freegr Δημοσ. 8 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2022 Δυστυχώς για την σειρά 3 μας άφησε χρόνους αν και ήταν πολύ αργό πλέον
Devil9697 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2022 Το ρολόι θα διχνει τις πληροφορίες στην τηλεόραση, το κινητο η το ταβλετ θα διχνει εικονα σρην τηλεόραση!??? Γιατι δεν δουλεύει σωστά και δεν στέλνει την εικονα παρόλο που το air play ειναι συνδεδεμένο
alexiosdimitriadis Δημοσ. 8 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2022 (επεξεργασμένο) 12 ώρες πριν, Devil9697 είπε Το ρολόι θα διχνει τις πληροφορίες στην τηλεόραση, το κινητο η το ταβλετ θα διχνει εικονα σρην τηλεόραση!??? Γιατι δεν δουλεύει σωστά και δεν στέλνει την εικονα παρόλο που το air play ειναι συνδεδεμένο Για να δείχνει τα στατιστικά (παλμούς κλπ.) στην τηλεόραση απαιτείται το Apple TV. Αλλιώς δεν εμφανίζονται δείχνει μόνο το βίντεο του fitness+. Επεξ/σία 8 Ιουνίου 2022 από alexiosdimitriadis
Super Moderators paredwse Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2022 Super Moderators Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2022 Δεν ξέρω αν είναι ιδέα μου αλλά με το watchOS 9.0, το Apple Watch 6 μου φαίνεται ότι ρουφάει την μπαταρία σαν τρελό. Το έχει διαπιστώσει κανένας άλλος αυτό;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα