Προς το περιεχόμενο

Επίσημο, κοινός φορτιστής USB-C για smartphones και άλλα gadgets από το 2024

polemikos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

2 hours ago, grayden said:

Ξέρεις πόσες εταιρείες έχουν φάει ban από την Αμερικανική αγορά με κυβερνητική απόφαση;

πηγες να με κατατροπωσεις αλλα ξεχασες καπου να αναφερεις και το επιχειρημα. τρολλ εισαι?

Το ότι δεν έχεις ιδέα για την νομοθεσία και νομολογία στην Αμερική είναι πραγματικά τραγικό.

Το ότι θεωρείς ότι η Αμερική είναι πιο ανεπτυγμένη από την Ευρώπη είναι ακόμα πιο τραγικό.

παλι προβαινεις σε χαρακτηρισμους χωρις να αρχισεις καν το επιχειρημα και χωρις να το τελειωσεις. τρολλ εισαι?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 86
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

4 λεπτά πριν, dieksodo είπε

πηγες να με κατατροπωσεις αλλα ξεχασες καπου να αναφερεις και το επιχειρημα. τρολλ εισαι?

παλι προβαινεις σε χαρακτηρισμους χωρις να αρχισεις καν το επιχειρημα και χωρις να το τελειωσεις. τρολλ εισαι?

Ξέρεις ότι η κυβέρνηση σου επιβάλει ποιου μπορούν να σου πουλήσουν αυτοκίνητο ή τι είδους προβολείς μπορεί να έχει το αυτοκίνητο;

Ξέρεις ότι συγκεκριμένες εταιρείες δεν έχουν δικαίωμα να πουλήσουν στην Αμερικανική αγορά;

Ξέρεις ότι η κυβέρνηση μόλις ξεκίνησε την συζήτηση για επιβολή κοινού προτύπου φόρτισης αυτοκινήτων;

Ξέρεις ότι η κυβέρνηση σου επιβάλει ποιου μπορούν να σου πουλήσουν αυτοκίνητο ή τι είδους προβολείς μπορεί να έχει το αυτοκίνητο;

περαν του οτι δεν βγαζει λογικη αυτο που γραφεις δεν εχει καν συντακτικο

Ξέρεις ότι συγκεκριμένες εταιρείες δεν έχουν δικαίωμα να πουλήσουν στην Αμερικανική αγορά;

οκ εδω απλα δεν βγαζει νοημα. ποια εταιριες? πουλησουν τι? γιατι?

Ξέρεις ότι η κυβέρνηση μόλις ξεκίνησε την συζήτηση για επιβολή κοινού προτύπου φόρτισης αυτοκινήτων;

παλι δεν βγαζει νοημα αυτο που λες. αν πχ μιλαμε για ταση και αμπερ ναι και τα κινητα εχουν στανταρντς . ενας φορτιστης για αιφονι δουλευει και για ανδροιδ ή ιπαδ και αναποδα. σο γουατ? δεν συζηταμε αυτο. δεν συζηταμε αν η μια εταιρια εχει μπριζες 220βολτ και η αλλη 110βολτ

6 ώρες πριν, dieksodo είπε

περαν του οτι δεν βγαζει λογικη αυτο που γραφεις δεν εχει καν συντακτικο

οκ εδω απλα δεν βγαζει νοημα. ποια εταιριες? πουλησουν τι? γιατι?

παλι δεν βγαζει νοημα αυτο που λες. αν πχ μιλαμε για ταση και αμπερ ναι και τα κινητα εχουν στανταρντς . ενας φορτιστης για αιφονι δουλευει και για ανδροιδ ή ιπαδ και αναποδα. σο γουατ? δεν συζηταμε αυτο. δεν συζηταμε αν η μια εταιρια εχει μπριζες 220βολτ και η αλλη 110βολτ

Τουλάχιστον αποδικνύεις μόνος σου ότι δεν έχεις ιδέα από Αμερική.

Ξεκίνα με το τι είναι το CCS και πάμε και στα υπόλοιπα της "ελεύθερης" αμερικανικής αγοράς.

12 hours ago, grayden said:

Τουλάχιστον αποδικνύεις μόνος σου ότι δεν έχεις ιδέα από Αμερική.

Ξεκίνα με το τι είναι το CCS και πάμε και στα υπόλοιπα της "ελεύθερης" αμερικανικής αγοράς.

Το «δεν ξερεις» δεν αποτελει επιχειρημα. Πες τι δεν ξερω 

18 ώρες πριν, dieksodo είπε

Το «δεν ξερεις» δεν αποτελει επιχειρημα. Πες τι δεν ξερω 

Δεν ξέρεις απολύτως τίποτα αλλά το πιο τραγικό είναι ότι δεν ξέρεις ούτε να googleάρεις.

https://www.whitehouse.gov/briefing-room/statements-releases/2021/12/13/fact-sheet-the-biden-harris-electric-vehicle-charging-action-plan/

5 hours ago, grayden said:

Δεν ξέρεις απολύτως τίποτα αλλά το πιο τραγικό είναι ότι δεν ξέρεις ούτε να googleάρεις.

https://www.whitehouse.gov/briefing-room/statements-releases/2021/12/13/fact-sheet-the-biden-harris-electric-vehicle-charging-action-plan/

το αρθρο εξηγει πως η βιδεν χαρις δινει κινητρα για αυτοκινητοβιομηχανιες ηλεκτρικων

περαν του οτι ειναι λαθος τι ακριβως σχεση εχει με αυτο που συζηταμε

δηλαδη σαν να λεμε η ΕΕσσδ να δινει επιδοτησεις στην αππλ για την παραγωγη της

δεν συζηταμε αυτο

οι βρυξξελες απλως περιοριζουν την αγοραστικη ελευθερια των πελατων αφου απαγορευουν διαφορες τεχνολογιες που απο δω και μπρος πια δεν θα εγκρινονται

πχ θα σου πει αυτο το κινητο δεν θα εισαγεται πια γιατι ειναι λιτνινγ και επιτρεπουμε μονο υσβ 

αν ελεγε στην αππλ οκ θα σε επιδοτησω για να τα αλλαξεις ολα σου τα λιγτνινγκ θα το καταλαβαινα αλλα τωρα ?

απο που και ως που αυτο βοηθα τον καταναλωτη?

2 ώρες πριν, dieksodo είπε

απο που και ως που αυτο βοηθα τον καταναλωτη?

Αυτό που δεν καταλαβαίνεις τι διαβάζεις.

Μήπως να το πάρεις από την αρχή και να βάλεις από δίπλα το άρθρο του insomnia;

13 hours ago, grayden said:

Αυτό που δεν καταλαβαίνεις τι διαβάζεις.

Μήπως να το πάρεις από την αρχή και να βάλεις από δίπλα το άρθρο του insomnia;

μηπως να σταματησεις να μου λες τι να κανω και να μου πεις που εχω λαθος?

Στις 12/6/2022 στις 5:13 ΜΜ, dieksodo είπε

μηπως να σταματησεις να μου λες τι να κανω και να μου πεις που εχω λαθος?

Από την στιγμή που ξέρεις τι παίζει στην Αμερική δεν νομίζω ότι χρειάζεσαι την βοήθειά μου για να βρεις που είσαι λάθος.

23 hours ago, grayden said:

Από την στιγμή που ξέρεις τι παίζει στην Αμερική δεν νομίζω ότι χρειάζεσαι την βοήθειά μου για να βρεις που είσαι λάθος.

οκ δεν θες να αποδειξεις οτι ειμαι λαθος αρα νικησα. τελος συζητησης εχασες την ευκαιρια σου

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...