Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Από τις ανακοινώσεις της Apple στο Worldwide Developers Conference (WWDC) δε θα μπορούσε να λείπει φυσικά το watchOS 9, η επόμενη έκδοση του λειτουργικού συστήματος των έξυπνων ρολογιών της.

Από τα νέα χαρακτηριστικά που αναμένεται να προστεθούν στο watchOS 9 λοιπόν, ξεχωρίζουν οι νέες μετρήσεις τρεξίματος στις οποίες συγκαταλέγονται η φόρμα, το μήκος του διασκελισμού, το διάστημα επαφής με το έδαφος και οι ζώνες καρδιακών παλμών. Παράλληλα το Apple Watch θα είναι σε θέση να παρακολουθεί την ανάκτηση ενέργειας έπειτα από κάθε πρόγραμμα περπατήματος, τρεξίματος ή πεζοπορίας, στέλνοντας στον χρήστη ειδοποιήσεις για τον ρυθμό, τους καρδιακούς παλμούς και την ταχύτητά του.

image.jpeg.775a3209190d4ffd9231224065f5b660.jpeg

Ο τελευταίος θα μπορεί να αλλάξει το πρόγραμμά του επιλέγοντας άμεσα κάποιο από τις κατηγορίες της ποδηλασίας, του τρεξίματος και της κολύμβησης, μία λειτουργία που μοιάζει κομμένη και ραμμένη στις απαιτήσεις των αθλητών του τριάθλου. Στην κολύμβηση ειδικότερα, το watchOS 9 θα μπορεί να αντιληφθεί αν ο χρήστης έχει στη διάθεσή του σανίδα ενώ θα έχει τη δυνατότητα μέτρησης του SWOLF (βαθμολογία που προκύπτει από το άθροισμα του χρόνου που απαιτείται για την κάλυψη του μήκους μίας πισίνας και του αριθμού των κινήσεων που απαιτούνται γι’ αυτό).

Η κορώνα του ρολογιού θα χρησιμεύει πλέον για την εναλλαγή μεταξύ των διαφόρων προβολών προγραμμάτων γυμναστικής. Με το καινούριο update θα προστεθούν και νέα faces ενώ σε κάποια υπάρχοντα θα είναι δυνατή η αλλαγή των χρωμάτων παρασκηνίου. Ο χρήστης θα μπορεί ακόμα να «καρφιτσώσει» τα ενεργά apps του προκειμένου να έχει άμεση πρόσβαση σε αυτά. Σε ό,τι αφορά το Fitness Plus, οι συνδρομητές της υπηρεσίας που όμως δε διαθέτουν Apple TV, θα μπορούν να δουν τις μετρήσεις τους στην τηλεόρασή τους μέσω AirPlay.

1787457337_CleanShot2022-06-07at18_28.26@2x.jpg.d8cc43ac5078ab63d283ab7b9740eef3.jpg

Το watchOS 9 θα είναι συμβατό με όλα τα μοντέλα Apple Watch Series 4 ή νεότερης γενιάς, κάτι που σημαίνει ότι ήρθε η ώρα να πέσει η αυλαία για το Series 3, μια πενταετία μετά την αρχική του κυκλοφορία…

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 λεπτά πριν, axidousgr είπε

Fitness + Ελλαδα θα το δουμε ποτε ?

Ναι. Όταν θα μετρήσουν τα πιτόγυρα για βαράκια και τους προκοιλιακούς για κοιλιακούς...

Εδώ κάποιοι έγραφαν ότι τους αρέσει το smartwatch γιατί μπορούν να κάνουν κάποια πράγματα χωρίς να σηκωθούν από τον καναπέ...

Επεξ/σία από Tlykog
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
14 λεπτά πριν, Tlykog είπε

Ναι. Όταν θα μετρήσουν τα πιτόγυρα για βαράκια και τους προκοιλιακούς για κοιλιακούς...

Εδώ κάποιοι έγραφαν ότι τους αρέσει το smartwatch γιατί μπορούν να κάνουν κάποια πράγματα χωρίς να σηκωθούν από τον καναπέ...

Αυτό δεν είναι τίποτα. Εγώ ξέρω κάποιους που πηγαίνουν στο γυμναστήριο ενώ χρησιμοποιούν το τηλεκοντρόλ για να αλλάζουν κανάλια στην τηλεόραση, άκου κάτι πράγματα!

Επεξ/σία από taris
Δημοσ.

Όλα τα χρόνια κατάφερα να τα ξέρω όλα για τα καινούργια που βγάζει η Apple. Φέτος πραγματικά νιώθω ότι μένω πίσω :)).

Δημοσ.
13 λεπτά πριν, Tlykog είπε

Μου θύμησες έναν , ευρύχωρο (δεν λέω χοντρό για να μην με πουν ρατσιστή) , που με βλέπει με το band και με ρωτάει, έχει κανένα που να μετράει την καρδιά την πίεση το ζάχαρο και τη χοληστερίνη ;;;

Και παρεξηγήθηκε όταν τον απάντησα αν σκέφτηκε- ποτέ να ξεκινήσει τη γυμναστική...

Δημοσ.
35 λεπτά πριν, taris είπε

Αυτό δεν είναι τίποτα. Εγώ ξέρω κάποιους που πηγαίνουν στο γυμναστήριο ενώ χρησιμοποιούν το τηλεκοντρόλ για να αλλάζουν κανάλια στην τηλεόραση, άκου κάτι πράγματα!

Δε μπορείς να πιστέψεις πόσο μη παράλογο είναι αυτό που γράφεις... Το πρώτο βήμα είναι να αλλάξεις τον τρόπο ζωής και αρχικά θα πρέπει να κινείσαι όσο γίνεται περισσότερο, δηλαδή πχ να ανεβαίνεις από τις σκάλες και όχι ασανσέρ κτλ

Δημοσ.
1 ώρα πριν, axidousgr είπε

Όλα τα σχόλια καλά, αλλά σε αυτό που ρώτησε ο άνθρωπος, υπάρχει κάποια απάντηση;

Δημοσ.
1 ώρα πριν, axidousgr είπε

μερικές υπηρεσίες της Apple αργούν "λίγο" στην Ελλάδα. Π.χ. η Cellular watch έκδοση του Apple Watch δεν πωλείται στην Ελλάδα ενώ λανσαρίστηκε τον Σεπτέμβριο του 2017.

Δημοσ.
55 λεπτά πριν, Tlykog είπε

Δε μπορείς να πιστέψεις πόσο μη παράλογο είναι αυτό που γράφεις... Το πρώτο βήμα είναι να αλλάξεις τον τρόπο ζωής και αρχικά θα πρέπει να κινείσαι όσο γίνεται περισσότερο, δηλαδή πχ να ανεβαίνεις από τις σκάλες και όχι ασανσέρ κτλ

Ευχαριστώ για την ευγενική σου απάντηση στο κάπως πειραχτικής πρόθεσης είναι αλήθεια σχόλιό μου, αλλά νομίζω είσαι υπερβολικός. Φυσικά πρέπει να κάνουμε πράγματα μόνοι μας, αλλά το να χρησιμοποιείς πχ αυτοματισμούς απ'το ρολόι σου δεν σημαίνει ότι όλη μέρα κάθεσαι σε έναν καναπέ, τρως junk food, ή ότι έδωσες και τα κλειδιά του σπιτιού στο ντελίβερι για να σου αφήνει γύρους στο τραπέζι. :-) Φιλικά, νομίζω ότι υπερβάλεις, ή μάλλον υπερέβαλες περισσότερο στο αρχικό σου σχόλιο (δε διαφωνώ για τις σκάλες... εξαρτάται και πόσους ορόφους και για τί ηλικίες μιλάμε βέβαια).

• Like 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, taris είπε

Η ασκηση φερνει πεινα, αμεσως μετα πολλοι πανε για χαμπουργκερ, τηγανητες πατατες και ξεδιψασμα με κοκακολα. Πιτσα για το βραδι με εξτρα αλλαντικο 👍

2 ώρες πριν, lost2 είπε

Μου θύμησες έναν , ευρύχωρο (δεν λέω χοντρό για να μην με πουν ρατσιστή) ,

Ευσωμος, ειναι η σωστη λεξη.

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, taris είπε

Ευχαριστώ για την ευγενική σου απάντηση στο κάπως πειραχτικής πρόθεσης είναι αλήθεια σχόλιό μου, αλλά νομίζω είσαι υπερβολικός. Φυσικά πρέπει να κάνουμε πράγματα μόνοι μας, αλλά το να χρησιμοποιείς πχ αυτοματισμούς απ'το ρολόι σου δεν σημαίνει ότι όλη μέρα κάθεσαι σε έναν καναπέ, τρως junk food, ή ότι έδωσες και τα κλειδιά του σπιτιού στο ντελίβερι για να σου αφήνει γύρους στο τραπέζι. :-) Φιλικά, νομίζω ότι υπερβάλεις, ή μάλλον υπερέβαλες περισσότερο στο αρχικό σου σχόλιο (δε διαφωνώ για τις σκάλες... εξαρτάται και πόσους ορόφους και για τί ηλικίες μιλάμε βέβαια).

Πάντα ευγενικά.:)

Δεν το εννόησα ακριβώς έτσι. Το θέμα είναι ότι η άθληση είναι τρόπος ζωής και όχι απλά το να πας γυμναστήριο 1-2 ώρες την ημέρα. Το ρολόι που πλασσάρεται με έμφαση στην άθληση θα έπρεπε να ακολουθεί και μία συγκεκριμένη φιλοσοφία. Βέβαια οι εταιρείες δε θέλουν να χάσουν πιθανούς πελάτες, οπότε κάνει τα πάντα...

Το πρώτο μου σχόλιο ήταν καθαρά χιουμοριστικό. Το χιούμορ θέλει υπερβολή... Εκτός κι αν ζεις Ελλάδα, όπου βγάζεις χιούμορ και από απλά καθημερινά πράγματα.:)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...