι ακούω πίστεψε με δεν θες να το αναφέρω ούτε να το σχολιάσω (αλλά εξηγεί απόλυτα την έκφραση σου) σκέψου ότι αυτές απασχολούν προσωπικό με μισθό...

Ε, αυτα που έχεις ακούσει, έχουν αναφερθεί και εδώ μέσα στα χρόνια από διάφορους που ανοίγουν παρόμοια thread.

Δεν θα ξεχάσω σε ένα thread με μη πληρωμή κοινοχρήστων που ένας έλεγε για μια πολυκατοικία με ιδιοκτήτες κάποιους που δεν πλήρωναν τίποτα για πολλά χρόνια, είχανε σπασμένο το ρολόι και έκλεβαν ρεύμα από τον μετρητη, τους το έκοβαν και αυτοί έκαναν πάλι παράνομη σύνδεση. Έκαναν διακοπές σε Μύκονο και πήγαιναν στα μπουζούκια, κάθε μέρα ντελιβερι. Μια φορά έστειλαν μπράβους και τους πλάκωσαν στο ξύλο για να πληρώσουν, πάλι δεν πλήρωναν. 

16 λεπτά πριν, GamingMaster424 είπε

Εμείς πάντως στην πολυκατοικία που είχαμε θέμα με το να μην πληρώνουν κοινόχρηστα οι μισοί και παραπάνω (χωρίς υπερβολή), από τότε που ανέλαβε εταιρεία πληρώνουν όλοι απ' όσο γνωρίζω και έχει λήξει το πανηγύρι. Μπορεί όντως νομικά να μην έχουν ισχύ να τους κυνηγήσουν, μαγκιές και εξυπνάδες πάντως στην εταιρεία δεν έκαναν μέχρι τώρα.

Το να μην πληρώνουν οι μισοί είναι σύνηθες. Μαγκιές δεν έκαναν στην εταιρεία διότι έχουν δικηγόρους και σε κυνηγάνε, αλλά αυτό το πληρώνεις προφανώς με κάποια παραπάνω χρέωση στα κοινόχρηστα. 

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Basilhs23___ είπε

Ε, αυτα που έχεις ακούσει, έχουν αναφερθεί και εδώ μέσα στα χρόνια από διάφορους που ανοίγουν παρόμοια thread.

Δεν θα ξεχάσω σε ένα thread με μη πληρωμή κοινοχρήστων που ένας έλεγε για μια πολυκατοικία με ιδιοκτήτες κάποιους που δεν πλήρωναν τίποτα για πολλά χρόνια, είχανε σπασμένο το ρολόι και έκλεβαν ρεύμα από τον μετρητη, τους το έκοβαν και αυτοί έκαναν πάλι παράνομη σύνδεση. Έκαναν διακοπές σε Μύκονο και πήγαιναν στα μπουζούκια, κάθε μέρα ντελιβερι. Μια φορά έστειλαν μπράβους και τους πλάκωσαν στο ξύλο για να πληρώσουν, πάλι δεν πλήρωναν. 

Τα ίδια και στη δικιά μου. Με μερικές μικρές διαφορές.

Εκλεβαν ρευμα

Δεν πλήρωναν επι χρόνια

Δεν πλήρωναν ούτε νερό και έπαιρναν κουβάδες απο το κοινόχρηστο

Εγω τους έπιασα στα χέρια!

και φυσικά....συνέχισαν να μην πληρώνουν γιατί απλά ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΑΡΑΝ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ!!!

Επισκέπτης
Δημοσ.
16 λεπτά πριν, TroyMelloy είπε

Μια χαρα όλα... βγάλτε την μαυρίλα σας όλοι οι "διαχειριστες" που απο την μια ΔΕΝ θέλετε για κανένα λόγο να γίνεται πάλι διαχειριστες.. και απο την άλλη κραζετε τα γραφεία και αποτρέπετε τον κόσμο να πάει σε γραφεία και τους καλείτε να γίνουνε διαχειριστες.

Πραγματικα τι επιτέλους θέλετε????? ξερετε??????

Αυτο μεγακε ισχειι και για κράτη ολόκληρα την μία υπάρχουν την άλλη δεν υπαρχουν. ΚΑΙ????
Εσύ δουλευεις σε εταιρια??? το ξερες αυριο μπορει να μην υπάρχει??? τι θα γινει δηλαδη δεν θα ξαναδουλεψεις?
Πραγματικα.. δεν ξέρω τι προτείνεις.

Πάρε και τον άλλον:

Όχι έπρεπε να απασχολούν προσωπικό και να πληρώνουν με φασόλια και ΟΧΙ με μισθό!!!

Σορρυ αλλα πραγματικά απλα μας τρολαρετε

Δηλαδη...είχες μισθο σαν διαχειριστη και μετά τον έδωσες πίσω? Οποτε ΔΕΝ ΕΙΧΕΣ μισθο γιατι απλα δεν έβαλες φραγκο στην τσεπη και έτρεχες 10 χροπνια τσαμπα.
αυτο λες? τα κανετε χειροτερα με αυτα που λετε

Αν και οι απαντήσεις σου προσωπικά σε εμένα είναι στα όρια αυτού που λέμε Troll για να μην πω προσβλητικές/ειρωνικές θα κάνω τον κόπο να σου απαντήσω.

Καμία μαυρίλα δεν βγάζω είναι προσωπική μου επιλογή ως ανθρώπου και ως ιδιοκτήτη του σπιτιού/διαμερίσματος μου στην πολυκατοικία να μην θέλω να ασχοληθώ ξανά με αυτό που λέγεται διαχείριση πολυκατοικίας.

Όταν παρέδωσα την διαχείριση ναι έδωσα τον "μισθό του διαχειριστή" καθώς δεν τον ήθελα ούτε τον είχα και έχω ανάγκη φυσικά + έδωσα το πάγιο αποθεματικό της πολυκατοικίας Χ 4 φόρες + πληρωμένες όλες οι υποχρεώσεις σε λογαριασμούς/προμηθευτές και παρέδωσα επίσης προσφορές από μεγάλα γραφεία (εταιρείες) διαχείρισης για να έχουν επιλογή οι ιδιοκτήτες στην Γ.Σ. και να αποφασίσουν ότι θέλουν και επέστρεψα στο σπίτι μου/διαμέρισμα μου.

Ξέρω πολύ καλά πως δουλεύουν τα μεγάλα γραφεία (εταιρείες) διαχείρισης αυτό που δεν ξέρεις και επιμένεις να κάνεις ότι δεν το βλέπεις αλλά θα το βρεις με τον καιρό μπροστά σου.. είναι ότι απασχολούν προσωπικό (υπαλλήλους) που τους πληρώνουν (δεν έχει σημασία ο μισθός γιατί γνωρίζω πόσα παίρνουν αυτοί οι άνθρωποι και αν είναι πολλά ή λίγα για αυτά που κάνουν) που σήμερα μπορεί να είναι αρκετοί για την πελατεία τους αύριο μπορεί να μην είναι...

Ότι αφορά την εργασία μου μην ανησυχείς ξέρω ότι δεν θα έχω εργασία στις 31/12/2022 καθώς φεύγει η πολυεθνική από την ελλάδα αλλά δεν με νοιάζει καθώς ήδη έχω βρει εργασία με τον μισθό που θέλω έτσι για τα επόμενα 10-20 χρόνια εργασίας έχω λύσει όλα μου τα προβλήματα.

Ελπίζω να σου έλυσα τις απορίες σου

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Basilhs23___ είπε

Το να μην πληρώνουν οι μισοί είναι σύνηθες. Μαγκιές δεν έκαναν στην εταιρεία διότι έχουν δικηγόρους και σε κυνηγάνε, αλλά αυτό το πληρώνεις προφανώς με κάποια παραπάνω χρέωση στα κοινόχρηστα. 

Για την ακρίβεια μας βγαίνει φθηνότερα, γιατί και εμείς, όπως αναφέρθηκε λίγο πιο πάνω από άλλο μέλος, πληρώναμε κάτι επιπλέον το άτομο που είχε αναλάβει τον ρόλο του διαχειριστή για τον χρόνο και τον κόπο του (40€/μήνα για 12 διαμερίσματα)

Επισκέπτης
Δημοσ.
9 λεπτά πριν, ikorolis είπε

Ξέρω πολύ καλά πως δουλεύουν τα μεγάλα γραφεία (εταιρείες) διαχείρισης αυτό που δεν ξέρεις και επιμένεις να κάνεις ότι δεν το βλέπεις αλλά θα το βρεις με τον καιρό μπροστά σου.. είναι ότι απασχολούν προσωπικό (υπαλλήλους) που τους πληρώνουν (δεν έχει σημασία ο μισθός γιατί γνωρίζω πόσα παίρνουν αυτοί οι άνθρωποι και αν είναι πολλά ή λίγα για αυτά που κάνουν) που σήμερα μπορεί να είναι αρκετοί για την πελατεία τους αύριο μπορεί να μην είναι...

"που σήμερα μπορεί να είναι αρκετοί για την πελατεία τους αύριο μπορεί να μην είναι..."
Για να καταλάβω, απαγορεύεται να προσλάβουν άλλους? τι σκατά ο καπιταλισμός σου φταίει? Γιατί απλά περιγράφεις οποιαδήποτε εταιρία σε οποιοδήποτε χώρο. Ναι υπάλληλοι φεύγουν και έρχονται.
Δηλαδή άμα παραιτηθούνε καμία 10αρια υπάλληλοί από το Πλαίσιο θα κλείσει? Άμα ξαφνικά στο σουβλατζίδικο τις γειτονίας σου φέτος έχει πολύ πελατία… θα το κλείσει? Άμα του φύγουνε οι μάγειρες θα το κλείσει? Δεν θα προσλάβει  άλλους?
Δηλαδή ο λόγος να ΜΗΝ πάει κάποιος σε γραφείο είναι ότι τα γραφεία θα μαζέψουνε πολλή δουλειά και δεν θα προλαβαίνουν? ¨η ότι πληρώνουνε λίγα τους υπαλλήλους τους? Ή ότι ο κατότατος μησθός στην ελλαδα είναι λίγα?
Καταλαβένεις ότι το έχεις γειώσει?
Αμα θέλεις να λύσεις την "αδικια" την εργασιακη στην Ελλάδα, πήγαινε κανε κανενα forum με το κκε.

Εδω μιλάμε για πρακτικές λύσεις σε πραγματικά προβληματα που έχουμε εμείς οι θνητοι στην Αθήνα (και δεν μιλάω για τα βόρεια προάστια, με τους κυπουρους τους και τα 100ε κοινοχρηστα για το τιποτα) όπου η διαχείρηση μίας πολυκατοικίας είναι μια "μαχη" καθημερινή με τους τρελούς που μένουνε σε αυτην και τα χρέει που συσωρεύοντε απο τα απλήρωτα κοινοχρηστα σε αποτρέπουν να πληρώσεις ακόμα και το συνεργείο καθαρισμου.  
Δεν είναι ούτε αυτος εδώ ο κανόνας αλλα ούτε και αυτο που παρουσιαζεις εσυ.

Σιγά ρε μεγαλε μην βάλουμε και θυρωρο!!! παμε 40 χρόνια πίσω!!!! αμαν!!!!

Επισκέπτης
Δημοσ.
26 λεπτά πριν, sphinxgr είπε

Τα ίδια και στη δικιά μου. Με μερικές μικρές διαφορές.

Εκλεβαν ρευμα

Δεν πλήρωναν επι χρόνια

Δεν πλήρωναν ούτε νερό και έπαιρναν κουβάδες απο το κοινόχρηστο

Εγω τους έπιασα στα χέρια!

και φυσικά....συνέχισαν να μην πληρώνουν γιατί απλά ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΑΡΑΝ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ!!!

απλά τώρα οι κλοπές σε ρεύμα/νερό αντιμετωπίζονται αυστηρά από την ΔΕΗ/ΕΥΔΑΠ και λοιπές εταιρείες ως ποινικά αδικήματα και έχουν επιπτώσεις με τις αρμόδιες αρχές (αστυνομικές/δικαστικές)

2 λεπτά πριν, TroyMelloy είπε

"που σήμερα μπορεί να είναι αρκετοί για την πελατεία τους αύριο μπορεί να μην είναι..."
Για να καταλάβω, απαγορεύεται να προσλάβουν άλλους? τι σκατά ο καπιταλισμός σου φταίει? Γιατί απλά περιγράφεις οποιαδήποτε εταιρία σε οποιοδήποτε χώρο. Ναι υπάλληλοι φεύγουν και έρχονται.
Δηλαδή άμα παραιτηθούνε καμία 10αρια υπάλληλοί από το Πλαίσιο θα κλείσει? Άμα ξαφνικά στο σουβλατζίδικο τις γειτονίας σου φέτος έχει πολύ πελατία… θα το κλείσει? Άμα του φύγουνε οι μάγειρες θα το κλείσει? Δεν θα προσλάβει  άλλους?
Δηλαδή ο λόγος να ΜΗΝ πάει κάποιος σε γραφείο είναι ότι τα γραφεία θα μαζέψουνε πολλή δουλειά και δεν θα προλαβαίνουν? ¨η ότι πληρώνουνε λίγα τους υπαλλήλους τους? Ή ότι ο κατότατος μησθός στην ελλαδα είναι λίγα?
Καταλαβένεις ότι το έχεις γειώσει?
Αμα θέλεις να λύσεις την "αδικια" την εργασιακη στην Ελλάδα, πήγαινε κανε κανενα forum με το κκε.

Εδω μιλάμε για πρακτικές λύσεις σε πραγματικά προβληματα που έχουμε εμείς οι θνητοι στην Αθήνα (και δεν μιλάω για τα βόρεια προάστια, με τους κυπουρους τους και τα 100ε κοινοχρηστα για το τιποτα) όπου η διαχείρηση μίας πολυκατοικίας είναι μια "μαχη" καθημερινή με τους τρελούς που μένουνε σε αυτην και τα χρέει που συσωρεύοντε απο τα απλήρωτα κοινοχρηστα σε αποτρέπουν να πληρώσεις ακόμα και το συνεργείο καθαρισμου.  
Δεν είναι ούτε αυτος εδώ ο κανόνας αλλα ούτε και αυτο που παρουσιαζεις εσυ.

Σιγά ρε μεγαλε μην βάλουμε και θυρωρο!!! παμε 40 χρόνια πίσω!!!! αμαν!!!!

καλά εγώ δεν μιλάω άλλο αφήνω εσένα τον ειδικό επί του θέματος και τους υπόλοιπους λογικούς φίλους.

εγώ λέω την σκληρή πραγματικότητα

δεν θέλω να λύσω καμία αδικία στα εργασιακά στην ελλάδα δεν με απασχολεί 

με απασχολούν τα δικά μου τα οποία έχω λύσει φυσικά για τα επόμενα 10-20 χρόνια

θα τα βρεις μπροστά σου τα επόμενα χρόνια...

Επισκέπτης
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

@ikorolis
Προσπαθώ να κατα΄λάβω τι λες.. αλλα δεν μπορώ! μπορει να είμαι και βλακας. Σε παρακαλω πες το με απλα λόγια γιατι μπορει να σε παρεξήγησα

Να μην πάμε σε εταιρίες διαχείρισης επειδή......?????
απλά συμπλήρωσε την πρόταση.

εγώ κατάλαβα από εσένα:
Επειδή κλέβουν
Επειδει έχουν υπαλήλους και τους πληρώνουν με μισθο
Επειδή δεν έχουν υπαλλήλους για την πολλή δουλια που μπορει να έχουν.
Επειδή θα έρχεται μόνο δύο φορές τον μήνα προληπτικά από μόνος του να βλέπει αν είναι όλα οκ στο κτήριο

Τα παραπάνω μπορεί να αναφέρονται σε οποιαδήποτε εταιρία έχει οποιοδήποτε αντικείμενο. Το θέμα σου μάλλον είναι με τις ιδιωτικές εταιρίες γενικά και όχι με την διαχείριση της πολυκατοικίας συγκεκριμενα

Αναφορά σε κείμενο

εγώ λέω την σκληρή πραγματικότητα

Εγώ το θέμα μου..το έλυσα!! έχω πάει ήδη σε εταιρία. Εσύ μάλλον σου βγαίνει ξυνό γιατι σε βάλανε και δούλευες 10 χρόνια τσάμπα σαν διαχειριστης και θέλεις να τα περάσουνε και οι άλλοι αυτα φένετε.

Επεξ/σία από TroyMelloy
Επισκέπτης
Δημοσ.
1 ώρα πριν, TroyMelloy είπε

@ikorolis
Προσπαθώ να κατα΄λάβω τι λες.. αλλα δεν μπορώ! μπορει να είμαι και βλακας. Σε παρακαλω πες το με απλα λόγια γιατι μπορει να σε παρεξήγησα

εγώ κατάλαβα από εσένα:
Επειδή κλέβουν
Επειδει έχουν υπαλήλους και τους πληρώνουν με μισθο
Επειδή δεν έχουν υπαλλήλους για την πολλή δουλια που μπορει να έχουν.
Επειδή θα έρχεται μόνο δύο φορές τον μήνα προληπτικά από μόνος του να βλέπει αν είναι όλα οκ στο κτήριο

Τα παραπάνω μπορεί να αναφέρονται σε οποιαδήποτε εταιρία έχει οποιοδήποτε αντικείμενο. Το θέμα σου μάλλον είναι με τις ιδιωτικές εταιρίες γενικά και όχι με την διαχείριση της πολυκατοικίας συγκεκριμενα

Εγώ το θέμα μου..το έλυσα!! έχω πάει ήδη σε εταιρία. Εσύ μάλλον σου βγαίνει ξυνό γιατι σε βάλανε και δούλευες 10 χρόνια τσάμπα σαν διαχειριστης και θέλεις να τα περάσουνε και οι άλλοι αυτα φένετε.

Καταρχάς δεν μου αρέσουν οι χαρακτηρισμοί σε κανέναν προσωπικά

Δεν είσαι τίποτα από αυτά που αναφέρεις

Προσωπικά πιστεύω ότι καταλαβαίνεις απλά κάνεις ότι δεν καταλαβαίνεις (χαχαχα)

Το αν μια διαχείριση πολυκατοικίας είναι + ή - να την πάρει μια εταιρεία διαχείρισης πολυκατοικίας ή να την επωμιστεί κάποιος από τους ήδη ιδιοκτήτες/ενοίκους πάει βάση πολλών παραγόντων αν είναι κάποια στιγμή μπορεί να γίνει θέμα συζήτησης και να αναλυθεί.

Κατά γενικό κανόνα δεν κλέβει καμία από αυτές τις εταιρείες περισσότερες πιθανότητες είναι να σε κλέψει κάποιος από τους ιδιοκτήτες/γείτονες σου ως διαχειριστής

Επίσης Μισθός σε διαχειριστή δεν προβλέπεται από την νομοθεσία και φορολογικά να γνωρίζετε γιατί πρέπει να δικαιολογείται

στην δική μας πολυκατοικία έμπαινε στα κοινόχρηστα ως "πάγιο έξοδο διαχείρισης"

όπως είπα εξ αρχής υπάρχουν αρκετές καλές/σοβαρές εταιρείες διαχείρισης πολυκατοικίας (απλά σε αυτές πρέπει να υπολογίζεις τον παράγοντα που λέγεται υπάλληλος)

προσωπικά έχω δοκιμάσει διαχειριστής σε πολυκατοικία 5 ορόφων / 50 διαμερισμάτων στην περιοχή του Ζωγράφου αλλά με μηδέν συνεννόηση οπότε καταλαβαίνεις...σκέψου απλά ότι πούλησα το διαμέρισμα και έφυγα...

καμία σχέση με την τωρινή πολυκατοικία των 5 ορόφων / 20 διαμερισμάτων στην περιοχή του Παγκρατίου όπου μένω τώρα άσχετα αν δεν αναλαμβάνω.

η τωρινή διαχειρίστρια πάντως παίρνει κανονικά τον μισθό της (παραπάνω χρήματα 300 ευρώ το μήνα σύνολο) και μοιράζεται και άλλα 150 ευρώ με το συνεργείο καθαρισμού το οποίο είναι δικοί της άνθρωποι το μόνο που δεν μπόρεσε να αλλάξει είναι την εταιρεία πετρελαίου και την εταιρεία συντήρησης του ανελκυστήρα καθώς είναι χρόνια ως προμηθευτές - αξιόπιστοι  και πιστοποιημένοι.

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, ikorolis είπε

(παραπάνω χρήματα 300 ευρώ το μήνα σύνολο) και μοιράζεται και άλλα 150 ευρώ με το συνεργείο καθαρισμού 

300€ το μήνα μισθό?! 

150€ το μήνα καθαρισμό?! 

Επισκέπτης
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
13 λεπτά πριν, ikorolis είπε

Καταρχάς δεν μου αρέσουν οι χαρακτηρισμοί σε κανέναν προσωπικά

Δεν είσαι τίποτα από αυτά που αναφέρεις

Προσωπικά πιστεύω ότι καταλαβαίνεις απλά κάνεις ότι δεν καταλαβαίνεις (χαχαχα)

Το αν μια διαχείριση πολυκατοικίας είναι + ή - να την πάρει μια εταιρεία διαχείρισης πολυκατοικίας ή να την επωμιστεί κάποιος από τους ήδη ιδιοκτήτες/ενοίκους πάει βάση πολλών παραγόντων αν είναι κάποια στιγμή μπορεί να γίνει θέμα συζήτησης
....
.....

Δεν καταλαβαίiνω σε τι απαντας!!  βασικα τώρα συμφωνεις μαζί μου!!! μα πραγματικα!! οι ιστορίες που αναφέρεις είναι ιστορίες για να ΠΑΣ σε εταιρία.
Άντε πάμε παλι replay:
Ήσουνα αρνητικός και απόλυτος ο TS να μην πάει σε εταιρία.

"
Δεν είσαι τίποτα από αυτά που αναφέρεις"
Τι αναφέρω ότι είμαι?? κάτοικος σε πολυκατοικία? λες να σου λέω ψέματα? Μόνο αυτό ανέφερα ότι είμαι!!
ρε δεν παμε καλα... και δεν πιάσανε ακόμα και οι ζέστες

13 λεπτά πριν, ikorolis είπε

η τωρινή διαχειρίστρια πάντως παίρνει κανονικά τον μισθό της (παραπάνω χρήματα 300 ευρώ το μήνα σύνολο) και μοιράζεται και άλλα 150 ευρώ με το συνεργείο καθαρισμού το οποίο είναι δικοί της άνθρωποι το μόνο που δεν μπόρεσε να αλλάξει είναι την εταιρεία πετρελαίου και την εταιρεία συντήρησης του ανελκυστήρα καθώς είναι χρόνια ως προμηθευτές - αξιόπιστοι  και πιστοποιημένοι.

Βασικά δίνεται στην διαχειρίστρια σας... 450 ευρώ να σας πλένει τις σκάλες.... Λίγο ακριβό δεν βγαίνει???
Μα μας κάνεις μάθημα εδώ για τα περι διαχειρήσης.. και σε μία φράσει καταστρατήγησες τα παντα!!! Μα δεν χρειάζεται να σας κλέβει...τις τα χαρίζετε!!!!!!

Ήθελε να πάρει και το πετρέλαιο ΄και την συντήρηση λεει.... δηλαδή την full διαχειριση....χωρίς3 να είναι γραφειο..οκ!! μαυρα δηλάδη, να κάνει το "γραφείο" η κυρια.. με "δικο" της συνεργειο. 
Ρε δεν παμε καλα. Μα πραγματικα. Έχετε ήδη "γραφειο" απλα δεν θέλετε να το δεχτείτε για κάποιο λόγο

Επεξ/σία από TroyMelloy
Επισκέπτης
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, sphinxgr είπε

300€ το μήνα μισθό?! 

150€ το μήνα καθαρισμό?! 

ναι 300 ευρώ το μήνα σύνολο μισθός διαχειριστής οποίος περνάει στα κοινόχρηστα ως πάγια έξοδα διαχείρισης και φορολογικά δεν χρειάζεται να υπάρχει απόδειξη που να δικαιολογεί καθώς η τωρινή διαχειρίστρια δεν εργάζεται κάπου (άνεργη)

300 ευρώ πληρώνεται το συνεργείο καθαρισμού και επειδή είναι γνωστοί της μοιράζονται το ποσό 150 ευρώ έκαστος

Επισκέπτης
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, ikorolis είπε

ναι 300 ευρώ το μήνα σύνολο μισθός διαχειριστής οποίος περνάει στα κοινόχρηστα ως πάγια έξοδα διαχείρισης και φορολογικά δεν χρειάζεται να υπάρχει απόδειξη που να δικαιολογεί καθώς η τωρινή διαχειρίστρια δεν εργάζεται κάπου (άνεργη)

Σορρυ φίλε μου αλλά εμείς εδώ στο κέντρο στην Αθήνα μέσα στην σκατίλα δεν έχουμε την άνεση να δίνουμε 450 ευρώ το μήνα φιλαθρωπία στην άνεργη της πολυκατοικίας.
Απλα μιλας για άλλο πράμα και δεν σε κατάλαβα. ο TS θεώρησα είναι σε μία μέση πολυκατοικια στην Αθήνα με τα συνηθισμένα προβλήματα που έχουμε στο κέντρο 

Επισκέπτης
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
18 λεπτά πριν, TroyMelloy είπε

Δεν καταλαβαίiνω σε τι απαντας!!  βασικα τώρα συμφωνεις μαζί μου!!! μα πραγματικα!! οι ιστορίες που αναφέρεις είναι ιστορίες για να ΠΑΣ σε εταιρία.
Άντε πάμε παλι replay:
Ήσουνα αρνητικός και απόλυτος ο TS να μην πάει σε εταιρία.

"
Δεν είσαι τίποτα από αυτά που αναφέρεις"
Τι αναφέρω ότι είμαι?? κάτοικος σε πολυκατοικία? λες να σου λέω ψέματα? Μόνο αυτό ανέφερα ότι είμαι!!
ρε δεν παμε καλα... και δεν πιάσανε ακόμα και οι ζέστες

Εγώ δεν ήμουν αρνητικός ποτέ φίλε μου

κάνεις μεγάλο λάθος

είπα τι έκανα εγώ όταν τελείωσα ως διαχειριστής εκεί που μένω

το να επιλέξει κάποιος μια εταιρεία διαχείρισης ή να πάρει κάποιος από τους ιδιοκτήτες την διαχείριση όπως είπα εξαρτάται από πολλούς παράγοντες τα ζυγίζεις και αποφασίζεις.

Όπως είπα βάση της εργασίας μου έχω συνεργασία με όλα τα γνωστά γραφεία έκδοσης κοινοχρήστων/καθαριότητας/πετρελαίου/ανελκυστήρων/τεχνικά/διαχείρισης στο λεκανοπέδιο της αττικής .

γνωρίζω τα αφεντικά αλλά πολύ καλύτερα τους υπαλλήλους γιατί μιας και ανήκει η εταιρεία που εργάζομαι στους "μεγάλους πελάτες" μιας και ενοικιάζουμε πάνω από 1.000+ ακίνητα σε όλο το λεκανοπέδιο της αττικής καταλαβαίνεις ότι αυτές οι εταιρείες μας δίνουν μια σημασία περισσότερη από την σημασία που θα δώσουν σε έναν απλό πελάτη.

είπες ότι θεωρείς τον εαυτό σου ηλίθιο και εγώ σου είπα ότι δεν είσαι

χαρακτηρισμούς-ταμπέλες στους άλλους εγώ δεν βάζω

ούτε προσβάλω ή ειρωνεύομαι

σέβομαι και εκτιμώ όλους τους συνομιλητές μου είτε τους ξέρω σε προσωπικό επίπεδο είτε όχι.

το ξέρω ότι είσαι κάτοικος σε πολυκατοικία (δεν ξέρω πόσοι όροφοι/διαμερίσματα ή αν υπάρχουν οφειλές κτλ) δεν με ενδιαφέρει.

8 λεπτά πριν, TroyMelloy είπε

Σορρυ φίλε μου αλλά εμείς εδώ στο κέντρο στην Αθήνα μέσα στην σκατίλα δεν έχουμε την άνεση να δίνουμε 450 ευρώ το μήνα φιλαθρωπία στην άνεργη της πολυκατοικίας.
Απλα μιλας για άλλο πράμα και δεν σε κατάλαβα. ο TS θεώρησα είναι σε μία μέση πολυκατοικια στην Αθήνα με τα συνηθισμένα προβλήματα που έχουμε στο κέντρο 

Η κοπέλα μου μένει στην περιοχή του κέντρου της αθήνας (κυψέλη)

η εργασία μου είναι στην περιοχή του κέντρου της αθήνας (εξάρχεια)

πάρα πολλοί φίλοι μένουν π.χ. στο γαλάτσι κτλ

όλα πάνε βάση οικονομικών και πως το βλέπεις...

Παίζει μεγάλο ρόλο το σημείο π.χ. η πολυκατοικία που μένω στο κέντρο της αθήνας - παγκράτι είναι του 1970 απλά είναι σε πεζόδρομο (δεν κλείνεται από πουθενά υπάρχει άπλα παντού εγώ είμαι στον τελευταίο όροφο οπότε καταλαβαίνεις.

πλέον έχουμε σοβαρή εξοικονόμηση ενέργειας με όλες τις εργασίες που έγιναν με δικά μας έξοδα γιατί περιμέναμε το "εξοικονομώ" αλλά...

Επεξ/σία από ikorolis

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...