Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αυτομουτζώνομαι που έλεγα πριν 5-6 χρόνια για τη σειρά 10 "Ααα μα πόσο καλοί . Σκέφτονται και την χαμηλή κατανάλωση. Σίγουρα αυτό θα κάνει καλό στο περιβάλλον."

Σκατά στα μούτρα μου και στο στόμα μου.

tenor.gif?itemid=10782374

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το ακριβο σε αυτές τις κάρτες δεν θα ναι να τις αγοράσεις αλλά να τις χρησιμοποιήσεις

Επεξ/σία από trelos_
  • Like 4
  • Thanks 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Thresh είπε

Άρα κάνα 850 με 1000αρι PSU just to be sure..

Είναι και αυτοί που κάνουν double down, παίρνουν μια ΧΧ80 και μετά χτυπάνε και μια ΧΧ90.

Βάλε 1200+ για σιγουριά...

• Like 1
Δημοσ.

αμα θες γένια πάρε και τα κατάλληλα χτένια.

Μιλάμε για κάρτες που κάνουν όσο όλο το υπόλοιπο PC, λογικό να θέλουν τροφοδοτικό για γορίλες

• Like 1
  • Thanks 1
Επισκέπτης
Δημοσ.

Εγώ πάντως δεν μπορώ να καταλάβω την νοοτροπία τους 

Αντί να κινηθούν προς την εξοικονόμηση ενέργειας/χαμηλότερες καταναλώσεις αυτοί αυξάνουν την ισχύ και την απαίτηση σε ηλεκτρική ενέργεια.?

Προσωπικά δεν σκοπεύω να φτιάξω άλλον υπολογιστή είμαι καλυμμένος με τα υπάρχοντα συστήματα που έχω (κάτι μικροαλλαγές/βελτιώσεις θα τους κάνω και είμαι οκ.)

Άρα όποιος θα φτιάξει νέο σύστημα και θα αποφασίσει να αγοράσει νέα κάρτα γραφικών θα πρέπει να υπολογίσει και το κόστος για νέο τροφοδοτικό

Είναι δική του επιλογή φυσικά κανένας δεν αναγκάζει κανέναν.

Δημοσ.

Όσοι τις αγοράσουν σίγουρα θα έχουν φροντίσει έτσι και αλλιώς να έχουν μεγάλα τροφοδοτικά!

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.

Θα τη βάλω στο pc με core 2 duo και underclock στα 800MHz. Βάλε και έναν 60άρη SSD, 1στικάκι μνήμης.

Οριακά θα την παλέψει το 450άρι τροφοδοτικό που έχω.

Οπότε τί νέο τροφοδοτικό να πάρω; Σαχλαμάρες.

• Like 1
Δημοσ.

Mε καθε αγορα GeForce RTX 4080 δωρο 50 ΚW Ρευμα !!! Ναι ειναι γεγονος αρπαξτε την ευκαιρια !! Οσο για την αγορα της σε 1000  δοσεις και τα νεφρα σας χαρισμα :) 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
33 λεπτά πριν, ikorolis είπε

Εγώ πάντως δεν μπορώ να καταλάβω την νοοτροπία τους 

Αντί να κινηθούν προς την εξοικονόμηση ενέργειας/χαμηλότερες καταναλώσεις αυτοί αυξάνουν την ισχύ και την απαίτηση σε ηλεκτρική ενέργεια.?

Προσωπικά δεν σκοπεύω να φτιάξω άλλον υπολογιστή είμαι καλυμμένος με τα υπάρχοντα συστήματα που έχω (κάτι μικροαλλαγές/βελτιώσεις θα τους κάνω και είμαι οκ.)

Άρα όποιος θα φτιάξει νέο σύστημα και θα αποφασίσει να αγοράσει νέα κάρτα γραφικών θα πρέπει να υπολογίσει και το κόστος για νέο τροφοδοτικό

Είναι δική του επιλογή φυσικά κανένας δεν αναγκάζει κανέναν.

Ο ανταγωνισμος και η διψα των χρηστων για επιδοσεις συνηθως οδηγει σε ενεργοβόρα hardware.
Aν τις εβγαζαν 200w και ηταν χειροτερες απο 3090 τωρα θα συζηταγαμε γιατι εβγαλε κατωτερες καρτες απο τις προηγουμενες .
Aν τις εβγαζε 6% καλυτερες απο τις 3090 θα συζηταγαμε για το ποσο απατεωνες ειναι και οτι κανενας δεν θα αλλαξει την RTX 3000 για RTX 4000 για αυτο το 6%.
Τωρα που η 4070 ειναι σαν 3090 και η  4090 οσο 2x 3090 συζηταμε για τα watt.

Οτι και να κανουν παντα καποιος θα εχει κατι να πεταξει για να περασει η ωρα γιατι αυτοι που πραγματικα ενδιαφερονται να τις αγορασουν απλα περιμενουν το release.

Επεξ/σία από BlurayMoviesGreece
  • Like 2
  • Thanks 5
Δημοσ.

Ειλικρινά δεν σας καταλαβαίνω.

Ολο επικρίσεις.

Νομιζω οτι ειναι η καλύτερη ευκαιρία για νεο τροφοδοτικό.

Ισως νεο κουτί και ανακαίνισης σπιτιού.

Και αφουβθα έρθει ηλεκτρολόγος για παροχες και λοιπά ας περάσει καλώδια δικτύου στο σπίτι και για την οπτική ινα.

Ειδατε πψς έδεσε το πράγμα.

Μπραβο στις εταιρείες καρτων γραφικών

• Like 1
  • Thanks 1
  • Sad 1
Δημοσ.

Γιατί νομίζετε ότι δεν παίρνω Lamborghini Aventador?

Για τα 690 ψωροχιλιάρικα που έχει? Αυτά τα έχω.

Για την εφορία και τις βενζίνες όμως, δεν μου φτάνουν ασούμε.

• Like 1
  • Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...