e1995kati Δημοσ. 8 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2022 Γεια σας έχω την εξής απορία έχω συνδέσει αρκετές φορές προβολείς led για λόγους καθαρά πρακτικούς χρησιμοποιησα στον εξωτερικό χώρο του σπιτιού καλώδιο 2χ1 και εντός του σπιτιού 2χ0.50 για να βάλω ενδιάμεσο διακοπτακι λαμπατερ.....θέλω να άκουσω γνώμες για τις εξής απορίες....βλέπω όλοι οι προβολείς φέρνουν και γείωση....είναι απαραίτητη η χρήση της διότι στα περισσότερα σπίτια οι τοποθετήσεις των προβολέων γίνετε από παροχή καραβοχελωνας που συνήθως έχουν μόνο φάση και ουδέτερο.....2η ερώτηση τα διακοπτακια αυτά είναι εμπιστοσύνης......σε περίπτωση συνεχής λειτουργίας????? Προτιμώ την χρήση προβολέων στην αυλή διότι βλέπω ότι έχουν αντοχή στο χρόνο σε αντίθεση με led lampes που καιγοντε εύκολα πχ(v-tac) επίσης θέλω τις απόψεις σας για μάρκες λάμπων και ποιες είναι οι πιο αξιοπηστες
NikosKallithea Δημοσ. 8 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2022 Οταν κάποια ηλεκτρική συσκευή εχει θέση για γείωση την μειώνουμε
e1995kati Δημοσ. 8 Ιουνίου 2022 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουνίου 2022 Έχεις δίκιο Νίκο. Από γνωστό μάστορα γνωριζω ότι αρκετοί στους προβολείς δεν βάζουν την γείωση......θεωριτικα φαντάζομαι θα υπάρχει πρόβλημα επειδή το σασί του είναι μεταλλικό....αλλά πρέπει να συνυπάρχουν και πολλοί άλλοι παράγοντες να έχει ο προβολέας διαρροή να μην φοράς πλαστικές παντόφλες κτλπ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα