jpaokx Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2022 Μετριότητα και από μένα. Δεν τρελάθηκα αλλά ούτε μάπα. Νομίζω ότι το χιούμορ ήταν της κακιάς ώρας . Είχε κάποιες καλές στιγμές και τα φόντα να γίνει πολύ καλή ταινία αλλά λίγο οι ηθοποιοί λίγο το σεναριο το μάσησαν. Μοναδικός χαρακτήρας που σώζεται είναι ο dr fate. Ανέκαθεν μου άρεσε αυτός ο χαρακτήρας και ο Brosnan τον έπαιξε καλά. Μπορούσε να αξιοποιηθεί καλύτερα όμως κατεμε. Οι υπόλοιποι ήρωες ήταν τελείως ακυροι. Πέρασε το 2ωρο χωρίς να σου πει και πολλά. επισης, η post credit scene ήταν καλή. Δείχνει ένα potential 2
RazielKvlt Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2022 Όλα στο fast forward.Δεν έχεις χρόνο να συνδεθείς με κανένα χαρακτήρα.Είναι όλα λες και συνέβησαν μεσα σε δύο μέρες.Ο Μπρόσναν μόνο έπαιζε.Οι υπόλοιποι απλά έπαιρναν πόζες στην κάμερα.Είναι σαν να έφτιαξαν απλά μια ταινία για να παίξει ο Ροκ.Τον εαυτό του για μια ακόμα φορά. 3
Πέτρος Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2022 Ούτε 30' συνεχόμενα δεν αντέχω να βλέπω...μιλάμε για τραγωδία απλά. 2
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2022 Fuck με, δεν το περίμενα, μου ψιλό άρεσε, ειδικά ο Pierce. Δεν έχω ιδέα γενικά από DC όπως έχω αναφέρει, μεγάλωσα μονο με Marvel. Βασικά παίζει να είναι η δεύτερη ταινία του DCU μετά το Man of Steel που μου άρεσε, εννοείτε καμια σχέση με MOS. Aμα αφαιρέσεις από την ταινία την τύπισσα με τον γιο της, τον bird dude και την φου φου πιτσιρικα θα ήταν πολύ καλύτερη. Καλά δεν πρόκειται να την ξανά δω, αλλα μου άρεσε ο Rock και ο Brosnan, αν και φοβάμαι θα τον χαλαρώσουν αρκετά στις επόμενες, τον προτιμώ έτσι angry και είρων. 4
gpgalanis Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2022 Δεν μπορώ να καταλάβω το κράξιμο. Κι εμένα που άρεσε παιδιά. 1
Kostasspil Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2022 Ο Brosnan είναι ηθοποιάρα και ξεχώρισε αμεσως. Ακόμα και σε τέτοιου είδους ταινίες με σενάριο της πλάκας και μηδενικό βάθος σε χαρακτήρες, αν ο άλλος έχει ταλέντο φαίνεται. Όπως ο Bale στο Thor 5
xavier Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2022 τι ηθοποιαρα ρε σεις ειναι ο μπροσναν. 100 χρονων εφτασε, μια σοβαρη ταινια δεν εχει γυρισει... 1 3
Super Moderators Thresh Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2022 Μέλος Super Moderators Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2022 21 hours ago, xavier said: τι ηθοποιαρα ρε σεις ειναι ο μπροσναν. 100 χρονων εφτασε, μια σοβαρη ταινια δεν εχει γυρισει... Το Thomas Crown Affair πάντως δεν το βαριέμαι ποτέ. 😛
xavier Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2022 3 λεπτά πριν, Thresh είπε Το Thomas Crown Affair πάντως δεν το βαριέμαι ποτέ. 😛 ωραιος ο στιβ μακουιν
Glikos Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2022 Δεν ξετρελάθηκα. Οκ, για ένα 2ωράκι χωρίς πολλές απαιτήσεις τρωγόταν, για σινεμά ούτε λόγος. Ο τύπος που μεγάλωνε και η Storm από τα Lidl ήταν αδιάφοροι, ο αετός οκ. Καθώς και το πιτσιρίκι και η μάνα του (ωραίο milf). Ο The Rock ξύλινος όπως πάντα αλλά του πήγαινε σχετικά ο ρόλος. Κάμποσες cringe και κλισέ σκηνές δεν έλειπαν. Ξεχώρισε ο Brosnan, φάνηκε το ταλέντο του όπως πάντα και του πήγαινε γάντι ο ρόλος, θα ήθελα να τον δω ξανά. 1
mecanomecano Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2022 Δεν το βλεπω για sequel 'Black Adam' to Lose Millions at Box Office - Variety
Επισκέπτης Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 11 ώρες πριν, mecanomecano είπε Δεν το βλεπω για sequel 'Black Adam' to Lose Millions at Box Office - Variety Κρίμα, πολύ κρίμα. Μακράν καλύτερο και απολαυστικό από την παπάρια της Μάρβελ. Το κοινό που το είδα εγώ μαζί λάτρεψε κάθε δευτερόλεπτο. Κάνει την δουλειά της και με το παραπάνω. Εν το μεταξύ, το Wakanda Forever ακόμα κερδοφόρος είναι αν και όχι στο στάνταρτ των παλιών ταινιών (και πάλι καλά, κιόλας) ενώ είναι ότι χειρότερο έχει βγει σε κινηματογραφική αίθουσα, μια ατέλειωτη παπάρια με χαλιά πρωταγωνίστριες, τρελή φάση με την πολιτική ορθότητα και το virtue signaling με τον μόνο άσπρο να λέγεται κατακτητής η colonizer με ένα αέρα κακίας και μην αρχίσω καν με την απόλυτη καταστροφή και βεβήλωση ενός από τους πιο άλφα-αρσενικούς χαρακτήρες στην μυθολογία της Μάρβελ, τον Νάμορ που μεταλλάχθηκε σε μία παρωδία σε καμία βλαμμένη Αμερικανική εκπομπή σκετς από σοβαρή ενσάρκωση ενός σκέτου θρύλου τον κόμιξ. Καταθλιπτικό. Προτείνω σε όποιον θέλει, να ρίξει μια ματιά στο κανάλι Reaper στο Youtube γιατί έχει μια γαμάτη αποδόμηση και κοροϊδία αυτής της πατάτας. Γενικά, για μένα, αυτό το σύμπαν ταινιών τελείωσε με το Πόλεμο Τής Αιωνιότητας αλλα μην λέμε τώρα ότι δεν είχε μια φάση γεμάτες πατάτες πριν από αυτό, γενικά η πρώτη φάση ήταν η μόνη που ήταν καλό υπέρηρωικό σινεμά, οι υπόλοιπες ήταν σαν καμία περίεργη φάρσα γραμμένη από τρελές σόι αννούλες στο Ίντερνετ που είναι και αλήθεια, κιόλας. Ελπίζω μόνο να μην χάσουν κουράγιο στο D.C Studios και να συνεχίζουν με τέτοιες γαμάτες ταινίες. Να διώξουν το ψυχασθενή Έζρα Μίλερ και να βάλουν έναν σοβαρό ηθοποιό στο ρόλο του Μπέρι Άλλεν. Ταινία Σούπερμαν με την καψούρα Κάβιλ είναι ΑΠΑΡΑΊΤΗΤΟ και να τόν βάλουν μαζί με τον Πάτινσον, αν και δεν γουστάρω την ταινία πολύ ούτε τον χαρακτηρισμό αλλά ότι είναι καλή επιλογή είναι. Να αρχίζουν να φτιάξουν ένα αντάξιο σύμπαν τής D.C στην μεγάλη οθόνη γιατί τα τελευταία χρόνια ήταν εφιάλτης. Επεξ/σία 8 Δεκεμβρίου 2022 από Επισκέπτης
Grim Ripper Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2022 Και επίσημα εκτός του ρόλου ο Cavill. A sad day to be a DC fan... 😢 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα