Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Επισκέπτης
Δημοσ.

γεια σας βλέπω πολλές θέσης Part time Υπαλλήλου Λιανικής Πώλησης το οποιο δεν αναφέρει κατάστημα δηλαδή για τι ακριβώς δουλειά σε ζητάνε έχει κάποιος εμπειρία τι ακριβώς είναι ?

Δημοσ.
38 λεπτά πριν, mary123_3 είπε

γεια σας βλέπω πολλές θέσης Part time Υπαλλήλου Λιανικής Πώλησης το οποιο δεν αναφέρει κατάστημα δηλαδή για τι ακριβώς δουλειά σε ζητάνε έχει κάποιος εμπειρία τι ακριβώς είναι ?

για να μην αναφέρουν μαλλον ξερουν οτι δεν πρόκειται να πάει κανένας

Επισκέπτης
Δημοσ.
1 ώρα πριν, velociraptoras είπε

για να μην αναφέρουν μαλλον ξερουν οτι δεν πρόκειται να πάει κανένας

τελικα έστειλα βιογραφικό με πήρανε κατευθείαν τηλ και κλείσαμε συνεντευξη online είναι για το κατάστημα H&M 😃

Δημοσ.
28 λεπτά πριν, mary123_3 είπε

τελικα έστειλα βιογραφικό με πήρανε κατευθείαν τηλ και κλείσαμε συνεντευξη online είναι για το κατάστημα H&M 😃

καλή επιτυχία!

Δημοσ.
6 ώρες πριν, mary123_3 είπε

Λίγο από όλα...και εγώ σε μεγάλη εταιρεία λιανικής απασχολούμαι σαν πωλητής προς το παρόν...Θα κάνεις πώληση τακτοποίηση των πραγμάτων-αποθηκης ύστερα ταμείο και μετά μπορεί να μάθεις και άλλες αρμοδιότητες όπως επιστροφές παραλαβές κλπ

Επισκέπτης
Δημοσ.
42 λεπτά πριν, gii είπε

Λίγο από όλα...και εγώ σε μεγάλη εταιρεία λιανικής απασχολούμαι σαν πωλητής προς το παρόν...Θα κάνεις πώληση τακτοποίηση των πραγμάτων-αποθηκης ύστερα ταμείο και μετά μπορεί να μάθεις και άλλες αρμοδιότητες όπως επιστροφές παραλαβές κλπ

είναι για το κατάστημα h&m εύχομαι να με πάρουνε μεθαύριο έχω συνέντευξη μόνο απο ταμείο δέν έχω ιδέα εύχομαι να υπάρχει κάποια εκπαίδευση γιατί άν μου πουν κατευθείαν να πάω ταμείο δεν έχω ιδέα 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...