jimmisk1974 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2022 Γεια σας , ηθελα την γνωμη σας γιατι θελω να βαλω χειρηστηρια στο τιμονι για ενα νεο ηχοσυστημα pioneer 2din ( μοντελο Pioneer DMH-A340DAB ) που εχω βαλει ( το αμαξι ειναι παλιο και δεν εχει στο τιμονι καποια χειρηστηρια για το μαμα ηχοσυστημα ) . Kαι θελω να βαλω αυτα: https://www.skroutz.gr/s/36095875/Χειριστήριο-Τιμονιού-Αυτοκινήτου-Ασύρματο-με-Ανεξάρτητο-Bluetooth-G1152.html?from=index_recently_viewed Γνωριζει κανεις που να εχει βαλει τετοια remote , αν ΜΟΝΟ με την συνδεση των καλωδιων θα δουλεψουν κανονικα ? ( εχει το pioneer πισω ενα γκρι καλωδιο που λεει stearing wheel remote ) Ρωταω , γιατι εχω δει σε κινεζικα Android ηχοσυστηματα οτι εχουν μια επιλογη μεσα Stearing Wheel Remote που εχει ολα τα πληκτρα και κανεις κατι σαν προγραματιμο ( εκτος της ενωση των καλωδιων ) , αλλα μενα το pioneer στο μενου δεν εχει τετοια επιλογη πουθενα ( φυσικα ειναι bluetooth το ηχοσυστημα μου ) , οποτε αν καποιος εχει βαλεις κατι παρομοιο σε ηχοσυστημα ας μου πει μια γνωμη , μην τα παραγγειλω τσαμπα .... τα συνδεσω ... και στο τελος δεν δουλευουν. Ευχαριστω
paylidis Δημοσ. 9 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2022 το συγκεκριμενο συνδεεται ασυρματα, δε θελει καλωδια ή κατι άλλο. Το εαν θα παιξει ειναι το κυριοτερο θεμα που θα επρεπε να σε απασχολει. Προσωπικα του δινω <50% πιθανότητα να συνεργαστει σωστα με την Pioneer
jimmisk1974 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2022 Μέλος Δημοσ. 9 Ιουνίου 2022 13 ώρες πριν, paylidis είπε το συγκεκριμενο συνδεεται ασυρματα, δε θελει καλωδια ή κατι άλλο. Το εαν θα παιξει ειναι το κυριοτερο θεμα που θα επρεπε να σε απασχολει. Προσωπικα του δινω <50% πιθανότητα να συνεργαστει σωστα με την Pioneer Μα εχει στην συσκευασια ενα εξαρτημα με καλωδια. ( φωτο ) Μηπως ειναι καποια μοναδα που επικοινωνουν τα χειρηστηρια οταν συνδεθει και θα δουλεψουν ?
paylidis Δημοσ. 10 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2022 9 ώρες πριν, jimmisk1974 είπε Μα εχει στην συσκευασια ενα εξαρτημα με καλωδια. ( φωτο ) Μηπως ειναι καποια μοναδα που επικοινωνουν τα χειρηστηρια οταν συνδεθει και θα δουλεψουν ? A ok ειναι διαφορετικο τότε, γιατι παιζουν κ απλα χειριστηρια Bluetooth. Πιθανότατα θα παιζει αν εχει τα αναλογα καλωδια εισοδου η πηγη σου τότε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα