andreas1gr Δημοσ. 10 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2022 5 ώρες πριν, teo1966 είπε εγω εφυγα εξωτερικο παντως τουλαχιστον να μην με κλεβουν στα ενσημα κλπ Έχεις δίκιο, γιατί η λαμογιά και το κλέψιμο είναι καθαρά Ελληνικό φαινόμενο... Στο εξωτερικό βρίσκεις μόνο έντιμα αφεντικά.... 1
vagos789 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2022 Μου ειπε υπευθυνος σε νησι οτι ψαχνει ανδρα/γυναικα για καθαρισμους και ενω δινει στεγη και 1200 καθαρα (σε εμπειρους) +ενσημα,δεν βρισκει τιποτα.Βεβαια ειναι 7ημερη εργασια οπως συνηθιζεται και δεν εχει ιδιαιτερα tips,οτι αφησει ο πελατης και αν
randomcat Δημοσ. 10 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2022 45 λεπτά πριν, vagos789 είπε ενω δινει στεγη και 1200 καθαρα (σε εμπειρους) +ενσημα,δεν βρισκει τιποτα.Βεβαια ειναι 7ημερη εργασια Ήθελε και να βρει με τέτοια χρήματα της πλάκας, με παράνομη εργασία, με απλήρωτες υπερωρίες και αρκετά απλήρωτα ένσημα; Ρητορική ερώτηση. 1
vagos789 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2022 (επεξεργασμένο) Την ωρα που καποιοι εργαζονται για να παιρνουν 400ευρω και πανε με αυτο να πληρωσουν το νοικι,ποσα να δωσει αυτος που προσφερει δωρεαν σπιτι-κοινοχρηστα και 1.200 καθαρα για καθαριστρια; Να δωσει 3.000; Και μετα ποσο θα νοικιαζει το δωματιο; Απο οτι μου ειπε αν πληρωνε υπερωριες για Κυριακη κτλ θα εβγαιναν λιγοτερα,δεν ξερω,δεν εχω κανει την ασκηση Επεξ/σία 10 Ιουνίου 2022 από vagos789 1
geo9419 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2022 Πηγαίνεις στην επιθεώρηση εργασίας και κάνεις καταγγελία. Για νομικές συμβουλές παίρνεις το Εργατικό Κέντρο και κλεινεις ραντεβου. Έχουν δωρεάν νομική βοήθεια από εργατολογους όπου σε κατατοπιζουν τι πρέπει να κάνεις. Κανένας δικηγόρος δεν θα σου δώσει δωρεάν συμβουλές όλοι θέλουν χρήματα.
teo1966 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2022 (επεξεργασμένο) 5 ώρες πριν, andreas1gr είπε Έχεις δίκιο, γιατί η λαμογιά και το κλέψιμο είναι καθαρά Ελληνικό φαινόμενο... Στο εξωτερικό βρίσκεις μόνο έντιμα αφεντικά.... ναι οι ελληνερς λαμογια ειναι σε 2 που ετυχε να δουλεψω εδω γερμανια αλλα κανεις την καβατζα σου και αμα εισαι εργατικος βρισκεις ακρη. τωρα δουλευω για ιταλο και σε μια γερμανικη εταιρια και ολα κομπλε. εντιτ εχεις ακουσει εσυ ποτε στο εξωτερικο να σου κλεβουν τα ενσημα γιατι τον υπαλληλο κλεβουν? η τα δωρα κλπ Επεξ/σία 10 Ιουνίου 2022 από teo1966
andreas1gr Δημοσ. 10 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2022 8 λεπτά πριν, teo1966 είπε ναι οι ελληνερς λαμογια ειναι σε 2 που ετυχε να δουλεψω εδω γερμανια αλλα κανεις την καβατζα σου και αμα εισαι εργατικος βρισκεις ακρη. τωρα δουλευω για ιταλο και σε μια γερμανικη εταιρια και ολα κομπλε. εντιτ εχεις ακουσει εσυ ποτε στο εξωτερικο να σου κλεβουν τα ενσημα γιατι τον υπαλληλο κλεβουν? η τα δωρα κλπ Οπότε σύμφωνα με τα λεγόμενα σου, αν αύριο γίνεις και εσύ αφεντικό, θα είσαι εξ ορισμού λαμόγιο αφού είσαι Έλληνας... Μάλιστα... Κάτσε τότε καλύτερα στον Ιταλό και στην Γερμανική εταιρεία (μην χάσουν τέτοιο υπάλληλο) και μην ξανάέρθεις στην Ελλάδα με τα λαμόγια...
dbrillis Δημοσ. 10 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2022 45 λεπτά πριν, teo1966 είπε ναι οι ελληνερς λαμογια ειναι σε 2 που ετυχε να δουλεψω εδω γερμανια αλλα κανεις την καβατζα σου και αμα εισαι εργατικος βρισκεις ακρη. τωρα δουλευω για ιταλο και σε μια γερμανικη εταιρια και ολα κομπλε. εντιτ εχεις ακουσει εσυ ποτε στο εξωτερικο να σου κλεβουν τα ενσημα γιατι τον υπαλληλο κλεβουν? η τα δωρα κλπ Ναι. Παρα πολλές.
teo1966 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2022 (επεξεργασμένο) 8 ώρες πριν, andreas1gr είπε Οπότε σύμφωνα με τα λεγόμενα σου, αν αύριο γίνεις και εσύ αφεντικό, θα είσαι εξ ορισμού λαμόγιο αφού είσαι Έλληνας... Μάλιστα... Κάτσε τότε καλύτερα στον Ιταλό και στην Γερμανική εταιρεία (μην χάσουν τέτοιο υπάλληλο) και μην ξανάέρθεις στην Ελλάδα με τα λαμόγια... τον ανθρωπο τον εκμεταλευονται και σεις συνεχιζεται το σκεπτικο το δικο σας... οχι θα ερθουμε ελλαδα να δουλεψουμε για να μας κλεβουν εμεσα και αμεσα. ελλαδα μονο για δικη μου δουλεια ερχομαι και σε πληροφορω δουλευω κοντα 230 ωρες τον μηνα και με σεβονται και δε με εχουνε πεταμενο σαν αλλους. οτι δινεις παιρνεις. μαλλον εσυ θα εισαι εργοδοτης με το σκεπτικο αυτο και για να τελειωνουμε εγω σεζον εφτασα να παιρνω 1700 τωρα εδω τον φιλο με τον βασικο που τον δινουν ας πραξει αναλογως. οσοι εχουν εμπειρια απο εστιαση ξερουν πως παει το πραγμα απορω παντως μερικοι πως θα νιωθαν αμα δουλευαν 8ωρες και τοςυ δηλωναν 4 η ακομα και 4-8 ενσημα τον μηνα οπως γινεται παρα πολλες φορες σε σεζον Επεξ/σία 10 Ιουνίου 2022 από teo1966 1
Basilhs23___ Δημοσ. 10 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2022 10 ώρες πριν, vagos789 είπε Την ωρα που καποιοι εργαζονται για να παιρνουν 400ευρω και πανε με αυτο να πληρωσουν το νοικι,ποσα να δωσει αυτος που προσφερει δωρεαν σπιτι-κοινοχρηστα και 1.200 καθαρα για καθαριστρια; Να δωσει 3.000; Και μετα ποσο θα νοικιαζει το δωματιο; Απο οτι μου ειπε αν πληρωνε υπερωριες για Κυριακη κτλ θα εβγαιναν λιγοτερα,δεν ξερω,δεν εχω κανει την ασκηση Ψαχνει οποιονδήποτε εργάτη; Δηλαδή και ξένο η μόνο Ελληνες; Το 7ημερο είναι ανασταλτικος παράγοντας, αλλά και πάλι μου κάνει εντύπωση να μην βρίσκει. Το μόνο που μπορώ να σκεφτώ, εξαιρώντας αυτούς που βαριούνται να εργαστούν και να ψάξουν για δουλειά, είναι ότι έχουν εργαστεί σε τέτοια δουλειά αρκετοί στο παρελθόν και δεν την επιλέγουν ξανά διότι κάτι δεν τους άρεσε η κατι αναφέρεται ψευδως στην αγγελία.
hln3 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2022 12 ώρες πριν, vagos789 είπε Μου ειπε υπευθυνος σε νησι οτι ψαχνει ανδρα/γυναικα για καθαρισμους και ενω δινει στεγη και 1200 καθαρα (σε εμπειρους) +ενσημα,δεν βρισκει τιποτα.Βεβαια ειναι 7ημερη εργασια οπως συνηθιζεται και δεν εχει ιδιαιτερα tips,οτι αφησει ο πελατης και αν Ανέβηκαν στα 1200; Πριν από κάτι χρόνια δίνανε 800. εφταήμερο δεν υπάρχει πουθενά. To ότι συνηθίζεται είναι απλά ντροπή (πέρα από τέρμα παράνομο) και καλά θα κάνουν να ξεσυνηθίσουν. 10 ώρες πριν, vagos789 είπε Απο οτι μου ειπε αν πληρωνε υπερωριες για Κυριακη κτλ θα εβγαιναν λιγοτερα,δεν ξερω,δεν εχω κανει την ασκηση Δεν επιτρέπεται να έχει τους εργαζόμενους χωρίς ρεπό, οπότε απλά σου είπε ψέμματα. Δεν υπάρχει καμία άσκηση να κάνεις γιατί όλο αυτό που περιγράφεις είναι απλά παράνομο. 1 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις