__kostas__ Δημοσ. 8 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2022 Θα δώσει το παιδί την ερχόμενη χρονιά lower και τα δίδακτρα είναι 1400 ευρώ. Μου φαίνονται πολλά αν και έχω πάρει γεύση τι γίνεται από τα προηγούμενα χρόνια στο συγκεκριμένο φροντιστήριο. Δεν περίμενα όμως τόσο μεγάλη αύξηση σε σχέση με την φετινή χρονιά. Εσείς τι λέτε; Είναι πολλά;Τι παίζει συνήθως σε τέτοιο επίπεδο σε άλλα φροντιστήρια;
tounion Δημοσ. 8 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2022 1800 για προφισιενσι. Δωστα φίλε να μάθουν τα παιδιά ξένες γλώσσες να σηκωθούν να φύγουν από εδώ μπας και σωθούν
Moderators Inuyasha Δημοσ. 8 Ιουνίου 2022 Moderators Δημοσ. 8 Ιουνίου 2022 7 ώρες πριν, __kostas__ είπε Θα δώσει το παιδί την ερχόμενη χρονιά lower και τα δίδακτρα είναι 1400 ευρώ. Μου φαίνονται πολλά αν και έχω πάρει γεύση τι γίνεται από τα προηγούμενα χρόνια στο συγκεκριμένο φροντιστήριο. Δεν περίμενα όμως τόσο μεγάλη αύξηση σε σχέση με την φετινή χρονιά. Εσείς τι λέτε; Είναι πολλά;Τι παίζει συνήθως σε τέτοιο επίπεδο σε άλλα φροντιστήρια; Παρε σβαρνα τα φροντηστηρια στην περιοχη σου και παρε προσφορες
Basilhs23___ Δημοσ. 8 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2022 Να ρωτησεις και τις ώρες ανά εβδομάδα. Αλλά αν δεις πάνω κάτω μικρή απόκλιση στις τιμές δεν έχει νόημα να το παλεύεις άλλο. Επίσης, προσοχή με κάτι φροντιστήρια που υπόσχονται εγγυημένο αποτέλεσμα σε μικρό χρονικό διάστημα. Αν και αυτά αφορούν περισσότερο τους ενήλικες και όχι τα παιδιά που έχουν προκαθορισμενο πρόγραμμα.
smpt Δημοσ. 8 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2022 έδωσαν και τα δυο μου παιδιά πρόσφατα για proficiency. ρώτησα λοιπόν κάποιους γνωστούς. Μια φίλη καθηγήτρια αγγλικών είπε το εξής. το δίπλωμα είναι πεταμένα λεφτά. (το πιστεύω). Έχει ισχύ για δυο χρόνια και μετά αν χρειαστεί πρέπει να ξαναδώσεις αν το χρειαστείς. το μόνο που χρειάζεται πραγματικά είναι να μάθουν σωστά αγγλικά. Τα παιδιά έδωσαν γιατί απλά "είπαμε" να το πάρουν και ας μην χρειαστεί
vasilllis Δημοσ. 8 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2022 15 λεπτά πριν, smpt είπε έδωσαν και τα δυο μου παιδιά πρόσφατα για proficiency. ρώτησα λοιπόν κάποιους γνωστούς. Μια φίλη καθηγήτρια αγγλικών είπε το εξής. το δίπλωμα είναι πεταμένα λεφτά. (το πιστεύω). Έχει ισχύ για δυο χρόνια και μετά αν χρειαστεί πρέπει να ξαναδώσεις αν το χρειαστείς. το μόνο που χρειάζεται πραγματικά είναι να μάθουν σωστά αγγλικά. Τα παιδιά έδωσαν γιατί απλά "είπαμε" να το πάρουν και ας μην χρειαστεί Μπερδεψε τα διπλωματα η φιλη σου.Lower kai proficiency είναι εφ ορου ζωής διαρκειας.Αλλα διπλωματα έχουν διαρκεια ζωής 2 έτη.Toefl λεγεται και ειναι για πιστοποιηση γνώσης της γλώσσας σε αγλλοφωνα πανεπιστημια .Ισως να υπαρχουν και αλλα.
Theo1903 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2022 28 minutes ago, smpt said: έδωσαν και τα δυο μου παιδιά πρόσφατα για proficiency. ρώτησα λοιπόν κάποιους γνωστούς. Μια φίλη καθηγήτρια αγγλικών είπε το εξής. το δίπλωμα είναι πεταμένα λεφτά. (το πιστεύω). Έχει ισχύ για δυο χρόνια και μετά αν χρειαστεί πρέπει να ξαναδώσεις αν το χρειαστείς. το μόνο που χρειάζεται πραγματικά είναι να μάθουν σωστά αγγλικά. Τα παιδιά έδωσαν γιατί απλά "είπαμε" να το πάρουν και ας μην χρειαστεί 7 minutes ago, vasilllis said: Μπερδεψε τα διπλωματα η φιλη σου.Lower kai proficiency είναι εφ ορου ζωής διαρκειας.Αλλα διπλωματα έχουν διαρκεια ζωής 2 έτη.Toefl λεγεται και ειναι για πιστοποιηση γνώσης της γλώσσας σε αγλλοφωνα πανεπιστημια .Ισως να υπαρχουν και αλλα. εφ'όρου ζωής πρακτικά είναι όλα τα πτυχία. Κανένα δεν έχει ημερομηνία λήξης, το θέμα είναι οτι όταν έρθει η ώρα να κάνεις αίτηση σε πανεπιστήμια του εξωτερικού (γιατι κακά τα ψέμματα εκεί παίζει να χρησιμοποιηθεί) συνήθως ζητάνε τα ECPE (απο Cambridge/Michigan κτλπ) εώς 4-5 χρόνια και τα διάφορα standardized tests (IELTS/TOEFL κτλπ) μέχρι 2 χρόνια. Επίσης "lower" και "proficiency" δεν είναι συγκεκριμένα πτυχία. Ένα πτυχίο ξένης γλώσσας έχει επίπεδο (εδώ μπαίνει το "lower"/"proficiency","A1/A2/B1/B2/C1/C3"), και εκδούσα αρχή (που είτε είναι πανεπιστήμιο ή κάποιος απο τους οργανισμούς που κάνουν και online tests τώρα τελευταία) που πιστοποιεί οτι οποιοσδήποτε κατέχει αυτό το χαρτί όντως ξέρει το επίπεδο της γλώσσας που αναγράφεται.
vasilllis Δημοσ. 8 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2022 18 λεπτά πριν, Theo1903 είπε εφ'όρου ζωής πρακτικά είναι όλα τα πτυχία. Κανένα δεν έχει ημερομηνία λήξης, το θέμα είναι οτι όταν έρθει η ώρα να κάνεις αίτηση σε πανεπιστήμια του εξωτερικού (γιατι κακά τα ψέμματα εκεί παίζει να χρησιμοποιηθεί) συνήθως ζητάνε τα ECPE (απο Cambridge/Michigan κτλπ) εώς 4-5 χρόνια και τα διάφορα standardized tests (IELTS/TOEFL κτλπ) μέχρι 2 χρόνια. Επίσης "lower" και "proficiency" δεν είναι συγκεκριμένα πτυχία. Ένα πτυχίο ξένης γλώσσας έχει επίπεδο (εδώ μπαίνει το "lower"/"proficiency","A1/A2/B1/B2/C1/C3"), και εκδούσα αρχή (που είτε είναι πανεπιστήμιο ή κάποιος απο τους οργανισμούς που κάνουν και online tests τώρα τελευταία) που πιστοποιεί οτι οποιοσδήποτε κατέχει αυτό το χαρτί όντως ξέρει το επίπεδο της γλώσσας που αναγράφεται. Το T(est)OEFL εχει διαρκεια πιστοποιησης 2 χρονια.Τι εννοεις δεν εχει ημερομηνια ληξης?Μπορω να βεβαιωσω κατι με TOEFL του 2015?
velociraptoras Δημοσ. 9 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2022 21 ώρες πριν, __kostas__ είπε Θα δώσει το παιδί την ερχόμενη χρονιά lower και τα δίδακτρα είναι 1400 ευρώ. Μου φαίνονται πολλά αν και έχω πάρει γεύση τι γίνεται από τα προηγούμενα χρόνια στο συγκεκριμένο φροντιστήριο. Δεν περίμενα όμως τόσο μεγάλη αύξηση σε σχέση με την φετινή χρονιά. Εσείς τι λέτε; Είναι πολλά;Τι παίζει συνήθως σε τέτοιο επίπεδο σε άλλα φροντιστήρια; φέτος που εδωσε η κόρη μου ηταν 630 για Β2 Michigan + 175 τα εξέταστρα + 20 η εγγραφή + 170 ολα τα βιβλία, δηλαδή κοντά στο χιλιάρικο....
michael92 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2022 Στις 8/6/2022 στις 12:21 ΜΜ, __kostas__ είπε Θα δώσει το παιδί την ερχόμενη χρονιά lower και τα δίδακτρα είναι 1400 ευρώ. Μου φαίνονται πολλά αν και έχω πάρει γεύση τι γίνεται από τα προηγούμενα χρόνια στο συγκεκριμένο φροντιστήριο. Δεν περίμενα όμως τόσο μεγάλη αύξηση σε σχέση με την φετινή χρονιά. Εσείς τι λέτε; Είναι πολλά;Τι παίζει συνήθως σε τέτοιο επίπεδο σε άλλα φροντιστήρια; Τέτοιο ποσό δικαιολογείται μόνο αν το φροντιστήριο έχει 95+% επιτυχία, για να μην πω 100%. Στις 8/6/2022 στις 10:54 ΜΜ, smpt είπε έδωσαν και τα δυο μου παιδιά πρόσφατα για proficiency. ρώτησα λοιπόν κάποιους γνωστούς. Μια φίλη καθηγήτρια αγγλικών είπε το εξής. το δίπλωμα είναι πεταμένα λεφτά. (το πιστεύω). Έχει ισχύ για δυο χρόνια και μετά αν χρειαστεί πρέπει να ξαναδώσεις αν το χρειαστείς. το μόνο που χρειάζεται πραγματικά είναι να μάθουν σωστά αγγλικά. Τα παιδιά έδωσαν γιατί απλά "είπαμε" να το πάρουν και ας μην χρειαστεί Οι καθηγητές που σπούδασαν αγγλική φιλολογία σε ελληνικό πανεπιστήμιο τα λένε αυτά γιατί προσπαθούν να αναβαθμίσουν το πτυχίο τους, που όχι απλά δεν είναι ισότιμο με πτυχίο φιλολογίας αγγλόφωνης χώρας, αλλά ούτε καν με απολυτήριο inner city high school. Έδωσαν μεγάλη μάχη για να γίνει κλειστό επάγγελμα η διδασκαλία ξένης γλώσσας και να μη μπορεί ο κάτοχος proficiency να διδάξει (νόμιμα) ούτε σε νήπια. Φυσικά το διαδίκτυο και η μαύρη εργασία έχει ακυρώσει την συντεχνία τους. Όσον αφορά τα πιστοποιητικά, είναι απαραίτητα για το βιογραφικό εντός Ελλάδας όπως και σε χώρες που τα αγγλικά δεν είναι μητρική γλώσσα (όλες οι χώρες της ΕΕ πλην της Ιρλανδίας), καθώς οι περισσότεροι εργοδότες δεν μπορούν να κρίνουν εύκολα πόσο καλά τα μιλάς. Προφανώς η συνεχής επαφή με τη γλώσσα είναι απαραίτητη και αν ποτέ χρειαστεί να ξαναδώσεις εξετάσεις, ξαναδίνεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα