Racerr Δημοσ. 8 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2022 ξερει κανεις η εχει ακουσει για πιστοποιητικο περι μη δημοσιευσης ΑΛΛΗΣ διαθηκης δε βρισκω πουθενα τπτ και στο ειρηνοδικειο δε το σηκωνουν ουτε ξερουν στα κεπ
Joshua21 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2022 Εμένα μου πήρε λιγότερο από 5" να το βρω, σίγουρα έψαξες? Πιστοποιητικό περί μη δημοσίευσης διαθήκης - Gov.gr (www.gov.gr) 1
Racerr Δημοσ. 8 Ιουνίου 2022 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουνίου 2022 2 λεπτά πριν, Joshua21 είπε Εμένα μου πήρε λιγότερο από 5" να το βρω, σίγουρα έψαξες? Πιστοποιητικό περί μη δημοσίευσης διαθήκης - Gov.gr (www.gov.gr) το εγραψα με κεφαλαια δε θελω αυτο το πιστοποιητικο αυτο που εστειλες το εχουμε ηδη..ζητανε ΑΛΛΗΣ διαθηκης οτι δεν υπαρχει αλλη διαθηκη δημοσιευμενη
Joshua21 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2022 Μόλις τώρα, Racerr είπε το εγραψα με κεφαλαια δε θελω αυτο το πιστοποιητικο αυτο που εστειλες το εχουμε ηδη..ζητανε ΑΛΛΗΣ διαθηκης οτι δεν υπαρχει αλλη διαθηκη δημοσιευμενη Το ίδιο πράγμα είναι... Μια και το έβγαλα πέρσι, δες απόσπασμα από το περιεχόμενο του:
Racerr Δημοσ. 8 Ιουνίου 2022 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουνίου 2022 2 λεπτά πριν, Joshua21 είπε Το ίδιο πράγμα είναι... Μια και το έβγαλα πέρσι, δες απόσπασμα από το περιεχόμενο του: τι μας το ζητανε τοτε παλι εφοσον οι ιδιοι το εχουν εκδοσει δεν καταλαβαινω ενα πρακτικο δημοσιευσης ιδιογραφης διαθηκης εχουμε
Joshua21 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2022 Ίσως θέλουν κάτι άλλο και δεν κατάλαβες καλά, ή δεν στο είπαν σωστά. Ζήτα τους περισσότερες διευκρινίσεις.
NikosKallithea Δημοσ. 8 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2022 Κανεις ηλεκτρονικά αίτημα "περί μη δημοσίευσης αλλης διαθήκης" στο Ειρηνοδικείο του εκλιπόντος με ένα ηλεκτρονικό παράβολο 5€ +αν θυμάμαι καλα)και σε δυο μέρες το έχεις Στο solon.gov.gr
Racerr Δημοσ. 8 Ιουνίου 2022 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουνίου 2022 33 λεπτά πριν, NikosKallithea είπε Κανεις ηλεκτρονικά αίτημα "περί μη δημοσίευσης αλλης διαθήκης" στο Ειρηνοδικείο του εκλιπόντος με ένα ηλεκτρονικό παράβολο 5€ +αν θυμάμαι καλα)και σε δυο μέρες το έχεις Στο solon.gov.gr δεν υπαρχει επιλογη για αλλη διαθηκη παρα για διαθηκη κλασσικα ηλεκτρονικα ... εκτος αν δε το βρισκω εγω
NikosKallithea Δημοσ. 8 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2022 31 λεπτά πριν, Racerr είπε δεν υπαρχει επιλογη για αλλη διαθηκη παρα για διαθηκη κλασσικα ηλεκτρονικα ... εκτος αν δε το βρισκω εγω Πολλα ειρηνοδικεία δεν εχουν ακριβως την επιλογη που ψαχνεις, πρέπει να μιλήσεις με την γραμματεία να σου πει τι θα επιλεξεις. Νομίζω είναι διαθηκών και γράφεις εκει το πιστοποιητικό που θέλεις(μην σε παρω στο λαιμο μου ομως) μιλά μαζί τους.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα