Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας παιδια, ξερετε πως μπορω να δω ποιο απο τα προγραμματα που εχω "γραφει" στο δισκο με αποτελεσμα να γεμιζει λιγο λιγο καθημερινα; 

Δημοσ.
49 λεπτά πριν, Titos301 είπε

Γεια σας παιδια, ξερετε πως μπορω να δω ποιο απο τα προγραμματα που εχω "γραφει" στο δισκο με αποτελεσμα να γεμιζει λιγο λιγο καθημερινα; 

Κατσε μισο λεπτό να ρωτησω την γυαλινη σφαιρα να μου πει ποιο ακριβως ειναι

• Sad 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Titos301 είπε

Πήγαινε στο σηματάκι των windows, -την έναρξη- πάτα το, μετά ρυθμίσεις και μετά εφαρμογές. Εκεί θα βρεις όλες τις εφαρμογές που έχεις εγκαταστημένες στον σκληρό σου και δίπλα πόσα mb είναι η κάθε μία. Όσες δεν θέλεις από εκεί μπορείς να τις διαγράψεις.

Δημοσ.
7 ώρες πριν, Titos301 είπε

Εγκατέστησε το WinDirStat για να δεις τι συμβάινει με την διαχείριση του χώρου...

Δημοσ.

κάνε διαγραφή και της Windows Update Cache που μπορεί να φτάσει 5-6 gb. 

Επίσης κάθε φορά που κάνεις εγκατάσταση προγραμμάτων τα Windows βάζουν ένα αντίγραφο του αρχείου setup, συνηθως μερικών εκατοντάδων mb μέσα στο φάκελο package cache. Πιάνει καποια gb και αυτη

Αυτά τα αρχεία μερικά προγράμματα τα χρειάζονται αν θέλουν να κάνουν αναβάθμιση ή απεγκατασταση. 

Βέβαι μπορείς να τα διαγραψεις ή να τα μετακινήσεις σε άλλο Partition και να χρησιμοποιησεις το revo uninstaller για απεγκατασταση που διαγραφει και τα κλειδιά registry που είναι αυτά που κάνουν τη ζημια

Δημοσ.
Στις 8/6/2022 στις 12:42 ΜΜ, Titos301 είπε

Διέγραψε τα windows και άλλαξε σε linux.

Problem solved.

• Thanks 1
  • Sad 1
Δημοσ.
10 ώρες πριν, pcmasterrace123 είπε

Διέγραψε τα windows και άλλαξε σε linux.

Problem solved.

Πω πω!!! Φοβερό!

Πως δεν το σκεφτήκαμε πιο νωρίς;

Δημοσ.
Στις 8/6/2022 στις 12:42 ΜΜ, Titos301 είπε

Δείχνει να έχεις εγκαταλείψει την προσπάθεια ή μου φαίνεται??

Στις 8/6/2022 στις 8:11 ΜΜ, kormos είπε

Εγκατέστησε το WinDirStat για να δεις τι συμβάινει με την διαχείριση του χώρου...

Δημοσ.

@kormos για κάποιο περίεργο λόγο αντιγραφόταν ένας τεράστιος φάκελος με βίντεο παρουσιάσεων που έχω στο C δίσκο χωρίς να κάνω εγώ κάτι, αλήθεια δεν μπορώ να καταλάβω πως, όταν τον είδα λέω τι δουλειά έχει αυτός ο φάκελος εδώ

Δημοσ.
35 λεπτά πριν, Titos301 είπε

@kormos για κάποιο περίεργο λόγο αντιγραφόταν ένας τεράστιος φάκελος με βίντεο παρουσιάσεων που έχω στο C δίσκο χωρίς να κάνω εγώ κάτι, αλήθεια δεν μπορώ να καταλάβω πως, όταν τον είδα λέω τι δουλειά έχει αυτός ο φάκελος εδώ

Τουλάχιστον βρέθηκε :)

Σίγουρα δεν έχεις φτιάξει κάποιο σκριπτ ή κάποιο πρόγραμμα που το κάνει αυτό;

Δημοσ.
8 ώρες πριν, micos000 είπε

Μήπως ενεργοποίησες την επιλογή για αντίγραφα ασφαλείας κατά λάθος;

ίσως, δεν απενεργοποίησα κάτι μετά όμως, απλά διέγραψα το φάκελο

7 ώρες πριν, kormos είπε

Τουλάχιστον βρέθηκε :)

Σίγουρα δεν έχεις φτιάξει κάποιο σκριπτ ή κάποιο πρόγραμμα που το κάνει αυτό;

ναι
ναι σίγουρα😄 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...