triplex1 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2022 5 λεπτά πριν, duffyduck είπε καλωσήρθες και εσύ στο club των ακατάρτιστων τεμπέληδων τζαμπατζήδων και χαραμοφάηδων 😂 🤣 Νομίζει μόνος του οτι ειναι
steliosmavros Δημοσ. 8 Ιουνίου 2022 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουνίου 2022 χαχα...Γελάω για να μη βάλω τα κλάμματα... Και φυσικά ούτε με win10...πιστεύω ούτε και με λίνουξ.. Ο,τι και να λέμε αν δε δω bios...τζίφος Απελπισία...
triplex1 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2022 10 λεπτά πριν, steliosmavros είπε χαχα...Γελάω για να μη βάλω τα κλάμματα... Και φυσικά ούτε με win10...πιστεύω ούτε και με λίνουξ.. Ο,τι και να λέμε αν δε δω bios...τζίφος Απελπισία... αν δε δουλευει πληκτρολογιο δεν προκειται να μπεις μεσα , οι usb οι θυρες σου ειναι νεκρες
liopyr Δημοσ. 8 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2022 Δοκίμασε να ξυλώσεις και τα pins της μητρικής που συνδέουν power button reset κλπ, και βραχυκυκλωσε τα power pins με ένα κατσαβίδι για ένα δευτερόλεπτο να ανοίξει μπας και έχει κολλήσει κάνα power button και το διαβάζει μόνιμα πατημένο.
steliosmavros Δημοσ. 8 Ιουνίου 2022 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουνίου 2022 50 λεπτά πριν, triplex1 είπε αν δε δουλευει πληκτρολογιο δεν προκειται να μπεις μεσα , οι usb οι θυρες σου ειναι νεκρες 3 πληκτρολόγια να μη δολεύουν δύσκολο και τα 2 είναι pc/2...Τα λαμπάκια ανάβουν..Κ το F1 που είπα πατιέται...Και με τον σκληρό με τα 7αρια οι θύρες είναι οκ..Τι να πω.. 12 λεπτά πριν, liopyr είπε Δοκίμασε να ξυλώσεις και τα pins της μητρικής που συνδέουν power button reset κλπ, και βραχυκυκλωσε τα power pins με ένα κατσαβίδι για ένα δευτερόλεπτο να ανοίξει μπας και έχει κολλήσει κάνα power button και το διαβάζει μόνιμα πατημένο. Α το ξέρω αυτό το κολπάκι φίλε να είσαι καλά...Αλλά δε νομίζω..μια χαρά δουλεύει το πάουερ...Μάλλον θα το κάνω αφού τελειώσω αυτή την καφρίλα που κάνω τώρα. Περνάω στον σκληρό του φίλου που μου έδωσε με τα win7, τα win10 (χωρίς δίκτυο) μπας και ξεκολλήσει το bios...Την εγκατάσταση τη ξεκίνησα (και προχωράει κανονικά - με τη δικιά του κάρτα γραφικών) από το στικάκι με ρούφους που είπε ο τρίπλεξ αφού είδα desktop..Ελπίζω να μην τον χρειάζεται ο φίλος τον σκληρό του, γκαντεμιά να φάω και ξύλο και να μείνω χωρίς πισι! Αλλίως θα πω ότι εσείς μου το είπατε!!!
triplex1 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2022 Ειναι παλιομητρικη οσο καλη να ειναι ερχεσαι σε σημειο να την σπασεις , μια φοα περασε απο τα χερια μου και ουτε ζωγραφιστη δεν θελω να τη δω. Παντως αν μπαινεις δοκιμασε και φλασαρησε το bios , ισχυει αυτο που ειπες να ειναι κολλημενο.
steliosmavros Δημοσ. 8 Ιουνίου 2022 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουνίου 2022 Γεια σας από το πισί μου με τα πλέον νεοφορμαρισμένα win10 σε σκληρό που δεν είναι δικός μου...Κ υπάρχει και πιο σουρεάλ. Πάλι δεν έχω bios!!! Όταν τον ανοίγω, αν δεν πατήσω κάτι με βάζει στα win. Αν πατήσω Del ή F2 όπως πάλι μου λέει, μαύρη μαυρίλα...Κι έχω δοκιμάσει κι άλλα F...Και το ESC...Και φοβάμαι το σκοτάδι...φοβάμαι δλδ μη το ανοίγω και με πάει εκεί...Ελπίζω να στρώσει με κάποιο update....ίσως να δοκιμάσω και την εξωτερική vga... Α, εγκατέστησα τον driver για chipset Επίσης τώρα εδώ αν συνδέσω τον δικό μου σκληρό μέσα στο πισι σαν εσωτερικό βγάζει black screen με που το ανοίγω.. Τον σύνδεσα εξωτερικά και τον έκανα από τη Διαχείρηση από ntfs σε exfat (δε ξέρω γιατί) και τον έβαλα για να τον φορμάρω αλλά και πάλι τπτ... Περιπτωσάρα... Ωχ τηλέφωνο..Ο κολλητός ψάχνει το σκληρό του...😁
triplex1 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2022 Ο παλιος ο δισκος κραταει διαμερισμα απο τα linux που ειχες , τι εκανες και τι κανεις μονο εσυ ο ιδιος γνωριζεις. Βαλε και ανοιξε ενα Paragon Partition Magic και κοιτα τον δισκο σου , εβαλες αλλον και δουλευει αρα κατι εχει ο δισκος σου
ilos Δημοσ. 8 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2022 (επεξεργασμένο) Υπάρχει και η περίπτωση να έχει κολλήσει malware και να είναι bios resident ή την ώρα που πάει να διαβάσει τα partitions στο post να διαβάζει κανένα κρυφό με 10-20 γραμμές python μέσα που να γ@μ@νέ το σύμπαν κυριολεκτικά. Μου είχε τύχει παλιότερα να κολλήσω τέτοιου είδους military class rootkit και έπρεπε να κάνω μετά nuke και wipe αυτά τα small partitions σε καμιά 10ριά drives και reflash bios/firmware ακόμα και σε dvd drives lol. Αλλά δεν είχα θέμα με το partmagic που είναι linux based μόνο στα win το έτρεχε το script και κόλλαγαν μετά τα πάντα - παρόλο που το bios ήταν infected και στα 2 λειτουργικά. Επεξ/σία 8 Ιουνίου 2022 από ilos
steliosmavros Δημοσ. 8 Ιουνίου 2022 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουνίου 2022 2 ώρες πριν, triplex1 είπε Ο παλιος ο δισκος κραταει διαμερισμα απο τα linux που ειχες , τι εκανες και τι κανεις μονο εσυ ο ιδιος γνωριζεις. Βαλε και ανοιξε ενα Paragon Partition Magic και κοιτα τον δισκο σου , εβαλες αλλον και δουλευει αρα κατι εχει ο δισκος σου Μα το θέμα είναι να μπω στο bios... Kι αυτό δε γίνεται ούτε με τον φορματισμένο δίσκο..Και στην αρχή όπως λέω δοκίμασα άλλον σκληρό (είχε αρχεία μέσα χωρίς λειτουργικό) και ούτε και σε αυτόν είδα bios και φυσικά δε μπούταρε...Με έσωσε κάπως αυτός ο σκληρός του φίλου που είχε ήδη μέσα τα win 7. Πάραυτα έτρεξα το πάραγκον μου μου είπες κ μου εμφανίζει ότι βλέπεις στη φώτο (το ξαναγύρισα σε ntfs) Δεν το ξέρω το πρόγραμμα αν νομίζεις ότι κάπου θα βοηθήσει... 1 ώρα πριν, ilos είπε Υπάρχει και η περίπτωση να έχει κολλήσει malware και να είναι bios resident ή την ώρα που πάει να διαβάσει τα partitions στο post να διαβάζει κανένα κρυφό με 10-20 γραμμές python μέσα που να γ@μ@νέ το σύμπαν κυριολεκτικά. Μου είχε τύχει παλιότερα να κολλήσω τέτοιου είδους military class rootkit και έπρεπε να κάνω μετά nuke και wipe αυτά τα small partitions σε καμιά 10ριά drives και reflash bios/firmware ακόμα και σε dvd drives lol. Αλλά δεν είχα θέμα με το partmagic που είναι linux based μόνο στα win το έτρεχε το script και κόλλαγαν μετά τα πάντα - παρόλο που το bios ήταν infected και στα 2 λειτουργικά. Ιλος, είχα λίνουξ..δύσκολο να κόλλησα malware Σας ευχαριστώ ρε παίχτες
triplex1 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2022 1 λεπτό πριν, steliosmavros είπε Μα το θέμα είναι να μπω στο bios... Kι αυτό δε γίνεται ούτε με τον φορματισμένο δίσκο..Και στην αρχή όπως λέω δοκίμασα άλλον σκληρό (είχε αρχεία μέσα χωρίς λειτουργικό) και ούτε και σε αυτόν είδα bios και φυσικά δε μπούταρε...Με έσωσε κάπως αυτός ο σκληρός του φίλου που είχε ήδη μέσα τα win 7. Πάραυτα έτρεξα το πάραγκον μου μου είπες κ μου εμφανίζει ότι βλέπεις στη φώτο (το ξαναγύρισα σε ntfs) Δεν το ξέρω το πρόγραμμα αν νομίζεις ότι κάπου θα βοηθήσει... Ιλος, είχα λίνουξ..δύσκολο να κόλλησα malware Σας ευχαριστώ ρε παίχτες Ρε παιχταρα , το στικακι επανω το εχεις και προσπαθεις να μπεις bios? αν μπαινει δεν δοκιμαζεις να το φλασαρεις με το τελευταιο? Αν δε μπαινει δε το βγαζεις απο πανω μηπως αυτο φταιει?
steliosmavros Δημοσ. 9 Ιουνίου 2022 Μέλος Δημοσ. 9 Ιουνίου 2022 11 ώρες πριν, triplex1 είπε Ρε παιχταρα , το στικακι επανω το εχεις και προσπαθεις να μπεις bios? αν μπαινει δεν δοκιμαζεις να το φλασαρεις με το τελευταιο? Αν δε μπαινει δε το βγαζεις απο πανω μηπως αυτο φταιει? Τις περισσότερες φορές προσπαθώ να μπω στο bios χωρίς το στικάκι. Πατάω power button κι αμέσως πατάω παρατεταμένα κάθε φορά κι από ένα F αφού είπαμε με Del ή f2 δε βγαίνει άκρη..Πάντα αν δε μου δείξει splash asus θα καταλήξει black monitor. Κάποιες φορές κουμπώνω και το στικάκι μπας και γίνει θαύμα..Ή συνδέω τον δικό μου σκληρό... 10 ώρες πριν, ice25 είπε Πέρνα εκ νέου το bios μπας και ξεκολλήσει Από το σάιτ της asus (και γενικά στο google) το αρχείο για το bios της συγκεκριμένης μητρικής είναι αρχείο rom και δε ξέρω πώς λειτουργεί..Εγκατέστησα το chipset όμως.. P8H61-M LX3 - Support (asus.com)
triplex1 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2022 (επεξεργασμένο) 26 λεπτά πριν, steliosmavros είπε Τις περισσότερες φορές προσπαθώ να μπω στο bios χωρίς το στικάκι. Πατάω power button κι αμέσως πατάω παρατεταμένα κάθε φορά κι από ένα F αφού είπαμε με Del ή f2 δε βγαίνει άκρη..Πάντα αν δε μου δείξει splash asus θα καταλήξει black monitor. Κάποιες φορές κουμπώνω και το στικάκι μπας και γίνει θαύμα..Ή συνδέω τον δικό μου σκληρό... Από το σάιτ της asus (και γενικά στο google) το αρχείο για το bios της συγκεκριμένης μητρικής είναι αρχείο rom και δε ξέρω πώς λειτουργεί..Εγκατέστησα το chipset όμως.. P8H61-M LX3 - Support (asus.com) Πρεπει να μπεις μεσα για να το φλασαρεις , στο εγραψα πιο πανω αυτο , αρα για την ωρα το ξεχνας , αν εμπαινε θα ηταν ο μοναδικος τροπος για να το ξεκολλησεις Κοιτα λιγο το βιντεο ασχετα που ειναι Rev.2 Οπως το'χεις ανοιχο κατεβασε και δοκιμασε κι αυτο το utiity για win7 os θα βαλεις και σαν admin θα το περασεις Επισης υπηχαν καποιες βερσιον του afudos που μπορουσες με εντολη να περασεις , δεν ξερω και δεν θυμαμαι αν υπαρχει κατι για την δικη σου ή κανει το utility την ιδια δουλεια (το οποιο ειναι για dos) ελπιζω να βρεις ακρη , δες και ενα βιντεο παρακατω που φλασαρει Επεξ/σία 9 Ιουνίου 2022 από triplex1
steliosmavros Δημοσ. 9 Ιουνίου 2022 Μέλος Δημοσ. 9 Ιουνίου 2022 Το 1ο βίντεο φίλε το είχα δει και δεν καταλάβαινα τι στο καλό κάνει ο τύπος στο 4.30' και πήρε μπρος..Σα να αποσύνδεσε το power (και βεβαίως όλες τις συσκευές)...Το έκανα... Για το bios που έστειλες για win7 λογικά περνιέται από dos.. Δε ξέρω να το κάνω...Άνοιξα το cmd ως διαχειριστής, είδα την εντολή στο read.me την έκανα c/p..αλλά δεν το κατέχω.. Όσον αφορά το afudos, ακολούθησα τις οδηγίες, και σέταρα το στικάκι στο ρούφους με επιλογές (MRB σύστημα διαμερισμού για BIOS UEFI κι από κάτω έβαλα FREE DOS) και προσπάθησα να το μπουτάρω ή πατώντας πάλι f8 f2 κ.α. ή αφήνοντάς το χωρίς να πατήσω κάτι....Κ μου βγάζει μαύρο (Σόρυ τώρα κατάλαβα τι εννοούσες φλασάρισμα) Δε ξέρω...λέω να τα παρατήσω, απογοητεύτηκα ..Το καλό είναι ότι ο φίλος μου χάρισε τον σκληρό του...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα