Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας ,  ηθελα την γνωμη σας   γιατι θελω να βαλω  χειρηστηρια  στο τιμονι  για ενα νεο ηχοσυστημα pioneer 2din ( μοντελο Pioneer DMH-A340DAB )   που εχω βαλει ( το αμαξι ειναι παλιο  και δεν εχει στο τιμονι  καποια χειρηστηρια για το μαμα ηχοσυστημα ) .

Kαι θελω να βαλω αυτα:

https://www.skroutz.gr/s/36095875/Χειριστήριο-Τιμονιού-Αυτοκινήτου-Ασύρματο-με-Ανεξάρτητο-Bluetooth-G1152.html?from=index_recently_viewed

Γνωριζει κανεις που να εχει βαλει τετοια remote    ,  αν ΜΟΝΟ με την  συνδεση  των καλωδιων  θα δουλεψουν  κανονικα ?    ( εχει το pioneer πισω ενα γκρι καλωδιο που λεει stearing wheel remote )

Ρωταω  , γιατι εχω δει σε κινεζικα  Android ηχοσυστηματα οτι εχουν μια επιλογη μεσα Stearing Wheel Remote που εχει ολα τα πληκτρα  και κανεις κατι σαν προγραματιμο  ( εκτος της ενωση των καλωδιων )  ,  αλλα μενα  το pioneer στο μενου  δεν εχει τετοια επιλογη πουθενα ( φυσικα ειναι bluetooth το ηχοσυστημα μου )   ,  οποτε  αν καποιος εχει βαλεις κατι παρομοιο σε ηχοσυστημα  ας μου πει μια γνωμη  ,  μην τα παραγγειλω τσαμπα .... τα συνδεσω   ... και στο τελος δεν  δουλευουν.

Ευχαριστω

Δημοσ.

το συγκεκριμενο συνδεεται ασυρματα, δε θελει καλωδια ή κατι άλλο. Το εαν θα παιξει ειναι το κυριοτερο θεμα που θα επρεπε να σε απασχολει. Προσωπικα του δινω <50% πιθανότητα να συνεργαστει σωστα με την Pioneer

Δημοσ.
13 ώρες πριν, paylidis είπε

το συγκεκριμενο συνδεεται ασυρματα, δε θελει καλωδια ή κατι άλλο. Το εαν θα παιξει ειναι το κυριοτερο θεμα που θα επρεπε να σε απασχολει. Προσωπικα του δινω <50% πιθανότητα να συνεργαστει σωστα με την Pioneer

Μα εχει  στην  συσκευασια   ενα εξαρτημα με καλωδια.    ( φωτο )   Μηπως ειναι καποια μοναδα που επικοινωνουν τα χειρηστηρια  οταν συνδεθει   και  θα δουλεψουν ?

20220519122603_d021bd2d.jpeg

Δημοσ.
9 ώρες πριν, jimmisk1974 είπε

Μα εχει  στην  συσκευασια   ενα εξαρτημα με καλωδια.    ( φωτο )   Μηπως ειναι καποια μοναδα που επικοινωνουν τα χειρηστηρια  οταν συνδεθει   και  θα δουλεψουν ?

20220519122603_d021bd2d.jpeg

A ok ειναι διαφορετικο τότε, γιατι παιζουν κ απλα χειριστηρια Bluetooth. Πιθανότατα θα παιζει αν εχει τα αναλογα καλωδια εισοδου η πηγη σου τότε.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...